Geri mi çekileyim,nötr mü kalayım sizce?

İlişkilerde çok zor bir insan olduğumun farkındayım,üzerime düşeni kabul edip bu konu üzerinde çalışıyorum.
Peki erkeklerin hiç mi suçu yok?

İlişkilerde çok zor bir insan olduğumun farkındayım,üzerime düşeni kabul edip bu konu üzerinde çalışıyorum.

seninkisi zorluk değil ki. seninki beceriksizlikten ileri geliyor.

Senin konularında genelde erkeklerin bariz bir suçu yok. Bu konuda adamın yok mesela bence. Kendi içinde yaşadığın çelişkiler ve kaygılar yüzünden bu hale getirdin ilişkiyi.

Adamın cinsel hayatı hakkında yorum yapamadım. Yaşı cinsel açlık çekecek evreleri geçmiş. Muhtemelen sekse istediği zaman kolay ulaşan bir adam. O yüzden üstüne atlamamış olması normal bence.

acaba artık sevişseniz de rahatlasanız mı? bu işi çok kafanızda büyütüyor gibisiniz. ilişkide bir engel gibi. daha önce de söylendi. böyle şeyler akar gider zaten normalde. bu kadar sorgulanmaz. ama acaba sizin özelinizde bu işin kafada büyütülecek bir şey olmadığını anlamak için seks mi yapsanız artık?

Adamın cinsel hayatı hakkında yorum yapamadım. Yaşı cinsel açlık çekecek evreleri geçmiş. Muhtemelen sekse istediği zaman kolay ulaşan bir adam. O yüzden üstüne atlamamış olması normal bence.
bence de normal , sayfalarca adama ergen muamelesi yapıldı. seni yatağa atacak,
sana öyle yapacak böyle yapacak. dr lar genel olarak hızlı cinselliğe aç değildir haklısın. adam oturup dertleşmiş ; ) hayalkırıklığına uğrayan konu sahibi bence. dert dinlemek istemiyordu, başka hayaller vardı. bence , bu konuda beni eve atacak eyvah gibi değil de beni ikna edin gibi bir duyguyla açıldı.

En yakınımızın kızı sevgilisinin evinde parçalara ayrılarak öldürülmüştü yıllar önce.
Bunu yapanlar iyi meslek sahibi insanlar.
Kime güveneceğimi bilmiyorum.

En yakınımızın kızı sevgilisinin evinde parçalara ayrılarak öldürülmüştü yıllar önce.
Kocası, babası, kardeşi hatta annesi tarafından öldürülen insanlar var. Hiçbirimizin hiç kimseyle etkileşim halinde olmadan yaşamamız lazım bu bakış açısıyla.

Adamlara tecavüzcü, katil gözüyle bakıp sizi sevmelerini, sizi elde etmek için uğraşmalarını bekliyorsunuz.

yok adam belli ki istemiyor ki bu adamla yaşanmasın üzülen sen olursun

konu güvenlik miydi ? ben bunu şu an öğrendim, sayfalarca cinsellik konuşuldu.

Gerçekten bir şey diyemiyorum size ,çok yazık.
Ben buraya derdimi yazıyorum,destek arıyorum,içimi döküyorum .Doğru ya da yanlış.Bir girdabın içindeyken bu platformda olmanızın sebebi insanların duyguları ile dalga geçip onları dibe sürüklemeye çalışmak mı?
Hayattan aldığınız keyif bunlardan mı ibaret?
Buraya derdimi yazdım.Dalga geçilsin diye değil,destek istedim.
Kimse zorla yazmak zorunda değil.

Değildi. Kaçış noktası olarak güvenliği seçti şu an sadece. Birazdan başka bir şey çık

Dalga geçmemiş ki isabetli bir yorum bence. Kendinizi biraz salsanız her şey rayına oturacak gibi

Mesele seksin erken veya geç olması değil ki.
Mesele bakire olmanız.

