• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geyik bizim işimiz

Anam iki haftami tamam artık ben cici kız olucam
Konulara girip siz bilirsiniz efendim yazicam bana cemkirenlere birazda sağdan sağdan diyin efendim diyecem
Dün ki gibi konu olursa ceycey ne güzel hayatınız var diyecem tiptamokuyupta dişhekimi oluyorsunuz diyecem

Masum cici kız.pare olucam olmazsam döv beni
ha ha ha olur.ha bir de arıza üyeler ya da kavgalı olduklarım nik değiştirip geliyorlar bilmeden sohbet ediyorum bir bakıyorumm aaaaa bu oooooo:rolleyes:

Anam iki haftami tamam artık ben cici kız olucam
Konulara girip siz bilirsiniz efendim yazicam bana cemkirenlere birazda sağdan sağdan diyin efendim diyecem
Dün ki gibi konu olursa ceycey ne güzel hayatınız var diyecem tiptamokuyupta dişhekimi oluyorsunuz diyecem

Masum cici kız.pare olucam olmazsam döv beni
Konuya bu aksam goz attim doktor demiş doktora yapıyor demiş birkac sayfa gerisini okudum sen orada yazmissin otrera uyaniksa çağıralim.diye
Konu oznesi kisiler de 40 yas ustu cikmis ya ben sonrasini okumadim 20 sayfanin 1.sayfa 20.sayfaya baktim sonra 15e atladim birkac yorum okudum kapattim :) doktora yazıları oradaydi

Back
X