İlişkilerde çok zor bir insan olduğumun farkındayım,üzerime düşeni kabul edip bu konu üzerinde çalışıyorum.Sadece bu adam özelinde değil genel olarak siz yanılıyorsunuz. Çok sorguluyor ve gözünün üstünde kaşın var diye diye adamları uzaklaştırıyorsunuz. İlişkiyi bitiren onlar olmasın diye aceleci davranıp kaçıyorsunuz. Kendinizi değiştirmeden hiçbir ilişkiniz yolunda gitmeyecek. Dünyanın en düzgün, en aşık adamı da çıksa karşınıza bir şekilde kaçacak ya da kaçıracaksınız.
İlişkilerde çok zor bir insan olduğumun farkındayım,üzerime düşeni kabul edip bu konu üzerinde çalışıyorum.
Peki erkeklerin hiç mi suçu yok?
Senin konularında genelde erkeklerin bariz bir suçu yok. Bu konuda adamın yok mesela bence. Kendi içinde yaşadığın çelişkiler ve kaygılar yüzünden bu hale getirdin ilişkiyi.İlişkilerde çok zor bir insan olduğumun farkındayım,üzerime düşeni kabul edip bu konu üzerinde çalışıyorum.
Peki erkeklerin hiç mi suçu yok?
Adamın cinsel hayatı hakkında yorum yapamadım. Yaşı cinsel açlık çekecek evreleri geçmiş. Muhtemelen sekse istediği zaman kolay ulaşan bir adam. O yüzden üstüne atlamamış olması normal bence.Aslında adam üstüne atlamadı aksike psikolojik bir görüşme dertleşme oldu diye bozulmuşböyle ıvır zıvır şeylerle insan mı tanınırmış ; ) aramızda herşey olabilir diye diye abarttı çekindi adamın bence cinsel hayatı yok , adam evini seviyor mutluya da kanka muhabbeti yapıyor.
bence de normal , sayfalarca adama ergen muamelesi yapıldı. seni yatağa atacak,Adamın cinsel hayatı hakkında yorum yapamadım. Yaşı cinsel açlık çekecek evreleri geçmiş. Muhtemelen sekse istediği zaman kolay ulaşan bir adam. O yüzden üstüne atlamamış olması normal bence.
En yakınımızın kızı sevgilisinin evinde parçalara ayrılarak öldürülmüştü yıllar önce.bence de normal , sayfalarca adama ergen muamelesi yapıldı. seni yatağa atacak,
sana öyle yapacak böyle yapacak. dr lar genel olarak hızlı cinselliğe aç değildir haklısın. adam oturup dertleşmiş ; ) hayalkırıklığına uğrayan konu sahibi bence. dert dinlemek istemiyordu, başka hayaller vardı. bence , bu konuda beni eve atacak eyvah gibi değil de beni ikna edin gibi bir duyguyla açıldı.
Kocası, babası, kardeşi hatta annesi tarafından öldürülen insanlar var. Hiçbirimizin hiç kimseyle etkileşim halinde olmadan yaşamamız lazım bu bakış açısıyla.En yakınımızın kızı sevgilisinin evinde parçalara ayrılarak öldürülmüştü yıllar önce.
Bunu yapanlar iyi meslek sahibi insanlar.
Kime güveneceğimi bilmiyorum.
yok adam belli ki istemiyor ki bu adamla yaşanmasın üzülen sen olursunMerhabalar,aklımın ve kalbimin karmakarışık olduğu bir dönemden geçiyorum.
İki gün önce açtığım konu üzerinden devam etmek istiyorum.
Sevgilimin evine gitmek istemiyorum diye bir başlık açmıştım.
Çok yeniydi ve hazır değildim.Henüz Bir aylık bir ilişki çünkü.
Biraz küstük.Sonra aradı,çabası kısmen hoşuma gitti.
Buluşalım dedi.Benim yanıma gelmeyi teklif etse de hasta olduğu için ona yakın bir yer seçtim.İkiletmedi.
Sonra nasıl oldu bilmiyorum ama ben uyurken mesajlarına dönmemiştim,erken çıkmış,eve geçmiş vs.
Sonra benim tarafa gel.Şu kafede otururuz dedi.
Açıkçası şu gitme gelme olayının muhabbetini yapmaktan çok sıkıldığım için,tamam deyip ne olacaksa olsun artık dedim.
Gittik.Bilin bakalım ne oldu?
Hadi bana gidelim,bana güvenmeni istiyorum dedi.
Zayıf bir anım,yoğun ısrar,kendimi sorgulama süreci derken,iki dakika içinde ordaydık.
Aramızda cinsellik yaşanmadı.
Ama yaşanabilirdi.
