Gerilme

URAN16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
257
9
33
Kızlar yeni hamileyim fakat çok geriliyorum ... Bir zararı yoktur dimi
bazıları var diyor bazıları yok diyor

Bebisin de asabi olur bak sakin ol =)) gerci bende yüksek voltaj geziyorum ama :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hahaha öyle desenee :D o da olagan bisey psikolojik oldugunu düşünüyorum. Kasık ağrısı kramplar kasılmalar. Sakin ol kendini dinleme bisey olmaz =) zaten 15 günde bir doktora gidiyorsun. Bi de internet üzerinden herseyu araştırma kafan allak bullak oluyor. Bende 11+5 im şuan. Bi defa lekelenme oldu onda da hemen doktora gittim. Bi sorun oldugunda doktorunu ara ona sor. Internette araştırma =)) demesi kolay ama uygulaması zor tabe :D

hahaha öyle desenee :d o da olagan bisey psikolojik oldugunu düşünüyorum. Kasık ağrısı kramplar kasılmalar. Sakin ol kendini dinleme bisey olmaz =) zaten 15 günde bir doktora gidiyorsun. Bi de internet üzerinden herseyu araştırma kafan allak bullak oluyor. Bende 11+5 im şuan. Bi defa lekelenme oldu onda da hemen doktora gittim. Bi sorun oldugunda doktorunu ara ona sor. ınternette araştırma =)) demesi kolay ama uygulaması zor tabe :d

aynen öyle ... Internet çok kurcalıyor aklı
ben daha doktorumuda belirlemedim .. Cuma başka bi doktora gidicem memnun kalırsam ona devam edicem

Bende hala düzgün bi doktor bulamadım.

Antalya pzt 12 olcam ikili test icin gidicem. Bu doktoru denicem bi de olmazsa yine doktor aramaya devam en son devlete gidicem bu gidişle :D

Kızlar yeni hamileyim fakat çok geriliyorum ... Bir zararı yoktur dimi
bazıları var diyor bazıları yok diyor

Canım benimde çok gerilmem oluyordu. 12. haftadan sonra geçmeyince doktoruma söyledim. Mağnezyum al dedi. Sağlık ocağındaki doktorda 7. aya doğru başlar senin erken başlamış dedi. 1 ay ilacı hergün kullandım. 10 günde etki etmeye başlamıştı. Sonra haftada 2-3 e ve 1 e düşürdüm. 5.-6. aydan sonra hiç içmedim. Şuan hiç bişeyim yok.

canım benimde çok gerilmem oluyordu. 12. Haftadan sonra geçmeyince doktoruma söyledim. Mağnezyum al dedi. Sağlık ocağındaki doktorda 7. Aya doğru başlar senin erken başlamış dedi. 1 ay ilacı hergün kullandım. 10 günde etki etmeye başlamıştı. Sonra haftada 2-3 e ve 1 e düşürdüm. 5.-6. Aydan sonra hiç içmedim. şuan hiç bişeyim yok.

benim pek fazla değil ilkinde daha fazlaydı

Back
X