• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri Kazanabilir Miyim?

siz biraz fazla abartmışsınız.
görüşün, eğer gerçekten seviyorsa değişecektir fikirleri.

bana erkek arkadasiniz sanki daha cok ayrilmak icin firsat kolluyormus gibi geldi. Hemen teklife atlamis ve simdi sogumasi, icimden gelmiyor demeleri de cok durust bi insan oldugunu ve sizinle suan acik oynadigini gosteriyor. Kendisi soylemis, olmadigini goruceksin ayrilicaz demis. Istemiyor ve sevmiyor gibi geldi bana. Neyse bekleyelim ve gorelim

Öyle de bir olasılık var tabi doğru söylüyorsunuz:43: Ama bu olaydan önce aramızın çok iyi olması, beni sevmediğini hissettircek bi şey yapmaması ve sürekli bana güvenemeyeceği için devam etmeyeceğini söylemesi onun beni sevmediğini düşünmemi engelliyor. Ayrıca devam etmeyi kabul etti, benim için yine o kadar yol gelecek ve buluşacağız. Sevmese böyle davranır mı diyorum. Bir yandan da şu var. Aşırı derecede soğuk. Hiç aramıyor ve mesaj yazmıyor. Ben mesaj atınca cevap yazıyor ama çok katı ve zorla konuşuyormuş gibi. Zaten istemeyek konuştuğunu söyledi. Devam etmeyi kabul etmesinin sebebi de güzel günlerin hatrına son ricamı kabul etmesi ve benim olmayacağını görmem içinmiş. Tüm bunlar da "Acaba gerçekten sevmiyor mu?" sorusunu doğuruyor. Bekleyelim, son gelişmeleri yazarım ben:18:

siz biraz fazla abartmışsınız.
görüşün, eğer gerçekten seviyorsa değişecektir fikirleri.

Evet haklısınız abarttım:43: Umarım öyle olur, bu cuma bakıcam nasıl gideceğine, umarım biraz olsun yumuşar.

Back