GERİDEN GELEN YUMURTALAR, PEŞPEŞE OPU VE PGT

bireylulmeselesi20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
611
429
103
Merhaba Arkadaşlar,
4. tedavime başlamış bulunuyorum.
1. sinde 8 haftalık kaybettim
2. sinde yumurtalar döllenmedi
3. sünde yumurtalar ilaca cvp vermedi
ve 4. sünde ilk takipte 6 yumurtam oluşmuştu
ikinci kontrolde sadece 2 tane olgun yumurtam kalmıştı 3. kontrolde 2 olgunun yanında 3 tanede geriden gelen yenı yumurtalar saptandı ve ardışık opu yapılabilecegınden bahsedildi.
yarın yumurtalarım toplanacak hersey yolunda gıderse bır sonrakı gun kontrole gıdıp gerıden gelen yumurtalara bakılacak ve eger buyumeye devam edıyorlarsa yıne ilaç kullanmaya baslayacagım gonal-f ve bır hafta sonra yıne tedavı ucretı yenıden vererek yenıden toplanacakmış
aynı ayda ıkı kere tedavı ucretı vererek yaptırmak mantıklı mı sızce o yumurtalar zarar gormus olur mu ılk toplamada?
ve her ıkı seferde toplanan yumurtalar PGT yapılacak
yasım 32 ve düşük amh var 0,14

Merhaba
Genetık bır sorun kapsanmısmıydı acaba?
Pgt neden önerildi

merhaba
düşük amh degeri oldugu için yumurtalarım kalitesiz olurmus
ve ilk gebeliğim sekizinci hafta kalbi durdu
bunların hepsi degerlendirilip cıkan yumurtayı dolleyıp pgt ye yonlendirceklermiş
benim ise merak ettiğim beş gun ara ile geriden gelen yumurtalar toplanır mı?
yanı yumurta toplama olacak sonrasında ertesi gun yıne gonal f baslayacagım ve ortalama bes gun sonra yenıden opu olacak
tedavı masrafımda yıne aynı ucretı tekrar odeyecegım ıkıncı bır tup bebek parasını aynı anda bes gun arayla odeyecegım

Cok anlamadım. Iyı arastırmama ragmen cıft ucret olması ck anlamlıda degıl cunku bır tedavı planı oluyor ıkı ayrı tedavı gbı ele alınması cok hoş gelmedı.
Opuya ıkı ayrı kez maruz kalmak ohss tetıklemezmı.
Pgt ama ıcerıgı ne?? Cgh mı ngs mı uygulanacak? Zira pgt belli kromozomlara bakılıyor tanısı konmuş bır genetık sorun yoksa pgt cok anlamsız. Tumune bakmak daha dogru olmazmı

B bireylulmeselesi20 ALLAH şu doktorlara biraz merhamet vicdan nasip etsin.kimseyi böyle aratirmasin böyle biseyde ilk defa duyuyorum.benim bildiğim eğer yumlar diğerlerine yetisemiyorsa yapılacak bişey kalmıyor.olgunlaştı topluyorlar.valla ne diyim sen bilirsin.ama dediğin gibi şu geriden gelen yumlarada cok umut bağlama zaten eğer isimleri iyi olsaydı .diğerleriyle aynı şekilde buyurlerdi.hakkında hayirlisi

B bireylulmeselesi20 ALLAH şu doktorlara biraz merhamet vicdan nasip etsin.kimseyi böyle aratirmasin böyle biseyde ilk defa duyuyorum.benim bildiğim eğer yumlar diğerlerine yetisemiyorsa yapılacak bişey kalmıyor.olgunlaştı topluyorlar.valla ne diyim sen bilirsin.ama dediğin gibi şu geriden gelen yumlarada cok umut bağlama zaten eğer isimleri iyi olsaydı .diğerleriyle aynı şekilde buyurlerdi.hakkında hayirlisi

Allah yardımcın olsun herşeyden önce. peşpeşe opu falan mesele değilde umarım emeklerinin karşılığını alırsın. bu arada tekrar ücret odeme konusu çok mantıksız doktorunla tekrar iyice konuş.

Merhaba
Çok tesekkur ederim
Coknhaklısınız yetusseydı bunlara yetısırdı
Evet yaptırmamaya karar verdım
Çıkan yumurtalardan ıkısınden bırı saglıklı degılmiş tek yumurtam kaldı

Merhaba
Çok tesekkur ederim
Coknhaklısınız yetusseydı bunlara yetısırdı
Evet yaptırmamaya karar verdım
Çıkan yumurtalardan ıkısınden bırı saglıklı degılmiş tek yumurtam kaldı
hakkında hayırlısı olsun .biliyorum çok zor ama yapacak bişey yok inşallah o tek yumurta döllenip gelişim gösterir.

hakkında hayırlısı olsun .biliyorum çok zor ama yapacak bişey yok inşallah o tek yumurta döllenip gelişim gösterir.

karar veremıyorum delı olacagım
ıkıncı opuyu yaptırmam gerek mı
sonucta ıkı gun once catlama ıgnesı oldu
zarar gormusler mıdır alınmayan uc yumurta
ve bugun anestezıde aldım
antıbıotıklı serumda baglandı
sonucta yumurta toplama oldu
dejenere olmus mudur

doktoruna güveniyosan yaptır o kadar emek boşa gitmesin.belki onların içinden biri transfer olur bilemeyiz bunu.benim 9 toplanmıştı 6 sı işlem gördü 2si döllendi ama gelişmedi sonuç transferim olmadı.yani koskoca yıkım maddi manevi. eğer yumurtaların zarar görecek olsa doktor demezdi bence ama dediğim gibi doktorun nasıl biri güveniyomusun o çok önemli.

canım aynen öle
cok buyuk bır psıkoljık savas ve ayakta kalma mucadelesı verıyoruz maddı manevı
cok buyuk bır tıcarethane olmus bu sektor
artık neye nasıl guvenecegımı sasısrıyorum

canım aynen öle
cok buyuk bır psıkoljık savas ve ayakta kalma mucadelesı verıyoruz maddı manevı
cok buyuk bır tıcarethane olmus bu sektor
artık neye nasıl guvenecegımı sasısrıyorum
Allah herkesin yardımcısı olsun bu konu gerçekten çok ayrı bir şey.hiç bir derde sıkıntıya benzemiyor. işin maddi boyutu zaten ayrı bir dert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…