Geyiğin Gülleri

doğal kahve zaten öyleydı mayısda boyatmıştım aktı bıraz çok kötü durmuyo aslında kendı saçım gibi ama
olsun değişiklik işde yaptirim azda kestircem çok uzun

bugün ve yarın akşam temizlik yapcam
cteside yaparım ve yemek yapıcam o gün
yoğurt çorbası dolma ve kocişin isteği üzerine lahana sarıcam
birde börek yapıcam ama nasıl yapayım bilmiyom
kıslar börek tarifi verin bana hazır yufka ile

birde benim canım kocam beni çok marifetli sanarak güllaç yufkası ve ceviz almış
ben !!!! güllaç yapacakmış babababbaba
töbe yarabbi nasıl yapılır bilmem ki
aşkım üzerinde yazıyor nasıl yapılacağı diyor :mymeka:
öyleyse sen yapta ben yiyeyim hayatım dedim :umursamaz:

şeker becerikli ben veriyim sanahazır yufka böregiii
bak kuşummm...

yufkaları ortadan 8 e böl üçgen çekilde... içine yogurt la sütü karıştırıyodu annem sanırım zeytinyağı bide sürrr.. içine kıyma kavur soganlı koy.... diger alternatif peynir maydonuz....
diger alternatifki ben kötü olur diye düşünüyodumm süper olduuu kıyma ve pırasayı kavur bol soganlı onu koy...

sonra kenarlarında hafif içeri alıp sar.. üstünede dere otu susam

istersen hemen o gün fırına sür...

2. ci seçenek suya batırr çıkar dolapta bir gün beklet ertesi gün fırına sür acayip kabarıyo... daha hafif oluyo...

sonuç bu.. kolay amaa ben daha fazlasını beceremem :)))
hazir_yufkadan_kol_boregi.jpg

ay canım bundan çektii
akşam bence tavuk gögsü yapacaktım ama dışardayız iftaraa gidince yaparım artık gece kahve yaparım birde kendime yanına tavugun gögsü :):) hehee :roflol:

30bf5e29524798f557130c4850aaa1b0.jpg

şimdik kızlar

bitane yarım hırka alcam gördüm siyah beyaz gri ve krem renkleri vardı ..
altına da bi pantoln alcam
içinede bi askılı veya sporcu atlet veya tişört
ama renklerde karar veremiyom,
ha bitanede gri bi converse alcam ama onu bunlarla giymem sanırım pantolonu klasik alim :)

bugün çoook enerjik hissediyorum..
bayram sevinci gelidi içime sahurdan sonra uyuyamadım kitap falan okudum baktım olmadı kalktım, bir odamı temizledin (sessiz sessiz tami) makinayı boşalttım kirlileri yerleştirdim, çamaşır astım, ayakkabılığı boşalttım sildim, yerleştirdim, ütülerimi bitirdim...
bu gazla 2 gün daha çalışsam ev bal dök yala olur...

nilücüğüm kulakların çınlasın sayende artık temizlik yapabiliyorum :))

şimdik kızlar

bitane yarım hırka alcam gördüm siyah beyaz gri ve krem renkleri vardı ..
altına da bi pantoln alcam
içinede bi askılı veya sporcu atlet veya tişört
ama renklerde karar veremiyom,
ha bitanede gri bi converse alcam ama onu bunlarla giymem sanırım pantolonu klasik alim :)

siyah beyaz güzel olur herzaman ama çok klasik olurr..
kahve pantol krem hırka içine beyaz asklı ...
altınada krem kahve topuklu aykkabı..

converse yaşın gelti güllü bırak ya.. :roflol: yaşladıkkkk
ben bi bakkala giderken giyiyom converse bide nöbetlerimde eşofman converse giyiyom odkar :)

ben bi bakkala giderken giyiyom converse bide nöbetlerimde eşofman converse giyiyom odkar :)

:roflol::roflol:

CADIARZU evet kahve olabilir

kız napim çok rahatlar ben seviyom
la ne yaşımız geçmesi daha 18 deyim :dilcikar:

e bide bronz makyaj acı kahve bide kolye... oldu valla...

şimdiiiiii geleyim dün tubanın dediği gibi ateş aldım kaçtım; benim bayramın 2. günü doğum günüm kocamın tarafından başka kimsem olmadığı için buralarda (annem anneannem bodrumda dayım izmirde, babamla da ben küsüm) yalnız geçirmek istemediğimden bide kocamın bize hiç gelmemiş olan bir dayısı var onu da davet etmek istediğimden bir çağırsam diyorum...
7 yetişkin 3 tanede en büyüğü ilkokul 3 te 3 tane çocuk... pilav garanti yaparım, onların memlekette pilav çok yeniyor.. ama yemek ne yapsam azla doymazlar da pek çeşit ister bana fikir verir misiniz; mesela o börekler güzel eda ondan yapacağım.. başka ne yapayım???kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

sağol kömürüm tarifin için

şimdi yufkaları tepsiye döşeyerek yapsam
pişince kare kare kessem
ona kaç kat yufka kullanmak lazım gelir
kalın olsun istemiyorum fisfisfis

e bide bronz makyaj acı kahve bide kolye... oldu valla...

şimdiiiiii geleyim dün tubanın dediği gibi ateş aldım kaçtım; benim bayramın 2. günü doğum günüm kocamın tarafından başka kimsem olmadığı için buralarda (annem anneannem bodrumda dayım izmirde, babamla da ben küsüm) yalnız geçirmek istemediğimden bide kocamın bize hiç gelmemiş olan bir dayısı var onu da davet etmek istediğimden bir çağırsam diyorum...
7 yetişkin 3 tanede en büyüğü ilkokul 3 te 3 tane çocuk... pilav garanti yaparım, onların memlekette pilav çok yeniyor.. ama yemek ne yapsam azla doymazlar da pek çeşit ister bana fikir verir misiniz; mesela o börekler güzel eda ondan yapacağım.. başka ne yapayım???kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

patlıcan kebabı - karnıyarık - fırın köfte - güveç -fırında bezelyeli tavuk..... bunlar ana yemeklerin olabilir...

ortayada salata pilavın zaten var..

sonra mezelik ne koyabiliriinnndüşünelim....

börek yap bencede ortada iftar masasında güzel olurr... yanına kırmızı biber kızart yada közle ve yogurtla ortada böylece böreğin salatan ve yogurtlu (kırmızı biber yada patlıcan yada kabak kızartması) olabilir....

immm afiyet olsun cokacimcoook

Back
X