Geri mi çekileyim,nötr mü kalayım sizce?

Diğer konunuzu da biliyorum yorum da yazdım.
Bazı kişiler adam eve çağırmış ne var bunda demiş. Şu an ülkemizde bazı kadınlar çok mu cesaretli ben mi çok korkağım anlamadım.

Yeni tanıştığın ortak çevreden bilmediğin bir adamın evine ilk buluşmada gi-dil-mez. Gidilemez. Adam in mi, cin mi, sapık mı, garip fantazileri mi var, sana zarar verir mi bilmiyorsun. Sana her şeyi yapabilir, babanın oğlu gibi ne güveni bu? Bu ne cesaret..

Önce dışarıda sosyal alanda adamı iyice tanıyacaksın, analiz edeceksin, gözlem yapacaksın, başkalarına tavrına bakacaksın.Sonra çok sonra adamın tavırları içine sinerse evine gidilebilir. Bir de bu kadar cinsel hastalığın hpv aids vs olduğu ortamda hemen bir adamla cinsellik yaşamak nasıl bir kafadır? Önce tıbbi geçmişini öğreneceksin, raporları,testleri sana gösterecek ayrıca adam manyak mı normal mi bakacaksın sonra en son o da istersen cinsellik..istemezsen cinsellik de olmamalı..

Açık konuşayım konu sahibi, adam doktor, statüsü var, tam evlenilecek adam diye zorluyorsunuz ama bu adamdan olmaz. Size çok ısrar kıyamet ediyor. Bir erkek bir kadını daha ilk buluşmadan bu kadar zorlamaz. Ben ondan olmaz diyorum. Bu arada iyi statüsü yüksek meslek = iyi insan, evlenilecek erkek demek değildir. Meslekten önce size tavırları çok daha önemlidir.

Sizi hayatında çok istese idi ev de ev diye bu kadar ısrar kıyamet yapmazdı. Size uyum sağlardı önce duygusal yakınlık kurmaya çalışırdı. Ben her erkeğin hop diye duygusal yakınlık olmadan cinsellik istediğini de düşünmüyorum. Az da olsa duygusal yakınlık önemli diyen erkekler de var.

Bir de hemen cinsellik istememek niye garip? Ben boşanma aşamasındayım. İleride evliliğim bitince bir ilişkim olursa hemen cinsellik istemiyorum. Duygusal yakınlık duymadığım bir erkekle cinsellik yaşayamam. Bu bana mutluluk vermez. Adam bir süre benim için çabalayacak. Neden hemen cinsellik yaşamak zorundayım ki? Ne alaka yani? Duygusal yakınlık olmadan hemen cinsellik bana çok yapay iğrenç geliyor. Eminim beni gerçekten hayatında isteyecek erkek de buna saygı duyacaktır. Ileride buradan eleme yaparsam yaparım. Yana yakıla çok ısrar eden erkekten olmaz.

Bence konu sahibi kendinizi geri çekin. Bakalım sizin için çabalayacak mi, ben sanmıyorum bana asıl amacı laylaylom ilişki gibi geldi ama tabi belli olmaz. Bir de nasıl tanıştınız sosyal ortamda vs hiç kendisini gözlemlediniz mi? Referans olabilecek biri var mı? Bu kadar ısrar sizi irrite etmedi mi? Beni çok ederdi. Olgun erkek nerede nasıl geri çekileceğini bilir. Bu kadar ısrar beni çok soğuturdu. Güven zorla kazanılmaz kendiliğinden oluşur.

Öncelikle teşekkür ederim.
Kendimi geri çektim sessizdeyim.
Ortak arkadaşımız yok.Sosyal etkinlik aktivitesi vardı.Pub tarzı bir yerde.Orda tanıştım.
Onu uzaktan tanıyan bir arkadaşım var,sakin bir yapısı var demişti sadece.Kendisi ulaşmaya çalıştı bana.
Biraz konuştuk ,ilk fırsatta buluştuk.
Gayet açıktı bana karşı,kendini açtı ,şaşırdım hatta.
Eğlendik de.Farklı fikirlere açık bir insan gibi gelmişti.Kitaplardan filan konuşuyorduk uzun uzun.
Ben bu kişinin doğu kültürü ile günümüz modern kültür arasında sürüncemde olduğunu düşünüyorum.
Benim bu yapım bazen hoşuna gidiyor ,bazen onu korkutuyor gibi hissettim.
Vicdanı sorgulamaları da var.Kültür olarak ,Anadolunun bağrından kendi emekleri ile gelmiş iki insan olarak uyumlu olabileceğimizi düşünmüştüm.

