- Konu Sahibi Kxoxmxuxr Prenses
- #2.201
eda niyetliyim dedimm
şkercim nasılsın kuzum özledim senii
anaaa ciddimi hemen bşladınmı borçları tutmaya aferinnnnnnn
bende öğlede yedimde yedim sankiii ramzanın hıncını çıkarıyom :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eda niyetliyim dedimm
iyiyim yaprak ne olsun
sallanıp duruyoruz :)))
sen nasılsın
yaprakcık çok üzüldüm ayyy ne feci bişe 7 ay taşı sonra(((((
anne hayırlısıyla kurtulsunda şimdi önemli olan o..
allah sabır versin annesineee ...
eda niyetliyim dedimm
hoş geldin cnm tşk ederim
valla bende çok üsüldüm allah kimsenin başına vermesin[/B]
bu ay içersinde tutarsan çok sevabı var bende tutam dedimm
anaaa ciddimi hemen bşladınmı borçları tutmaya aferinnnnnnn
bende öğlede yedimde yedim sankiii ramzanın hıncını çıkarıyom :)
iyiyim kuzum nasıl olayım işte
çalışmaya çalışıyorum
sen nasılsın bende özledim seni Şeniz
kıslar adama 250kont yükledimmm euro verdi bozamıyoz dedim dedi bozam gelem gidiş o gidiş:roflol::roflol::roflol::roflol:
patronda geldi e nie bana demiyosun dedi ara bakam dedim ya dur hele gelir gelmesse vererim ben
kıslar adama 250kont yükledimmm euro verdi bozamıyoz dedim dedi bozam gelem gidiş o gidiş:roflol::roflol::roflol::roflol:
patronda geldi e nie bana demiyosun dedi ara bakam dedim ya dur hele gelir gelmesse vererim ben
:kedi: saol cnm benimŞenizgüllüm canımın içi 6 hafta mı oyyy yerim ben onu kurban olurum onu verene maşallah![]()
uuuuuuuu allah seni ne ede . kıs alaydın ben bozdururm diyeydinkıslar adama 250kont yükledimmm euro verdi bozamıyoz dedim dedi bozam gelem gidiş o gidiş:roflol::roflol::roflol::roflol:
leyn anlatın bakem bebek yapmak için napcaz benide şevklendirdiniz kocamda 15 aydan sonra hadi demeye başladı napcaz şimdi reglden 12 14 gün sona şepacaz sona hemen kalkmıcaz bittimiyazarken bile utandım hay aksi:roflol:
ufff çok sıkıldım eve gitmek istiyorum