- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
Su zamanda ki gerilla bizde pkk sizde ne bilemedim
Çevir gazı yanmasın hesabı.Sanatçılarda niye çoğaldı bu tür söylemler anlamadım.Kimden yüz buluyorlar böyle söylemek için.
Allah islah etsin.
Daglardakileri kasdetmedim diyor oysaki daglar kelimesini kullandi. Eminim.
Allah sizin gibilerin soyunu kurutsun.
Eminimki bu roportajdan snra teklif gelmistir bu kadina meclise aday ol diye.
işte bombalar masum insanlara patlıyor.yanlış insanlar ölüyor.
bu kadına değil de,asıl hepınıze ne dıyeyım bennnn,kızlar yahu siz gezı olaylarında görmedinizmiiiiii,bunların ne olduğunu,sözüm bırde bunları her gün evlerınde izleyenlere,o çokkkk beğendığınız kendını beyaz türk diye gören bu takımın hiçççç çekındemen çatır çatır konuşuyor,ama bızım vatan sevdalıları her gün oları izliyor,heyy gidi günler,seval sam kck ya destek vermişti,başörtüsü tekstil parçası demiştide,boydakda mılyon verip reklam anlaması yapıp,onca tepkiye rağmen geri adım atmamıştı,boydak nerde şidmi,bilen varmı,ahh türkiyem,sen kutlusun,sen hep aziz kal...Ayıp dene birşey var abicim ya
bu ülkede rahatça yaşa bırde ülkenin sanatçısı ol bir sürü seni seven kişiler olsun sonrada gerilla olmak
istiyorum de.
ecelin gerillaların elinden olsun diyecek başka bişi yok
sen dahılsın yukarıyaYaşanan bu vahşeti görmezden gelemezdim derken neyi kastetmis
Ben zaten izlemiyorum o tür söylemlerde bulunan kişileri hatta dizi izlemeyi bıraktım.Tek Dirilişi izliyorum.Neden eskiden böyle açık açık söylemiyorlardı düşüncelerini,şimdi ne değişti ,onu merak ettim.bu kadına değil de,asıl hepınıze ne dıyeyım bennnn,kızlar yahu siz gezı olaylarında görmedinizmiiiiii,bunların ne olduğunu,sözüm bırde bunları her gün evlerınde izleyenlere,o çokkkk beğendığınız kendını beyaz türk diye gören bu takımın hiçççç çekındemen çatır çatır konuşuyor,ama bızım vatan sevdalıları her gün oları izliyor,heyy gidi günler,seval sam kck ya destek vermişti,başörtüsü tekstil parçası demiştide,boydakda mılyon verip reklam anlaması yapıp,onca tepkiye rağmen geri adım atmamıştı,boydak nerde şidmi,bilen varmı,ahh türkiyem,sen kutlusun,sen hep aziz kal...
gezi olaylarına katılanların yüzde yüzü masum diye iddiamiz yok ki aralarında provokatörler de vardı her iki taraftan mesela kabatascilar gibisen dahılsın yukarıya
Aslında bu laf ile kendini bitirmiş bence..Tam da bu noktada, bahsettiğim ve çok etkilendiğim İtalya iç savaşında faşistlere karşı mücadele vermiş, ülkesinin kurtuluşu için savaşmış milis kadınlardır.
mesele izleyip izlememek değil.ben hiç izlemiyorum demek birşeyi değiştirmeyecek.bunlar gezi olaylarında provakatördü diyelim peki "akil adam" kimliğiyle ortalarda gezip pkk yandaşlarına sempati kazandıranlara ne diyeceksinizbu kadına değil de,asıl hepınıze ne dıyeyım bennnn,kızlar yahu siz gezı olaylarında görmedinizmiiiiii,bunların ne olduğunu,sözüm bırde bunları her gün evlerınde izleyenlere,o çokkkk beğendığınız kendını beyaz türk diye gören bu takımın hiçççç çekındemen çatır çatır konuşuyor,ama bızım vatan sevdalıları her gün oları izliyor,heyy gidi günler,seval sam kck ya destek vermişti,başörtüsü tekstil parçası demiştide,boydakda mılyon verip reklam anlaması yapıp,onca tepkiye rağmen geri adım atmamıştı,boydak nerde şidmi,bilen varmı,ahh türkiyem,sen kutlusun,sen hep aziz kal...
kız o kabataşçılar yalan çıktı.bi kadın haberci vardı adını hatırlayamadım görüntüleri gördüm ağladım falan demiştigezi olaylarına katılanların yüzde yüzü masum diye iddiamiz yok ki aralarında provokatörler de vardı her iki taraftan mesela kabatascilar gibi
en iyi tepkiyi ATV vermiş zatenDüşünceye bak
Bizde böyle sanatçı bozuntularini baş tacı yaparız işte
Emir büyük yerden gelmiştiren iyi tepkiyi ATV vermiş zaten
Aaa evet illaki eline silah alıp dağa çıkmasına gerek yok. O iğrenç pis bedenine çeşitli bombalar bağlayıp TÜRKlere pusu kuran bi kadın da olabilir gerilla. Değil mi...Bu her zaman eline silah alıp dağa çıkan bir kadın gerilla olmak zorunda değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?