• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerizekalı Akrabalar

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.105
108
Malumunuz bayram ziyaretleri...

Dayım demek istemediğim insan geldi bize. Siyasetten konu açıldı. Yol yabdı, köprü yabdı diye konuşuyorlar. Dedim ki hep maddi şeyleri umursuyorsunuz. Onca köpeğe tecavüz ediliyor, katlediliyor. Caydırıcı bir yasa yok. Bana dediği şey ‘seni hayvan diye yatırır keserim şurda bir sürü aç insan var bir tane it kesilmiş ne olacak’ şok geçirdim. Hayvanlarla ilgili söylediği şeye mi yanayım? Bir sürü kişinin içinde bana hayvan diye yatırır keserim demesine mi? Sonra defoldu gitti. Bir şey diyemedim içimde kaldı, lanet olsun böyle insanlığa. Böyle aileye.

Akrabalarınız cidden numunelik. Diğer konularınızı da bilerek söylüyorum bunu.

Hayvanlara karşı vicdansız öyle insanlar var ki, insan bile demek istemiyorum.
Bir de bu konularda en nefret ettiğim şeydir. Sen bir katliama üzülürsün, hayvan olsun, bir insan olsun. Çıkar ordan " ee buna üzüldüğünüz kadar x'e, y'ye z'ye üzülüyor musunuz kiii... bu duyarlılığınızı bilmemnerenin bilmemkiminde gösteriiiin." Yeminle o tiplerin suratına bie tane çakasım geliyor.

Dayım demek istemediğim insan geldi bize. Siyasetten konu açıldı. Yol yabdı, köprü yabdı diye konuşuyorlar. Dedim ki hep maddi şeyleri umursuyorsunuz. Onca köpeğe tecavüz ediliyor, katlediliyor. Caydırıcı bir yasa yok. Bana dediği şey ‘seni hayvan diye yatırır keserim şurda bir sürü aç insan var bir tane it kesilmiş ne olacak’ şok geçirdim. Hayvanlarla ilgili söylediği şeye mi yanayım? Bir sürü kişinin içinde bana hayvan diye yatırır keserim demesine mi? Sonra defoldu gitti. Bir şey diyemedim içimde kaldı, lanet olsun böyle insanlığa. Böyle aileye.
ayy şok oldum anne babanız değilde bir daha görüşmeyin o manyakla

Böyle insanlarla muhattap bile olmuyorum ben artık.
Ne kadar derdinizi anlatırsanız anlatın anlamazlar.
Beyin denen birşey yok çünkü.
İnsanlığından nasibini almamış yaratıklar..
O yavru köpek konusunda içim paramparça zaten.
Nasıl boyle vicdansız olabiliyorlar, nasıl böyle sözler sarf edebiliyorlar aklım almıyor.
Allah bildiği gibi yapsın..
Ülke cehennem çukuruna döndü..
Umarım gün yüzü görürüz birgün..

Muhtemelen bu dayınız aklı başında bir insan değil,ben böyle bi adamla hiç muhattap olmazdım hem de böyle siyaset konusunda,demek ki dangalağın teki,bu da size ders olsun,bi daha karşılaşınca hoşgeldin giderken güle güle. En fazla iletişim bu olmalı

Ya hu, saç kesen hala da sizdeydi dimi. Tam çıldırmalık sülale.. Allah size sabır, onlara da akıl fikir merhamet versin. O masumun gözleri gözümün önünden gitmiyor. Dilsiz yavrunun adı hayvan, ona bunu yapanın ve bu yapılana tepkisiz kalanın dalga geçenin adı insan öyle mi...

Şaka gibi diyemeyeceğim çok var bunlardan bu memlekette ne yazık ki..

O adamı kapı dışı ederdim bu ne be?

Terbiyesiz ahlaksız sinirim bozuldu okuyunca ya.

Ben sevmediğim kimseyle akrabalar da buna dahil görüşmüyorum.

