- 12 Aralık 2016
- 611
- 429
- 103
- Konu Sahibi bireylulmeselesi20
Merhaba Arkadaşlar,
4. tedavime başlamış bulunuyorum.
1. sinde 8 haftalık kaybettim
2. sinde yumurtalar döllenmedi
3. sünde yumurtalar ilaca cvp vermedi
ve 4. sünde ilk takipte 6 yumurtam oluşmuştu
ikinci kontrolde sadece 2 tane olgun yumurtam kalmıştı 3. kontrolde 2 olgunun yanında 3 tanede geriden gelen yenı yumurtalar saptandı ve ardışık opu yapılabilecegınden bahsedildi.
yarın yumurtalarım toplanacak hersey yolunda gıderse bır sonrakı gun kontrole gıdıp gerıden gelen yumurtalara bakılacak ve eger buyumeye devam edıyorlarsa yıne ilaç kullanmaya baslayacagım gonal-f ve bır hafta sonra yıne tedavı ucretı yenıden vererek yenıden toplanacakmış
aynı ayda ıkı kere tedavı ucretı vererek yaptırmak mantıklı mı sızce o yumurtalar zarar gormus olur mu ılk toplamada?
ve her ıkı seferde toplanan yumurtalar PGT yapılacak
yasım 32 ve düşük amh var 0,14
4. tedavime başlamış bulunuyorum.
1. sinde 8 haftalık kaybettim
2. sinde yumurtalar döllenmedi
3. sünde yumurtalar ilaca cvp vermedi
ve 4. sünde ilk takipte 6 yumurtam oluşmuştu
ikinci kontrolde sadece 2 tane olgun yumurtam kalmıştı 3. kontrolde 2 olgunun yanında 3 tanede geriden gelen yenı yumurtalar saptandı ve ardışık opu yapılabilecegınden bahsedildi.
yarın yumurtalarım toplanacak hersey yolunda gıderse bır sonrakı gun kontrole gıdıp gerıden gelen yumurtalara bakılacak ve eger buyumeye devam edıyorlarsa yıne ilaç kullanmaya baslayacagım gonal-f ve bır hafta sonra yıne tedavı ucretı yenıden vererek yenıden toplanacakmış
aynı ayda ıkı kere tedavı ucretı vererek yaptırmak mantıklı mı sızce o yumurtalar zarar gormus olur mu ılk toplamada?
ve her ıkı seferde toplanan yumurtalar PGT yapılacak
yasım 32 ve düşük amh var 0,14