• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim telefonunu göstermiyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi cany1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu da kendi bir işler çeviren acaba o da yapıyor mu diye bakan yani kişi kendinden bilir işi hareketi
Ben bişey yapıyorum diye değil de ailemle olan konuşmalarımı aşırı merak ediyor yani öyle böyle değil ki ben söylüyorum genelde bak şu olmuş bu olmuş haberin var mı falan neye güvenmiyorsa

Bilmiyorum konu sahibi yani gözlemleyip bir şey bulana kadar beklemekten başka bir çözüm varsa okuyan arkadaşlar yardımcı olsunlar. Çok sinir bozucu bir durum

Beklemiyorum ki genelde olan bir konuydu bizim için ama çözüm bulamıyorum kızlar yani dediğiniz herşeyi de yaptım aslında genel olarak
Eşin o zaman telefondan gizlediği senden sakladığı birşey var büyük ihtimalle aldatıyor

Aynısını yapsanız kavga kıyamet kim aradı niye yanımda açmıyorsun çabuk açacaksın yapardı. Eve geldiğinde doğru düzgün konuşun gizli saklımız olmasın deyin. Ama bir şeyler karıştırdığı belli. Anca tedbirini alır bu saatten sonra
Kendi babası bile dedi telefonunu aç şu kıza ver diye ben üstelememe rağmen ailesi bile farkında

Yani siz farkedince de iş yerinde konuşur eve gelince siler. Saklayan her türlü saklıyor çok sinir bozucu bir durumun içindesiniz. Umarım yakalarsınız bir şekilde

Yani siz farkedince de iş yerinde konuşur eve gelince siler. Saklayan her türlü saklıyor çok sinir bozucu bir durumun içindesiniz. Umarım yakalarsınız bir şekilde
Ya inşallah bişey yoktur ama çok saklıyor aşırı sinirleniyorum şimdi burda ki arkadaşlar bana kızıyor niye müdahale etmiyorsun diye inanın her insan aynı değil yani farklı farklı kişilikler var aileler ve yaşam tarzları var bende o farklılıklardan birinin içindeyim ve çabalıyorum bir şeyler değişsin düzelsin ama kaç sene oldu hiç değişen bir şey yok bu beni manevi olarak yıpratıyor

Müdahale etmek şart ama öyle yapınca da gizli yapabilir. O yüzden kanıt bulana kadar gözlemle diyorlar genelde

Siz de tuhafsiniz 2 senedir sizin özel mesajlarınızı bile kontrol ederken kendi telefonunu sakliyor siz de konuşarak düzelsin diye bekliyorsunuz. Böyle yapan adama değil mesajlarımı okutmak telefonuma elini bile sürdürmem aksine şüpheleneceği şeyler yaparım ki dayanamasin kendi ayaklariyla gelir al telefonuma bak diye.

Geçen koltukta uyuyorken telefonu yanına koymuş uyuyakalmış bardak vardı alıyım diye bi uzandım sıçradı telefonu alcam sandı herhalde 😂
Eee daha anlayamadın mi
Neyse sinir olmaya gerek yok sana anlatilmiyor sen devam et eşim de eşim de

Back
X