Geri sayim basladi son 5 gün:)

Nnewis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
126
28
48
Almanya
8 agustos Allahin izniyle ameliyat oluyorum arkadaslar. bu site bana cok faydali oldu burun ameliyati ile ilgili hic bir fikrim yoktu sayenizde hem korkularimdan kurtuldum.hemde merak ettiklerime cevaplar buldum.öncelikle bu guzel site yönetimine sonra siz burun ameliyati olmus seker bayanlara ayri ayri tesekkur etmek istiyorum.guzel burun sahiplerinin ömurluk olmasini ve ben gibi olacak olanlarinda mutlu sonuca ulasmalarini diliyorum.dualarinizi esirgemeyin kizlar....sevgiyle kalin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şimdiden geçmiş olsun. Umarım istediğin burna kavuşursun. Benim de alçım bugün çıktı bandajım takıldı. İnan o zorlu süreç ilk iki gün. Allah yardım ediyor ben o gözüm kapalı halimle duş bile aldım ( kafayı ıslatmadan bedeni yıkıyorsun ) ev işi yaptım sıkıldım da. Korkacak bir şey yok.

Simdiden gecmis olsun insallah istedigin gibi gecer hersey, benim ameliyatimda 19 augustosda az kaldi simdiden cok mutluyum, ameliyatdan sonraki yepyeni görüntünü ve güzel halini kafanda canlandir :)

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlar😊 umarim hersey gönlümüze göre olurda bizde birda güzel burunlarimizi tecrubelerimizi olacak arkadaşlara gösterip anlatiriz.mutlu sona ulasanlardan olmayi Allahim herkese nasip etsin.

Bende istiyorum ama gunahindan korkuyorum burnum onden iyi nefes sorunum da yok ama cok iyi kemerli yan profil egri maalesef

Bende istiyorum ama gunahindan korkuyorum burnum onden iyi nefes sorunum da yok ama kemerli yan profil egri maalesef
Yandan belli egriligi sacimi toplayip çıkmıyorum bile iyice goze batacak diye. Bazilari sana yskisiyt diyor bazilari da cok cirki n diye kac defa belirtti ..kararsiz kaldim

Hakkinda hayirlisi olsun ins. Benim bi ay olucak amelyat olali..cok memnunum ..bosuna beklemisim diyorum.hic korkma..korkulcak bisey yok..ya bismillah de gir ameliyata..biseyden haberin olmuyo zaten..bi bakmisin uyanmissin.:-)

Hakkinda hayirlisi olsun ins. Benim bi ay olucak amelyat olali..cok memnunum ..bosuna beklemisim diyorum.hic korkma..korkulcak bisey yok..ya bismillah de gir ameliyata..biseyden haberin olmuyo zaten..bi bakmisin uyanmissin.:-)

doktorun halit beymiydi.nasıl memnunmusun acaba ?

Son düzenleme:
Back
X