- Emoji Skoru
- 216.206
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #6.641
neler karıştırıyorsun arkamdan sen neler ettin krizimeGeldim nolmuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neler karıştırıyorsun arkamdan sen neler ettin krizimeGeldim nolmuş![]()
yok artık bu kadar şeyi etmiş olamaz harbimmbeni yavrumla sokaklara attı,dışladi,ezikledi küfür etti
![]()
Evetttt neler etti bana bi bilsenOha bunların hepsini kkriz mi yaptı senden korkulur valla![]()
aslanım benim be döv hepsini dicektim ama ah şu yufka yüreğim el vermiyor birinin yaramaz bebesi var biri hamile kıyamıyoum işteneler karıştırıyorsun arkamdan sen neler ettin krizime![]()
1-senin arkandan iş çeviren yok bikerem. Hıh.neler karıştırıyorsun arkamdan sen neler ettin krizime![]()
Yaptı ışte yaptiiiiiyok artık bu kadar şeyi etmiş olamaz harbimm![]()
bakın görün işte vicdanlı insanın hali başkaaslanım benim be döv hepsini dicektim ama ah şu yufka yüreğim el vermiyor birinin yaramaz bebesi var biri hamile kıyamıyoum işte![]()
Ooo beni vurdunaslanım benim be döv hepsini dicektim ama ah şu yufka yüreğim el vermiyor birinin yaramaz bebesi var biri hamile kıyamıyoum işte![]()
aman trip atmaktan geri kalma1-senin arkandan iş çeviren yok bikerem. Hıh.
2- kkriz benim,istediğimi ederim
3-![]()
karnındaki bebenle bunları mı etti vay kriz vayyyYaptı ışte yaptiiiii![]()
Evet mahperim neler cektim ben sen bilmiyosunkarnındaki bebenle bunları mı etti vay kriz vayyy![]()
BENİMaman trip atmaktan geri kalmakriz kiminmiş az bağır duyamadım
![]()
tabi tabiiiBENİM
B
N
İ
M
B-E-N-İ-M
BE-NİM
ağlama nolur iki canlısın sen kıyamam sana benEvet mahperim neler cektim ben sen bilmiyosun![]()
Beğenemedin mitabi tabiii![]()
beğenemedim canımBeğenemedin mi![]()
Bak hemen sattın kkrizimi :)ağlama nolur iki canlısın sen kıyamam sana ben![]()
neler çektinEvet mahperim neler cektim ben sen bilmiyosun![]()