- Emoji Skoru
- 11.820
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #6.601
vur hançeri kalbime kalbim kana bulansın fazla derinlere inme çünkü orda sen varsın harbimKrizantemi pıcakla o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vur hançeri kalbime kalbim kana bulansın fazla derinlere inme çünkü orda sen varsın harbimKrizantemi pıcakla o zaman![]()
Yalançıııı pissssaa bende dert yanıyorum dahaaramamıza almamak dışlamak ne demek buralar senin mekanın zaten başımızın üstünde yerin var şimdi minoşunda bar başımızın üstünde 2 kere yeriniz var
![]()
bunlar dışladı zaten pinkom
1.si seni dışlamadık
2.si iftira ve ben ne alaka demi![]()
Hoş geldin canm nabernapıonuz beaaa
getirr bekliyorumÖzel mesajı silmişim
Öbür topicte olan konuşmalarında duruyor getireyim mi![]()
Harbi bozdu benim sadıklık anlayışımıÇıktığım sende iyiki benle çıkıyorsun ha özel konuşmalar herkeslebide çıkmasak napardın hayal edemiyorum
![]()
sen hamilesin dinleniyorsundur diye şey ettiydimYalançıııı pisssspinkoyu neyin etiketlemissin harbiyi cagirmak yok
ne demek bu haa ne deemeeekkkk
bunlar dışladı zaten pinkom
Hoş geldin canm naber![]()
vur hançeri kalbime kalbim kana bulansın fazla derinlere inme çünkü orda sen varsın harbim![]()
Tamam yarın senin gerçek yüzünü açıklıycamgetirr bekliyorum![]()
açıklamayan hamile kalsın mıTamam yarın senin gerçek yüzünü açıklıycam![]()
hadi bakalımİkizlere hemde![]()
son isteğimi sormucak mısın@kkrizantem gel buraya
![]()
Sorma denas sormaaason isteğimi sormucak mısın![]()
Söyle bakalım:)son isteğimi sormucak mısın![]()
Söylesin garibanSorma denas sormaaa![]()
sormazsa bende içimden dilerimSorma denas sormaaa![]()
harbiye iyi bak ben göçüyorum bu dünyadan 6 ay sonra bi bebişi olcak ona benim adımı verin hepsi buSöyle bakalım:)
garibanSöylesin gariban![]()
Söylesin bariSöylesin gariban![]()
Gerceklesmedikten sonra ne onemi varsormazsa bende içimden dilerim![]()
Çocuğuma ot böcek adı vermem benharbiye iyi bak ben göçüyorum bu dünyadan 6 ay sonra bi bebişi olcak ona benim adımı verin hepsi bu
gariban![]()