İstemediğim için değil ,evet çok arzuladım ama kendi içimde ona sinirlendim.
Belki de tuzağa düştüm.Çünkü bunun için çaba gösterdi.Beni ikna etmeye çalıştı.
“Hiç mi erkekleri tanımıyorsun”diye sormak isteyebilirsiniz.Cevabım evet.Yaşıma yorum yapacak olanlar için söyleyeyim.Maalesef yaşla alakası yok bazı şeylerin.
Sonrasında içini döktü bana.Psikolojik anlamda kendini sorguladı.Hayattaki yanlışlarını ve eksiklerini anlattı.Çocukluğunu anlattı.Kendini affedenediği konuları anlattı.
Konuştum bayağı.Terapiye karar verdik.
Neyse çıktım,yolda yazdı.Ben de eve geçince yazdım.
Sabah günaydınlaştık.(Kendisi yazdı.)
Akşama kadar yazmadı.
Ben yazdım.
Bir saat sonra yazdı.Cevabı güzeldi ama tatmin olmadım.
Sanki ilgisi azaldı.
Yeğeni iç kanama geçirmiş.(nedense inanmadım.)Onunla ilgileniyormuş.
Süreç nasıl ilerler bilmiyorum.
Zaten önceki süreç canımı sıktı.Üzerine bu.
Nasıl bir yol izlemeliyim?
konu güvenlik miydi ? ben bunu şu an öğrendim, sayfalarca cinsellik konuşuldu.En yakınımızın kızı sevgilisinin evinde parçalara ayrılarak öldürülmüştü yıllar önce.
İkisi de.konu güvenlik miydi ? ben bunu şu an öğrendim, sayfalarca cinsellik konuşuldu.
Değildi. Kaçış noktası olarak güvenliği seçti şu an sadece. Birazdan başka bir şey çıkarır.konu güvenlik miydi ? ben bunu şu an öğrendim, sayfalarca cinsellik konuşuldu.
Değildi. Kaçış noktası olarak güvenliği seçti şu an sadece. Birazdan başka bir şey çık
Bu adam da kaçacak eninde sonunda sizden.
Ne oldu yani evine gittiniz oturup sohbet ettiniz oldu bitti. Bu kadar kasacak, büyütecek, abartacak ne var?
Aramızda cinsellik yaşanmadı.
Ama yaşanabilirdi.
Ben bir şeyler yaşamak istiyorum ama öyle zorlamayla değil.
Dalga geçmemiş ki isabetli bir yorum bence. Kendinizi biraz salsanız her şey rayına oturacak gibiGerçekten bir şey diyemiyorum size ,çok yazık.
Ben buraya derdimi yazıyorum,destek arıyorum,içimi döküyorum .Doğru ya da yanlış.Bir girdabın içindeyken bu platformda olmanızın sebebi insanların duyguları ile dalga geçip onları dibe sürüklemeye çalışmak mı?
Hayattan aldığınız keyif bunlardan mı ibaret?
Buraya derdimi yazdım.Dalga geçilsin diye değil,destek istedim.
Kimse zorla yazmak zorunda değil.
Mesele seksin erken veya geç olması değil ki.Gerçekten haketmediğimi düşünüyorum,kararsız değilim sadece bu kadar çabuk olmasını istemedim.
Ben ona hep hayır dedim,son durumda artık tartışmak istemedim.Belki de ben yanılıyorum,dedim.
Hayatımdaki pek çok erkek bu aşamaya gelmeden gitti.Bu aşamaya gelmek için ne yükseldiler ama,sonra hepsi balon.
İlişki olgunlaşmadan sevişmek istemedim hepsi bu.
Bu kişi de herkes gibi maalesef,gerçekten çok üzgünüm.
Keşke yanılsam.
Kaç yıllık sevgilisinin, kocasının öldürdüğü insanlar da var.En yakınımızın kızı sevgilisinin evinde parçalara ayrılarak öldürülmüştü yıllar önce.
Ne dalga geçtim, ne dibe çektim sizi. Burada en yumuşak davrandığım üyelerden biri olabilirsiniz. Gerçeklerle yüzleşmek ağır geldiği için bana sarmaya çalışıyorsunuz şu an.Gerçekten bir şey diyemiyorum size ,çok yazık.
Ben buraya derdimi yazıyorum,destek arıyorum,içimi döküyorum .Doğru ya da yanlış.Bir girdabın içindeyken bu platformda olmanızın sebebi insanların duyguları ile dalga geçip onları dibe sürüklemeye çalışmak mı?
Hayattan aldığınız keyif bunlardan mı ibaret?
Buraya derdimi yazdım.Dalga geçilsin diye değil,destek istedim.
Kimse zorla yazmak zorunda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?