Geriye Dönüp Baktığımda..

Geriye dönüp bakmıyorum çünkü en güzel anılarımı aldım yanıma ve yola devam ediyor ne dünü nede yarını anmadan bu günümü yaşıyorum :) kısacası geçmişe dönüp bakmıyorum artık

4x4'lük bir çocukluk geçirdiğimi görüyorum :122:

geriye dönüp baktığımda iyikide tüm bunları, herşeyi yaşamışım diyorum. olmasını istediklerim benimle, istemediklerim mazide kaldı..
yaşamak ne güzel şeyyy

Geriye dönüp baktığımda arkadaşlık namına koca bir hiç görüyorum,saçma sapan insanlarla çıkmışım bir de aşık olmadığım..Şimdiki aklım olsa onların yanından geçmezdim..

Geriye dönüp baktığımda çocukluk yapmışım hiç olgun davranmamışım zamanımı hep boş yere harcamışım gereksiz insanlarla.. Bu yüzden geriye dönüp bakmak istemiyorum geleceğimden umutluyum

Gözümde büyüttüğüm o adımları atsaymışım ve aslında sandığım kadar zor olmadıgını görseymişim keşke diyorum

Geriye dönüp baktığımda ,
Mantiktan yoksun tüm davranışlarımı hiç yaşanmamış kılabilsem keşke

geriye dönüp baktığımda değişimimi görüyorum. sağolsunlar bir de sıkıntılı arkadaşlarımın hiç eksik olmadığını.
ve geriye dönüp baktığımda küçük gereksiz hatalarımı sevmiyorum.. büyükler gerekiyordu diyorum.

geriye dönüp baktığımda kendi mi ne çok üzdüğümü görüyorum , kendime ne çok haksızlık ettiğimi ve haddinden fazla sabırlı olduğumu..

Keşke o gün benimle onları konuşmasaydı

geriye dönüp baktığımda;
mutlu olmak için keşke bunlar yaşanmasaydı,ben sadece huzur istemiştim sizden keşke gideceğimi anlayıpta bana böyle davranmasaydınız içimde sadece acı bıraktınız

geriye dönüp baktığımda aslında sana bağlı olmadığımı sandığım gibi sana aşık biri olmadğımı görüyorum seni görünce daha iyi anladım hep kopukmuşuz aslında biz hiç bir zaman biz olamamışız

Geri dönüp baktığımda diyorum ki; Keşke ona aşık olmasaydım, keşke öğretmen olmasaydım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…