Bu arada yazmak istemiştimBurada derken? Burada bir beyle mi tanıştınız?
Ayrica ayrilik surecinde boyle davranmasi adamin falsosu degil, canini kurtarma çabası gibi geldi bana.
Bence onunuze bakin lakin yeni iliskinizde ayni hatalari yapmayın.
Iste benim soylemeye calistigim da bu, yine yanlis yapmamış, adama o kadar israr etmissiniz, o kadar bezdirmişsiniz ki adam bu sekilde davranarak sizden uzaklasmak istemis.Bu arada yazmak istemiştimtek falsosu derken daha önce bana hic yanlıs bir sey yapmamıstı yani
Illa biri olacakmi ya?? Mecbur hazirda biri olacak heKızlar eski sevgilimle 1 ay önce ayrıldık. Nasıl aşık olduğumu bir ben bir Allah bilir. Benim yüzümden ayrıldı benden, küçük sorunları büyütmemden dolayı, sürekli durduk yere sorun çıkarmak vs gibi sebeplerden. Bu tamamen benim hatam içeriklerini uzun olmasın diye anlatmak istemiyorum ama ilgi gördüğüm halde hep daha fazlasını istedim hep nazımı çekecek sandım gırtlağına kadar getirdim adamın. Bitti dedi yüzyğze görüşmeyi bile kabul etmedi o etmedikçe ben ısrar ettim kendimi her yerden engellettirdim resmen. O engelledikçe hırs yaptım her mesajıma sessiz kalınca delirdim daha çok yazdım keşke yapmasaydım ama ruhsal olarak çok kötüydüm inanın. Hala çok seviyorum çok aşığım psikolojik destek almaya başladım ilişkide yaptığım hataları görüp. Düzelmeye çalışıyorum hatalarımdan ders çıkarıp bir süredir de ona ulaşmadım zaten engellerimi de kaldırmamış.. bir yanım hala onu bekleyip istiyor aşkına inandığım tek adamdı benim için neler neler yaptı.. bir yanım da gelmezse ne yapacaksın illa kendini depresyona mı sokacaksın diyor. Burada yeni biriyle tanıştım dolaylı olarak da tanıyordum zaten düzgün iyi biri olarak duydum onun hakkında hep iyi şeyler işittim.
Size sorum şu, senin kalbin hala eskide, çocuğun sevgisinden şüphe etmediysen belki bir ümit döner biraz zaman ver mi diyorsunuz yoksa yeni birisi çıkmış önüne konuş onunla mı? Ya onunla konuşursam sonra eski sevgilim yazarsa? Arkadaşlar o kadar güzel bir ilişkiydi ki masal gibiydi yemin ederim o yüzden asla kestirip atamıyorum, onun da aynı hisleri paylaştığımıza eminim. Tek falsosu bu ayrılık sürecinde bana böyle davranmasıydı..
Daha once hic psikolojik bir tedavi gormedim sirf bir seyler duzelsin diye psikolojik tedaviye basladim once kendim icin sonra da iliskimiz icin cunku ben kotu olunca iliskimizde kotu etkilendi hep. Bu bile gecerli bir sebep olabilir bence emin olmak icin. Daha once de surekli ayrilip barisan ciftler gibi olmadik bu bizim ilk ayriligimiz bir sans verilebilirdi ustesinden gelinmeyecek seyler degil hala mesaj atasim yazasim geliyor ama kendimi zor tutuyorumIste benim soylemeye calistigim da bu, yine yanlis yapmamış, adama o kadar israr etmissiniz, o kadar bezdirmişsiniz ki adam bu sekilde davranarak sizden uzaklasmak istemis.
Üzgünüm caninizi sıkmak istemem lakin, evet güzel olabilir, evet belki muhtesemdi ama maalesef ki bitmis. Tekrar baslasaniz adam sizin bir daha ayni hatalari yapmayacaginizdan nasil emin olacak?
