- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.195
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
- #12.941
ben evde kalmışlardanım yaş 43 oldu.geç evlendimmmedit:bdv de evde kalmak gibi iğrenç sözü yazıyorlar onlara ithafen yazdım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben evde kalmışlardanım yaş 43 oldu.geç evlendimmmedit:bdv de evde kalmak gibi iğrenç sözü yazıyorlar onlara ithafen yazdım
Ahahah. Sağlık olsun gerisi hăl olurAh kuzum kiyamam suan icin bende terfi ettim ayni mertebeye![]()
Ne güzel ben 17 yaşında falandım belki daha da küçük oyle böyle derken bu duruma geldik iste benden tek.istedigi memleketteyken o olmadığı zaman ailesiyle kalmamdiBen yalnız yasamaya alıştığım için mesela ev arama kriterimde ev sahibi ile bile ayni apartman olmaz derim. Büyük konusmak değil ama ben neysem esim de oyle olsun hatta benden daha dirayetli, daha olgun olsun isterim. Anasi sulalesinin sozunden de cikamayan adam evlenmesin zaten hem 35+ bir adam kendini yetiştiremediyse ben ne yapabilirim ki! Mesela ben evlenince değişir demem, bastan begenmedigim özelliği varsa ve kabul.edemeyecegim.bir seyse bastan silerim :) bir erkekle.max.1 hafta konusup karar verebiliyorum nasil.biri olduğuna dair. Yaş aldıkça insanları daha kolay okur hale geldim :)
Abla önce kocayı bulvalla tatlim bende 38 guya evlenip 2. Bevisimi yapacaktım.
Ben cok sıkıldım evden ama yaaaAhahah. Sağlık olsun gerisi hăl olur![]()
Koca yok bu koca ya olacak yada bana huzur evi bundan sonraAbla önce kocayı buldur önce ben doğurcam yaaa
herşey kısmetiyle kuzum.kim planladığı hayatı yaşıyor ki?38 yaş artık genç yaş.45 e kadar çocuk sahibi olmanın yolu var.olanlarda oldu arkadaşlarımdanvalla tatlim bende 38 guya evlenip 2. Bevisimi yapacaktım.
aaa oğlun varmışşş.2. evlilik mi istiyorsun kuzum?Koca yok bu koca ya olacak yada bana huzur evi bundan sonra
Bende varda hani nerdeKoca yok bu koca ya olacak yada bana huzur evi bundan sonra
Hayirlisi tatlim ama benim erkekle isim olmaz suanki meseleyi çözemezsemherşey kısmetiyle kuzum.kim planladığı hayatı yaşıyor ki?38 yaş artık genç yaş.45 e kadar çocuk sahibi olmanın yolu var.olanlarda oldu arkadaşlarımdan
diğer konuya da baktığımdan devrelerim yandı kızlar.senin kocaya ne oldu bacımmm?Bende varda hani nerde![]()
Evet kuzum 2. Yi istiyorum ama benim istememle bitse keşke. Muhtemelen bi kac gun sonra ŞEN DULLAR oymiycamaaa oğlun varmışşş.2. evlilik mi istiyorsun kuzum?
Sen diger konuları birak buraya gel pare de yok nerde budiğer konuya da baktığımdan devrelerim yandı kızlar.senin kocaya ne oldu bacımmm?![]()
vallahi yerinde olsam hiçç bulaşmazdım.bdv de okuya okuya erkek milletinden tiksindimEvet kuzum 2. Yi istiyorum ama benim istememle bitse keşke. Muhtemelen bi kac gun sonra ŞEN DULLAR oymiycam
Adamın gözünü nasıl korkuttuysam dugunden 20 gün snra gitti gidiş o gidiş 1 sene olacak evleneli 4 ay ancak gördüm toplamdadiğer konuya da baktığımdan devrelerim yandı kızlar.senin kocaya ne oldu bacımmm?![]()
ilahi askermiş ya adam.iyiki varlar sayelerinde rahat uyuyoruzAdamın gözünü nasıl korkuttuysam dugunden 20 gün snra gitti gidiş o gidiş 1 sene olacak evleneli 4 ay göremedim
Görevdeydi sukur turkiyeye geçti artk izne gelecek salı gününe bakalım kimin elinde kalacak ben kocam diye saldircam bi yandan da anasi ailesi saldıracak kesin![]()
Canim bdv ye girince insan kanser oluyor bende dolanıyorum surekli bugun banlanacaktim artik cidden beni çıldırttı sinirden bi tanesivallahi yerinde olsam hiçç bulaşmazdım.bdv de okuya okuya erkek milletinden tiksindim
Oyle tabi bu şekilde teselli ediyorum yoksa bu evde ya katil olurdum.ya 20 günlük kocamı boşar giderdimilahi askermiş ya adam.iyiki varlar sayelerinde rahat uyuyoruz
Ne yaptiCanim bdv ye girince insan kanser oluyor bende dolanıyorum surekli bugun banlanacaktim artik cidden beni çıldırttı sinirden bi tanesi