Bu arada mesleği bir yere kadar,daha önce de görüştüğüm bu meslekte kişiler oldu.
Benim de mesleğim iyidir,prestijime güvenirim.
Asla böyle bir kıyaslamaya girmedim.

ama adam ne yapsın, bakire olduğunu öğrenmiş. seks yok, zaten basur keyfi yok. Benim anladığım konu sahibi neşeli cıvıl cıvıl bir tip değil, yazdıklarında bile tarzı yaşının üstünde bir ağırlığı var. içimi karartıyor yazdıklarıyla hep negatif hep kaygılı. adamın yüzyıllık dertleri gelmiş aklına. dertleşmiş ; )

Size en büyük tavsiyem içinize sinmeyen hiçbir şeyi yaşamayın. Burası bir platform. Kimi günübirlik ilişki stiline uyar. Hemen cinsellik yaşarım diyen de var. Bir süre adamı denemek lazım diyen de var. Hiç cinsellik olmamalı diyen de var. Burada karar sizin..

Olay sadece bakire olmanız da değil. Ben boşandıktan sonra da karşıma biri gelince hemen cinsellik istemiyorum. Çünkü içimden bu gelmiyor. Bakire vs değilim diye hemen cinsellik yaşamak zorunda mıyım? Öyle bir kural mı var?

Çoğu erkek cinsellik için bence rol kesiyor. Onları elemenin en iyi yöntemi hemen cinsellik yaşamamaktir. Tabi ki eleme yapacaksın, herkes ciddi ilişki istiyor sözde ama burada kaç tane konu açılıyor hemen cinsellik yaşadım terk edildim ghostlandım vs diye. Modern olmak demek hemen cinsellik yaşamak demek değildir. Duygusal yakınlık olmadan yaşanan cinsellik bana çok yapay geliyor. Bu da benim fikrim. Kiminin hemen cinsellik olabilir demesi bana uymuyor. Benim cinsellik hemen olmamalı duygusal yakınlık önemli görüşüm de bazısına uymaz çünkü biz farklı insanız. Ama bu ülkede cinsellik erkekler için kolay ulaşılan bir şey olmadığı için cinsellik yaşamak için çok yalan söyleniyor. O yüzden dikkatli olmak lazım.

Konu sahibi dikkatli olun. İçinizden gelmeyen hiçbir şeyi yapmayın. İçgüdülerinize güvenin. Günün sonunda kendinizle başbaşa kalacaksınız. Eğer pişman olursanız siz olacaksınız biz değil. Buradaki herkes iki ah vah yapıp geçer asıl siz etkilenirsiniz. Bir de yeni tanıştığınız birine güveni sıfırdan başlatın. O zamanla sizin güveninizi kazansın..

Teşekkür ederim,düşündükçe ben de kendime hak verdim.
Yanlış öğretilerim olabilir,kendimle alakalı sorunlarım olabilir.Hatalarım olabilir.Cinsellikle alakalı kaygılarım olabilir.
Bu konuda bu süreçte kendimi gözlemledim,belki de travmalarımla yüzleştim.
Bilinç dışımla başbaşayım,onları halletmeye çalışıyorum şu an.
Cinsellik olayı benim için duyguyla olmalı.
Basit bir hoşlantıdan öteye gidemeyen bir ilişkide cinsel ilişki yaşayamam.
Maalesef günğmüz erkeklerin çoğu bu şekilde olsa da eleye eleye ddiğerlerinden birine yaklaştığımı düşünüyorum z
Herkesin gönlünce olsun.

Ahshdh su konu bağlamında adamin basurunu her okudugumda mphf diye bir gülesim geliyor tovbe estagfurullah. Cok mod öldürücü bir bilgi degil mi bu ya.

Kaç yıllık sevgilisinin, kocasının öldürdüğü insanlar da var.
Temkinli olmakta fayda var ama gardınızı bir noktada indirmeniz gerekiyor.
Daha ilk buluşmada eve çağırma size göre okey mi? Nasıl temkinli olunuyor peki? Bunu anlayamadım. Siz ilk buluşmada eve gider misiniz?
Haberleri sanırım bir tek ben izliyorum

Konu sahibi karşı tarafı "daha gardını bir noktada indirecek kadar" tanımıyor ki? Adam yana yakıla ilk buluşmada eve gel gel diye ısrar kıyamet yapıyor.

