geyik bizim işimiz

Ben yalnız yasamaya alıştığım için mesela ev arama kriterimde ev sahibi ile bile ayni apartman olmaz derim. Büyük konusmak değil ama ben neysem esim de oyle olsun hatta benden daha dirayetli, daha olgun olsun isterim. Anasi sulalesinin sozunden de cikamayan adam evlenmesin zaten hem 35+ bir adam kendini yetiştiremediyse ben ne yapabilirim ki! Mesela ben evlenince değişir demem, bastan begenmedigim özelliği varsa ve kabul.edemeyecegim.bir seyse bastan silerim :) bir erkekle.max.1 hafta konusup karar verebiliyorum nasil.biri olduğuna dair. Yaş aldıkça insanları daha kolay okur hale geldim :)
Ne güzel ben 17 yaşında falandım belki daha da küçük oyle böyle derken bu duruma geldik iste benden tek.istedigi memleketteyken o olmadığı zaman ailesiyle kalmamdi 😞 giderken bana 1 ay kalacaksın snra yanımdasın dedi 1 sene olacak daha gidemedim ekimde gitcem ınsallah söz verdiğim için gidemiyorum da ama ev.ev üstüne olmuyor akıl hastanesi gibi aynı 🤣🤣🤣

diğer konuya da baktığımdan devrelerim yandı kızlar.senin kocaya ne oldu bacımmm? :KK53:
Adamın gözünü nasıl korkuttuysam dugunden 20 gün snra gitti gidiş o gidiş 1 sene olacak evleneli 4 ay ancak gördüm toplamda 🤣🤣
Görevdeydi sukur turkiyeye geçti artk izne gelecek salı gününe bakalım kimin elinde kalacak ben kocam diye saldircam bi yandan da anasi ailesi saldıracak kesin 🤣

Adamın gözünü nasıl korkuttuysam dugunden 20 gün snra gitti gidiş o gidiş 1 sene olacak evleneli 4 ay göremedim 🤣🤣
Görevdeydi sukur turkiyeye geçti artk izne gelecek salı gününe bakalım kimin elinde kalacak ben kocam diye saldircam bi yandan da anasi ailesi saldıracak kesin 🤣
ilahi askermiş ya adam.iyiki varlar sayelerinde rahat uyuyoruz

Back
X