- Emoji Skoru
- 31.112
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nolsun canım kızımı uyutuyorum :) kolay gelsin..
iyiyim canım, çalışıyorum, senden naber
Benimkide öyleydi çok severdioy oy Rabbim sağlık versin kuzucuğuna
büyüyoruz biz de dün 5 aylık kontrolümüz vardı. bayılıyo doktorlara bi cilve bi cilvee![]()
ah yavrum yaa kıyamam minnacıkken neler çekiyolarBenimkide öyleydi çok severdi8 aylıkken ateşlendi düşmeyince iğne, kan alındı iğne, b12 si düşük çıktı iğne, derken çocuk görünce direk sinirlenip ağlıyor
![]()
Keşke ama mümkün olmuyor işteah yavrum yaa kıyamam minnacıkken neler çekiyolarhiç hasta olmadan büyüseler bi an önce keşke...
Günaydın canımmmmm nabersin
günaydın naber bebişin çok tatlı tam ısırmalık
![]()
teşekkür ederim canım eksik olma :) iyiyim bende çalışıyorum öyle işte@Vatanseverr canım iyiyim ben bu arada sen nasılsın bakalım![]()
İyi ol canım :)teşekkür ederim canım eksik olma :) iyiyim bende çalışıyorum öyle işte
Ehehe iyiyiz canım keyifler de yerinde :))iyi akşamlar kızlarbu gün @Vatanseverr arkadaşım demese bir geyik topiğim olduğunu unutmuşum sağol meleğim sayende aklıma düştü herkes nasıl keyifler yerindemi
![]()
iyi akşamlar kızlarbu gün @Vatanseverr arkadaşım demese bir geyik topiğim olduğunu unutmuşum sağol meleğim sayende aklıma düştü herkes nasıl keyifler yerindemi
![]()
şu an buradamısın acabaaben akşam 6dan sonra yokum![]()
evet kuzummmmmmşu an buradamısın acabaa![]()
heyoo yakaladım seniiievet kuzummmmmm![]()
evet süper olduheyoo yakaladım seniii![]()
çok şükür Rabbime kuşum kafa baya dalgın olsada keyfim yerindeevet süper oldunaber kızzz
Allaha şükür canım olsun o kadar olacakçok şükür Rabbime kuşum kafa baya dalgın olsada keyfim yerindesen nasılsın bakimm
![]()