Geriye dönemiyorum ileri de gidemiyorum

Birazcık kendine saygısı varsa dönmez size. Aynı sizin gibi bi sevgilim vardı zamanında. Sürekli ilgi bekler, sürekli sevgimi ispat etmemi ister, en ufak şeyde trip atar gönül almamı bekler. Aksi gibi seviyordum da. Ne bu ya dedim bi gün pat diye ayrıldım ama deliriyorum özlemekten sabaha kadar ağlıyorum. Ayrılınca önce her zamanki gibi trip yaptı, sırasıyla yalvardı çirkinleşti derken bitti gitti. Şimdi bakıyorum da en doğru kararı vermişim hayatım için.
yeni birine şans verme olayına gelince de biraz durun lütfen hayatınıza sevgili ilgisi olmadan devam ediverin bi süre.

Ay hem adami bekliyeyim ,hem beklerken bos durmayayim birileriyle konusayim ..flort edeyim, ama ayni zamanda cok ileri gitmeyeyim.. eskisine asigim ama bununla da hos zaman gecireyim.. bakin yazdiklarimi okuyunca bu ne bicim istir dediniz siz de degil mi? Bi silkelenin kendinize gelin.ya bu adami biran once unutun(ki en sagliklisi bu cunku size olan sevgisi bitmis gibi gorunuyor.adami nazla niyasla surundurup bikinca da geri don diye aglamayin lutfen) ya da bi umut döner bana diyip akisina birakin bekleyin bi sure.ama o surecte de elinizi eteginizi bu isten cekin ki adam donunce yuzune bakmaya yuzunuz olsun..

Ben hatalarımı görüp kabullendim zaten. Düzeltmek icin maddi manevi her şeyimden feragat ediyorum şu an. Oh yaptım bi daha yapıcam gelsin yine yapayım demiyorum ki. O yüzden yeniden denemek istiyorum zaten kendimden emin olduğum için.

Şimdi pişmanlık var ayrılık acısı var ondan böyle düşünüyorsunuz geri gelsin ilişki normal seyrine dönsün eskisinden pek bi farkınız olmaz neyse yine de hakkınızda hayırlısı olsun

merhaba su an nasilniz? ayrilma sebeplerimiz cok benzer bu sebeple yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…