Sizi üzmek veya kırmak için yazmıyorum ama aktif cinsel hayatı olan belli bir yaşın üstündeki insanlar genel olarak bakire biriyle, hele sizin yaşınızda bakire biriyle olmaktan kaçınır.
Bunun karşı taraf için manevi sorumluluğu, yükümlülüğü var. İlişkiden sonra sizin tavrınızı kestiremez. "Bu yaşa kadar beklemişken benimle olursa" düşüncesi ilişki için ağır bir yük. Ayrıca doğruya doğru, aktif cinsel hayatı olan biri için tatmin edici bir seks hayatı da olmaz.

Ben mesela bu yaştan sonra bakir bir adamla olmam. Tercih etmem, öğrenirsem de kibar kibar uzaklaşırım. Çünkü hem bu yaşa kadar beklediği için bunun benimle olmasını istemem, hem seviştikten sonra nasıl bir duygu durumuna gireceğini bilemem, hem de doğruya doğru, zevk almayacağım bir ilişkide olmak istemem.

Diğer erkeklerin durumunuzu bilip bilmediklerini bilmiyorum, ama bu adam için bu yorumu yapabilirim.

30ların ortasında bir erkek, çok büyük genellemeyle ilişkisinde seks de olsun ister. İstemeyen de muhafazakar olduğu için, inanışı sebebiyle istemiyordur.
Siz anladığım kadarıyla muhafazakar değilsiniz, o nedenle bu yapıda bir adamla uyuşmuyorsunuz.
Ama ötekiler de haklı olarak seks istiyor.
Yani çıkmazın bir kısmı da bundan kaynaklanıyor.

Kaç yıllık sevgilisinin, kocasının öldürdüğü insanlar da var.
Temkinli olmakta fayda var ama gardınızı bir noktada indirmeniz gerekiyor.

Ne dalga geçtim, ne dibe çektim sizi. Burada en yumuşak davrandığım üyelerden biri olabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmek ağır geldiği için bana sarmaya çalışıyorsunuz şu an.

Daha kendinizden bir habersiniz. İçsel olarak şuan sekse hazır değilsiniz mutlulugu hak etmekle alakası nedir bunun?? Hazır olsaydınız zaten burda bu mevzu konuşuluyor olmazdı, su gibi akardı olacak olan olurdu . Bu kadar yoklukta ve özsaygı eksikliği yaşıyor olmanız üzücü dünyada tonla erkek varken gidip sizi yatağa atıp işi bitirip fermuari çekmeye -kusura bakmayın ama oyle- hedefli olduğu onbeş km öteden bariz belli bir adam için yok gunaydini o attı yok iyi akşamları ben attım vs vs . Derdi sadece seks ve 1 defa olacak sonra sizi gonderecek anlaması neden bu kadar zor ?? Burda evlilik geçirmiş uzun ilişkilerden çıkmış hatta sizin şuan yaşamak üzere olduğunuz şey gibi kullanılmış tonlarca kadın var Yok öyle mi yok böyle mi yok derdiniz asagi çekmek mi. Akıl akıldan üstündür burdakileri dinleyin . Tek gecelik kadın olmayın bu kadar basit .

Mutlu hanım sizin cinsellik tabularınız var içgüdüsel olarak bunu yaşamak istiyorsunuz ama kafanızdaki prangalar buna set çekiyor,siz de bu ikisinin ortasında cebelleşiyorsunuz,çünkü karşıdaki beni sevsin en azından bunu haketsin düşünceniz var ,alelade biriyle bu yaşanırsa kendinizi çok suçlayacağınızı biliyorsunuz , bu yüzden bence bunun üzerine gitmek yerine zamana bırakın böyle kendinizi çok yıprattınız herkesin bir yapısı var kimisi daha rahat olur yaptığı şeyden ,kimisi en basit olaylarda bile sürekli kendini suçlayıcı olur,demek ki zamanı değil ve istediğiniz ortam oluşmadı,acele etmeyin biraz sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…