Valla daha once boyle kimse olmasin yoluma bakayim dedim iyice yalnizlastirdim kendimi kimsesiz kaldim simdide yalniz kalmak istemiyorum civi civiyi sokmez belki amaIlla biri olacakmi ya?? Mecbur hazirda biri olacak he
Zaman zaman malesef sizin gibi ilgi doymazı olan biri olarak söyleyeyim, buna katlanmak zorunda değil kimse, ama katlanmayan da sevmiyordur gerçekten. Sevmişse de soğumuş artık çünkü herkesin yapısı bizim bu saçmalıklarımıza katlanacak şekilde olacak diye bir dünya yok. Aklınız hep eskide kalacaksa zaaaaten başka ilişki yapmayın bir zahmet. Ama bence dönmeyecek adamın sabrını yeterince sınamışsınız. O yüzden önce onu unutun sonra da önünüze bakınKızlar eski sevgilimle 1 ay önce ayrıldık. Nasıl aşık olduğumu bir ben bir Allah bilir. Benim yüzümden ayrıldı benden, küçük sorunları büyütmemden dolayı, sürekli durduk yere sorun çıkarmak vs gibi sebeplerden. Bu tamamen benim hatam içeriklerini uzun olmasın diye anlatmak istemiyorum ama ilgi gördüğüm halde hep daha fazlasını istedim hep nazımı çekecek sandım gırtlağına kadar getirdim adamın. Bitti dedi yüzyğze görüşmeyi bile kabul etmedi o etmedikçe ben ısrar ettim kendimi her yerden engellettirdim resmen. O engelledikçe hırs yaptım her mesajıma sessiz kalınca delirdim daha çok yazdım keşke yapmasaydım ama ruhsal olarak çok kötüydüm inanın. Hala çok seviyorum çok aşığım psikolojik destek almaya başladım ilişkide yaptığım hataları görüp. Düzelmeye çalışıyorum hatalarımdan ders çıkarıp bir süredir de ona ulaşmadım zaten engellerimi de kaldırmamış.. bir yanım hala onu bekleyip istiyor aşkına inandığım tek adamdı benim için neler neler yaptı.. bir yanım da gelmezse ne yapacaksın illa kendini depresyona mı sokacaksın diyor. Burada yeni biriyle tanıştım dolaylı olarak da tanıyordum zaten düzgün iyi biri olarak duydum onun hakkında hep iyi şeyler işittim.
Size sorum şu, senin kalbin hala eskide, çocuğun sevgisinden şüphe etmediysen belki bir ümit döner biraz zaman ver mi diyorsunuz yoksa yeni birisi çıkmış önüne konuş onunla mı? Ya onunla konuşursam sonra eski sevgilim yazarsa? Arkadaşlar o kadar güzel bir ilişkiydi ki masal gibiydi yemin ederim o yüzden asla kestirip atamıyorum, onun da aynı hisleri paylaştığımıza eminim. Tek falsosu bu ayrılık sürecinde bana böyle davranmasıydı..
Bakın anlıyorum üzgünsünüz eğer hala bir umudunuz varsa o zaman hayatiniza yeni birini almayin bekleyin derim, hem siz biraz psikolojik olarak dinlenir toparlarsiniz, hem belki karsi taraf sinirini atmis olur. Biz eşimle sevgiliyken 1.5 sene ayri kaldik, sonrasinda tekrar biraraya gelip evlendik hayat bu ne gösterecegi belli olmaz. Ama bence yazmayın, biraz siz de kafanızı toparlayın.Daha once hic psikolojik bir tedavi gormedim sirf bir seyler duzelsin diye psikolojik tedaviye basladim once kendim icin sonra da iliskimiz icin cunku ben kotu olunca iliskimizde kotu etkilendi hep. Bu bile gecerli bir sebep olabilir bence emin olmak icin. Daha once de surekli ayrilip barisan ciftler gibi olmadik bu bizim ilk ayriligimiz bir sans verilebilirdi ustesinden gelinmeyecek seyler degil hala mesaj atasim yazasim geliyor ama kendimi zor tutuyorum
Belki denemek ister bir süre sonra güzel anıları hatırlayıp ya…Z
Zaman zaman malesef sizin gibi ilgi doymazı olan biri olarak söyleyeyim, buna katlanmak zorunda değil kimse, ama katlanmayan da sevmiyordur gerçekten. Sevmişse de soğumuş artık çünkü herkesin yapısı bizim bu saçmalıklarımıza katlanacak şekilde olacak diye bir dünya yok. Aklınız hep eskide kalacaksa zaaaaten başka ilişki yapmayın bir zahmet. Ama bence dönmeyecek adamın sabrını yeterince sınamışsınız. O yüzden önce onu unutun sonra da önünüze bakın
Ay gercekten miBakın anlıyorum üzgünsünüz eğer hala bir umudunuz varsa o zaman hayatiniza yeni birini almayin bekleyin derim, hem siz biraz psikolojik olarak dinlenir toparlarsiniz, hem belki karsi taraf sinirini atmis olur. Biz eşimle sevgiliyken 1.5 sene ayri kaldik, sonrasinda tekrar biraraya gelip evlendik hayat bu ne gösterecegi belli olmaz. Ama bence yazmayın, biraz siz de kafanızı toparlayın.
