Geyiğin Gülleri

bende ilkez baya sene üstüne küt kestirdim işte en kısa hali oydu

şimdi baya uzadılar doğumdan sonra ancak kestirir boyatırım :D

kuzum bence doğumdan önce kestir, doğumdan sonra bi 40 gün zaten çıkamıcan, bebekti felan derken zaman bulamassın belkim, ben doğuma gtmeden 1 hafta önce felan kestircem.

bi de bitkisel boya ile boyattıktan sonra sorun olmuyo. zaten diğer boyalarında sorun yarattığı ile ilgili bi kanıt da yok. sadece varsayım üzerine boyatmayın diyolar.

benim saçıomda boya yok zaten rahatım o yüzden boshayallersmile

ama bence doğumdan önce kestir kaydirigubbakcemile4

iki isim koymam ben olsam ya. şöle cünkü mesela ben evlendim kocamın soyismi ve kendi soyadımı birlikte kullanıyorum ama iki ismim olsaydı baya zor olurdu 4 karakter yani sadece cemre koy pek güzel

çift isimmi koycenn

elaya bunnarın hiç biri uymayi ama

elacemre
eladoğa
elaefsa:bbo:

bilmiyorumkismile

kuzum bence doğumdan önce kestir, doğumdan sonra bi 40 gün zaten çıkamıcan, bebekti felan derken zaman bulamassın belkim, ben doğuma gtmeden 1 hafta önce felan kestircem.

bi de bitkisel boya ile boyattıktan sonra sorun olmuyo. zaten diğer boyalarında sorun yarattığı ile ilgili bi kanıt da yok. sadece varsayım üzerine boyatmayın diyolar.

benim saçıomda boya yok zaten rahatım o yüzden boshayallersmile

ama bence doğumdan önce kestir kaydirigubbakcemile4
he öle ama yinede tedirgin oluom yaa :sinifsinif:
]
bencede güllü kestir boyat bitkiselle ama doğuma yakın yapta doğumda cüsel olabill
bayanssulusmilebayanssulusmile
iki isim koymam ben olsam ya. şöle cünkü mesela ben evlendim kocamın soyismi ve kendi soyadımı birlikte kullanıyorum ama iki ismim olsaydı baya zor olurdu 4 karakter yani sadece cemre koy pek güzel
he bende sevdim cemre ismini

şu hepsi gurubundaki kız geli aklıma:D

yada cemreyi koymuosan bana ver:roflol:erkek ismim vardıda kız yoktu :roflol:bide bebek olsa tam süper olacak :roflol:

efsanın anlamı çok güsel ama telafuzu zor gibii

doğa da güsel fakat ne bilimm yumuşak g var onda
aralarında en iysi cemre gibi geldi bana
hoff ne zormuş akannehirakannehirakannehirakannehir

Back
X