Hayatımda huzur var herkese de bunu tavsiye ederim.

Bu gibileri adam yerine koyup sandalyeye dahi oturtmamak lazım.

İğrenç herif. Konu siyasete kaymasın diye yorum yapmıyorum. Söylemek istediklerimi anlayan anlamıştır. Böyle zihniyete sahip insanlardan uzak durulmalı. Bu tarz insanlardan her türlü pislik beklenir.

Yaziklar olsun şu cümleye bak seni hayvan diye yatırır keserim.ohaaa. anneniz babaniz yok muydu o esnada canim benim ya bu ne terbiyesiz kustah vicdansiz bir adammış böyle

Şaka gibi diyemeyeceğim çok var bunlardan bu memlekette ne yazık ki..

O adamı kapı dışı ederdim bu ne be?

Terbiyesiz ahlaksız sinirim bozuldu okuyunca ya.

Ben sevmediğim kimseyle akrabalar da buna dahil görüşmüyorum.

Hayatımda huzur var herkese de bunu tavsiye ederim.

Bu gibileri adam yerine koyup sandalyeye dahi oturtmamak lazım.

+1
Akraba makraba dinlemem. Babamın oğlu da olsa canımı sıkanı hayatımda tutmam, görmem. En güzeli.

akıl yaşta değil baştadır sözü dayında vücud bulmuş hali..
Allah akıldan yoksun bırakmasın.

+1
Akraba makraba dinlemem. Babamın oğlu da olsa canımı sıkanı hayatımda tutmam, görmem. En güzeli.
Bana ama onlar da aileden veya eşinin ailesinden atsan atamazsın satsan satamazsın diyenler oldu.

Bu hayatta hiçbir şey bizim sağlık ve huzurumuzdan daha mühim değil, bu tür insanları gram düşünmeden hayatımdan dışarı atarım.

Az insan çok huzur.

Bu zihniyete sahip olanların ağır yaptırımlara tabi tutulacağı günlerin gelmesi dileğiyle...

Akrabalarınız cidden numunelik. Diğer konularınızı da bilerek söylüyorum bunu.

Hayvanlara karşı vicdansız öyle insanlar var ki, insan bile demek istemiyorum.
Bir de bu konularda en nefret ettiğim şeydir. Sen bir katliama üzülürsün, hayvan olsun, bir insan olsun. Çıkar ordan " ee buna üzüldüğünüz kadar x'e, y'ye z'ye üzülüyor musunuz kiii... bu duyarlılığınızı bilmemnerenin bilmemkiminde gösteriiiin." Yeminle o tiplerin suratına bie tane çakasım geliyor.
Evet öyleler. Pislik hepsi her biri.

Aç insan var hatta bir bebek açlıktan öldü de neden öldü? Suriyeliler memleketimde nargile tüttürürken onlara köz yetiştireceğiz diye ölmüştür belki?

Böyle insanlarla muhattap bile olmuyorum ben artık.
Ne kadar derdinizi anlatırsanız anlatın anlamazlar.
Beyin denen birşey yok çünkü.
İnsanlığından nasibini almamış yaratıklar..
O yavru köpek konusunda içim paramparça zaten.
Nasıl boyle vicdansız olabiliyorlar, nasıl böyle sözler sarf edebiliyorlar aklım almıyor.
Allah bildiği gibi yapsın..
Ülke cehennem çukuruna döndü..
Umarım gün yüzü görürüz birgün..
Pislikler tek düşündükleri yol köprü. Ne yol köprü sevdalısı çıktılar. Reziller ya

Muhtemelen bu dayınız aklı başında bir insan değil,ben böyle bi adamla hiç muhattap olmazdım hem de böyle siyaset konusunda,demek ki dangalağın teki,bu da size ders olsun,bi daha karşılaşınca hoşgeldin giderken güle güle. En fazla iletişim bu olmalı
Zaten böyle bir bok diye gönülsüz görüşüyordum evine adım atmam zihinsizin

Back
X