geriye dönüş olsa!!!

begim

Guru
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
579
1
296
Gümüşhane
arkadaşlar eğer bir imkan verilip zamanda geri dönüş yaşamış olsanız hangi hatanızı silmek,hangi güzel günü tekrar yaşamak isterdiniz?:sm_confused:

amcam çok soğuk bir duruşu vardı bazen bizi görür suratını çevirir görmezden gelirdi bir ikide hataları vardı bana babama eşime falan şu an bahsetmek istemiyorum ona çok kızar bayramlarda falan yanına uğramaz geçip giderdim amcam şu an bitkisel hayatta şimdi yanına gidiyorum ama neye yarar bazen tanıyor bazen tanımıyor geceleri bir telefon sesi bir kapı sesi duysam hep aklımda
keşke zamanı geri alabilseydimde onu sağlığında beni tanırken önünden geçip gitmeseydim ona sarılıp koklayıp öpseydim hayat çok kısa keşke ona sımsıkı sarılabilseydim

amcam çok soğuk bir duruşu vardı bazen bizi görür suratını çevirir görmezden gelirdi bir ikide hataları vardı bana babama eşime falan şu an bahsetmek istemiyorum ona çok kızar bayramlarda falan yanına uğramaz geçip giderdim amcam şu an bitkisel hayatta şimdi yanına gidiyorum ama neye yarar bazen tanıyor bazen tanımıyor geceleri bir telefon sesi bir kapı sesi duysam hep aklımda
keşke zamanı geri alabilseydimde onu sağlığında beni tanırken önünden geçip gitmeseydim ona sarılıp koklayıp öpseydim hayat çok kısa keşke ona sımsıkı sarılabilseydim

senin yapabileceğin birşey var.

Son düzenleme:
Hata konusunda yorum yapmıyacağım ama çocuklarımı doğumdan sonraki ilk gördüğüm o ana dönmek ve tekrar tekrar tekrar yaşamak isterim.

üniversite yillarimi ve çocuklugumu tekrar yasamak isterdim. Hiç göremedigim 2 dedimide tanimak isterdim

hayatımın 20-27 yaşlarını sil baştan yaşamak isterdim diyeceğim ama o yıllar olmasa bugün kü ben olmazdım.
belki başka bir meslek seçerdim şimdi ki aklım olsa,
hangi günü yeniden yaşamak isterdin derseniz kocamla ilk tanıştığım günü, ben hiç hatırlamıyorum o ise en ince detayına kadar hatırlıyor ne biliyim evleneceğimi bilsem dikkat ederdim..

hatalar olmuştur ve olacaktır ..öyle bir imkan veriseydi düğünümü ve bebeğimi kucağıma alışımı tekrar yaşamk isterdim...
sevgiler...

ahhh halaa çocuk olabilseydim,,,,baştan başlamak isterdim herşeye ben,,,doya doya yaşamak isterdim hayatımı,,geçim hayat evlilik çok zor geliyo ne yalan söylimmm,,,küçük olup ders çalıssam,,tv seyretsem bisiklete binsem koltukta uyuyakalsam babam kucağına alıp yatağıma götürse yine,,,,,ooo say say bitmezkiii,,,,,sonra erkenden evlenmeseydim,,,şimdi aof den üni okumaya çalışıyorumm çokk zorr,,,,,keşke üni okusaydımmm,,,,

Evlendiğim Günü Tekrar Yaşamak Isterdim:asigim:
Evlenmeden önce Evlilik Arifesi Derler Ya
Bazi Tatsizliklar Olaylar Olmuştu OzamanA Dönüp O Olaylari
Başka Türlü Halledip Hiç Yaşamamiş Olmayi Isterdim.:çok üzgünüm:

ayy çok düşündüm yok yok yok :))) anormal olmam lazım :s

2yıl önceye dönebilseydim eski eşimle görüşmeyi bile kabul etmezdim en azından nişanda ailesinin bana yaptıklarını ve beni savunmasız bırakışını affetmezdim evlenince düzelir ümidiyle ve resti çekip nişanı bozardım

Hatam mı?Hiç evlenmezdim.Dul kalmazdım genç yaşımda,sonraki yıllarımda da evli erkeklerin arkadaşlık tekliflerini kabul etmiyorum diye işimden olmaz,onların beni bırakması için "eşine söylerim seni adi" diye tehdit etmek zorunda kalmazdım.YANİ EVLENMEZDİM sonrasındada bunlar olmazdı

bütün hatalarımı seviyorum ve bunlarla yaşamak beni mutlu ediyor evlendiğim günü tekrar yaşamak isterdim ama

evlenmeden önce çalışıyor olmak isterdim iyi bir işteki
şimdi çalışmak istemem sorun olmazdı belki ozaman

evimizde babamın olduğu bir günü tekrar yaşamak isterdim daha fazla sarılır daha fazla baba kelimesini kullanırıdım

Back
X