Daha ilk bulusma degil. Bir aylik iliskimiz var diyor.
Bir aydir sevgilim dedigim adamin evine giderim evet.

Daha ilk bulusma degil. Bir aylik iliskimiz var diyor.
Bir aydir sevgilim dedigim adamin evine giderim evet.
Daha 1 ay olmamış. Canım cicim yeni geçilmiş. Bir kere kafede buluşulmuş ve yürüyüş yapılmış. Ben o kadar diye biliyorum. Yeni ilk buluşmalar..
Çok yeni, o güven yok. Eve gidilmesi çok risk.
(Bence)

Siz sadece 1 kere sosyal alan olan cafede birkaç saat görüştüğünüz birinin evine gider misiniz? Eğer giderim derseniz vallahi cesaretinize şapka çıkarıyorum.

İki kere buluştuk,bir haftalık ön süreç var.Bence de yetersiz.
O seni seviyorumlara geçmişti ama ,ben canımdan öteye gidemedim.

Önceki konusunda "bulusmalarimiz" diye çoğul konuştuğu icin ben konu sahibinin birkac kere gorusup vakit gecirdigini dusunuyorum, hatta bulusmalarin birini uzattikca uzatmislar keyifli gectigi icin.

Birkac kere bulustugum ve gorusmeye devam etmek istedigim adamin evine giderim evet, gidiyorum da. Hayatima almaya karar verdigim insanla devamli kafede, restoranda gorusmektense evde de gorusmeyi tercih ediyorum.

Lakin burada konu ben degilim. Onceki konusunda da, bunda da konu sahibine adamin israrinin hos olmadigini zaten soyledim. Gitmek istemiyorsa gitmek zorunda degil. Sevisme konusunda da konu sahibinin buna hazir olmadigini ve yapmamasi gerektigini dusundugumu soyledim.

Ben sizin düşüncenizi sordum konu sahibinin düşüncesini biliyorum.
Ok açıkladınız teşekkür ediyorum.

İki kere buluştuk,bir haftalık ön süreç var.Bence de yetersiz.
O seni seviyorumlara geçmişti ama ,ben canımdan öteye gidemedim.
1 haftada seviyorum mu? Sevgili konu sahibi bunu desene.. Bir insanda duygu bu kadar çabuk oluşmaz ki..
Hoşlantı olur cinsel çekim olur tutku olur ama duygu hemen olmaz. Hele 1 hafta da.. Olmaz hele ki 38 yaşında bir erkekten bahsediyoruz imkansız..

Ay ne kadar zorsunuz ya.

Siz de benim gibi düşünüyorsunuz. Zaten anlamıştım. Duygusal yakınlık istiyorsunuz. Hemen tanış hoşlan iki bulusma iki yemek iki aktivite sonra cinsellik sizi iyi hissettirmez. Bende aynı fikirdeyim.

Sizde anormal bir durum yok. Böyle istiyorsunuz bir ilişki oluşsun ondan sonra cinsellik istiyorsunuz olabilir. Sadece sizinle aynı şekilde düşünen birine şans vermeniz lazım. Hemen cinsellik isteyen biri size çok baskı yapar, bunalırsınız. Şuna emin olun sizi hayatında isteyen erkek için birkaç ay cinsellik olmadan da bekleyebilir. İşte beklemek ister mi bunu tahlil edeceksiniz.

Önceki mesajda dediğim gibi içinizden ne geliyorsa öyle yapın.. vücudunuz hayır diyorsa hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsiniz. Bu evine gitmek konusu da olabilir, cinsellik de olabilir, ilişkiyi devam ettirmek de olabilir. Zorladığınız hiçbir şeyden hayır gelmez. Gelmiyor.

Günümüz erkekleri konusunda da kadınlara çoğunun rol yaptığını düşünüyorum. Niyeti sadece cinsellik olan bile duygum var diye yalan söylüyor. Size de 1 haftada aşık olduğunu söylemiş. Olabilir mi böyle bir şey? Olamaz.. sizi duygusal tarafınıza oynayarak ikna etmek istiyor. Birkaç üye demişti gerçekten tabir hoşuma gitmişti, doğru ilişki akar gider zorlama olmaz demişlerdi. Kesinlikle doğru. Bu söze imzamı atarım. Doğru ilişkiyi iliklerine kadar hissedersin. Seni belirsizlikte bırakmaz. Biri seni belirsizlikte bırakıyorsa o ilişkiden olmaz. Bunu eski evliliğimde tecrübe ettim. Seven adam seni hayatinda isteyen adam asla belirsiz davranmaz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…