- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.195
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
- #12.861
Senin vurduğun yerde gul biter döv canim yeterli sem dövOooo dövme sırası bende![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dünkü eziyetimden sonra boynum kıldan ince
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin vurduğun yerde gul biter döv canim yeterli sem dövOooo dövme sırası bende![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben 4 paket yesem yedim bile saymam yemek değil cips dolu bnde galibaCips bilem yedim![]()
Burdayım. Çalışıyorum , arada kaçarsam bilinki alarm gelmiştir
Alarm gelmesinBurdayım. Çalışıyorum , arada kaçarsam bilinki alarm gelmiştir![]()
Sizin oranın nufüsü da yaşlı gerçiBende öyle diyorum ama anlamıyorlar ki![]()
Yaşlı genç her kesimden geliyor . Ama yaşlı daha çok ...Sizin oranın nufüsü da yaşlı gerçiZor oturuyorsundur
Dötü tutmayan alarma basıyor durYaşlı genç her kesimden geliyor . Ama yaşlı daha çok ...
aaa aybush gelmişş eski ekip toplandı yeni arkadaşlarla harika oldu burasıAlarm gelmesin![]()
bekarsın ne pırlantası.bekarken ben dede yoktu bir şeyPırlanta konusunda ceyceycim bilgilerini okuyorum pırlantam yok ama pırlanta gibi kalbim var diye kendimi teselli ediyorum![]()
Sen milletin dötünü bırakta bebiş nasıl ? Ne zaman geliyor ondan haber verDötü tutmayan alarma basıyor dur![]()
Geldim geldimaaa aybush gelmişş eski ekip toplandı yeni arkadaşlarla harika oldu burası