- Emoji Skoru
- 216.206
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.021
yanii normal kafası boş kim varki kız kafa sürekli meşgulAllaha şükür canım olsun o kadar olacakiyi olmaya çalışıyorum bende napiyim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanii normal kafası boş kim varki kız kafa sürekli meşgulAllaha şükür canım olsun o kadar olacakiyi olmaya çalışıyorum bende napiyim
![]()
beni çağırmıyorlar bileyanii normal kafası boş kim varki kız kafa sürekli meşgulkolay gelsin tatlım
![]()
öyle canım mecburen malum düğün hazırlığıyanii normal kafası boş kim varki kız kafa sürekli meşgulkolay gelsin tatlım
![]()
ay davetiye mi bekliyorsun erkekimbeni çağırmıyorlar bile![]()
evet annem derki çağrılmadığın yere gitmeöyle canım mecburen malum düğün hazırlığı
ay davetiye mi bekliyorsun erkekim![]()
ooo annen büyük konuşmuşevet annem derki çağrılmadığın yere gitme![]()
o nasıl söz bakim sen misafirmisinbeni çağırmıyorlar bile![]()
senin kafa hepten gitmiş o zaman kızöyle canım mecburen malum düğün hazırlığı
ay davetiye mi bekliyorsun erkekim![]()
ivit canımooo annen büyük konuşmuş![]()
ivit yardım etmek ister misinsenin kafa hepten gitmiş o zaman kız![]()
ev sahibi -mahperi- olduğuna göre misafirim tabio nasıl söz bakim sen misafirmisin![]()
benim kafadaki devreler yanık hepten yanmasın o koşturmadaivit yardım etmek ister misin![]()
benim dostlarım benim evimde misafir değil ev sahibidir bu reeldede buradada öyledir krizimev sahibi -mahperi- olduğuna göre misafirim tabi![]()
kız sen dersmi çalışıyorsunbenim kafadaki devreler yanık hepten yanmasın o koşturmada![]()
yok kız kafa bu kadar yerinde değilken ders çalışamam boşa okurum çok başım ağrıyor son zamanlarda :/kız sen dersmi çalışıyorsun
kıyamam kız zaten ben ders çalışmayı hiç sevmem o yüzden sana bu konuda birşey diyemicemyok kız kafa bu kadar yerinde değilken ders çalışamam boşa okurum çok başım ağrıyor son zamanlarda :/
tabi ne sandınay annesinin kızı![]()
canım benimbenim dostlarım benim evimde misafir değil ev sahibidir bu reeldede buradada öyledir krizim![]()
ders çalışmayı kim sever ki zaten çok sıkıcılar kız baktıkça vallahi üstüme ağırlık çöküyorkıyamam kız zaten ben ders çalışmayı hiç sevmem o yüzden sana bu konuda birşey diyemicem![]()
o yüz niye üzgün bakim hayırdır biriciğimtabi ne sandın
canım benimperim annem aradı hastaneye gitmişti
![]()