Masal gibi olan bir ilişkiden çıkıp hemen başka biriyle konuşma seçeneğine nasıl geldin. Evet ilişkiler biter ve uzun süreli yaşlar saçmadır ama sen bu toparlan kimse senin yarabandin değil. Yeni kişiye umut vereceksin eski sevgili bir ışık verse yüzüstü bırakacaksın ve bu çok açık. Öncelikle kendine zaman tani önce iyiles sonra yeni ilişkiye gir.Kızlar eski sevgilimle 1 ay önce ayrıldık. Nasıl aşık olduğumu bir ben bir Allah bilir. Benim yüzümden ayrıldı benden, küçük sorunları büyütmemden dolayı, sürekli durduk yere sorun çıkarmak vs gibi sebeplerden. Bu tamamen benim hatam içeriklerini uzun olmasın diye anlatmak istemiyorum ama ilgi gördüğüm halde hep daha fazlasını istedim hep nazımı çekecek sandım gırtlağına kadar getirdim adamın. Bitti dedi yüzyğze görüşmeyi bile kabul etmedi o etmedikçe ben ısrar ettim kendimi her yerden engellettirdim resmen. O engelledikçe hırs yaptım her mesajıma sessiz kalınca delirdim daha çok yazdım keşke yapmasaydım ama ruhsal olarak çok kötüydüm inanın. Hala çok seviyorum çok aşığım psikolojik destek almaya başladım ilişkide yaptığım hataları görüp. Düzelmeye çalışıyorum hatalarımdan ders çıkarıp bir süredir de ona ulaşmadım zaten engellerimi de kaldırmamış.. bir yanım hala onu bekleyip istiyor aşkına inandığım tek adamdı benim için neler neler yaptı.. bir yanım da gelmezse ne yapacaksın illa kendini depresyona mı sokacaksın diyor. Burada yeni biriyle tanıştım dolaylı olarak da tanıyordum zaten düzgün iyi biri olarak duydum onun hakkında hep iyi şeyler işittim.
Benim söylediğim sey uzerinden umuda kapılmayın lütfen, bu benim yaşadığım şey, belki bir mucize belki herkesin başına gelebilecek birsey, ama herkesin hayati farkli. 1.5 senenin ilk baslarinda ben mesaj attim, ettim sonra uzunca bir süre birbirimizin nefes aldığını dahi bilmiyorduk, sonra birden o mesaj atmaya başladı ve oldu. Çok zaman geçti, gençtik hey gidi günlerAy gercekten miya sevgili olarak zaten hayatıma yeni birini alamam başkasına sarılmak bile iğrenç geliyor bana şu an, flört belki kafa dağıtmak için konuşup zaman geçirme olur en fazla. Ki karşımdaki insan baktım benden ciddi ciddi hoşlanıyor, bunu belli ediyor söylerim zaten ilişki düşünmüyorum diye. Başkasının günahını da almak istemem.. 1,5 senede hic mi denk gelmediniz mesajlasma vs olmadi cunku ben kendimi cok cıkmazda hissediyorum su an hep yazmak istiyorum ama tutuyorum yazdığımda elime bir şey geçmedi en azından daha fazla uzaklaşmasın diye tutuyorum kendimi..
Allah daim etsinBenim söylediğim sey uzerinden umuda kapılmayın lütfen, bu benim yaşadığım şey, belki bir mucize belki herkesin başına gelebilecek birsey, ama herkesin hayati farkli. 1.5 senenin ilk baslarinda ben mesaj attim, ettim sonra uzunca bir süre birbirimizin nefes aldığını dahi bilmiyorduk, sonra birden o mesaj atmaya başladı ve oldu. Çok zaman geçti, gençtik hey gidi günler
kardeşim hayattaki tecrübelerim şunu söylüyor. bir kere eğer böyle şeyler yaşadıysanız ilişki zarar görmüştür. bir daha düzelmez. düzelse de sorunlar çıkar. ha tabii istisnalar vardır belki. kimse kesin konuşamaz ama genelde olan budur. tavsiyem önüne bak. hatırla üzül özle ama yine de önüne bak. zaman onu maziye gömer.Kızlar eski sevgilimle 1 ay önce ayrıldık. Nasıl aşık olduğumu bir ben bir Allah bilir. Benim yüzümden ayrıldı benden, küçük sorunları büyütmemden dolayı, sürekli durduk yere sorun çıkarmak vs gibi sebeplerden. Bu tamamen benim hatam içeriklerini uzun olmasın diye anlatmak istemiyorum ama ilgi gördüğüm halde hep daha fazlasını istedim hep nazımı çekecek sandım gırtlağına kadar getirdim adamın. Bitti dedi yüzyğze görüşmeyi bile kabul etmedi o etmedikçe ben ısrar ettim kendimi her yerden engellettirdim resmen. O engelledikçe hırs yaptım her mesajıma sessiz kalınca delirdim daha çok yazdım keşke yapmasaydım ama ruhsal olarak çok kötüydüm inanın. Hala çok seviyorum çok aşığım psikolojik destek almaya başladım ilişkide yaptığım hataları görüp. Düzelmeye çalışıyorum hatalarımdan ders çıkarıp bir süredir de ona ulaşmadım zaten engellerimi de kaldırmamış.. bir yanım hala onu bekleyip istiyor aşkına inandığım tek adamdı benim için neler neler yaptı.. bir yanım da gelmezse ne yapacaksın illa kendini depresyona mı sokacaksın diyor. Burada yeni biriyle tanıştım dolaylı olarak da tanıyordum zaten düzgün iyi biri olarak duydum onun hakkında hep iyi şeyler işittim.
Amin, Allah sizin için de cok guzel bir ömür nasip etsinAllah daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?