- Emoji Skoru
- 216.204
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi mahperi hatun
hiçte özlemem uyuzu üzüyor beniDaha iyi gitms gelms işte kuzum zor ya byle beklemek sag saglm gelsn özlem de cok olyor 3aydr görmüyorum bacm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçte özlemem uyuzu üzüyor beniDaha iyi gitms gelms işte kuzum zor ya byle beklemek sag saglm gelsn özlem de cok olyor 3aydr görmüyorum bacm:)
senu pamuklara saracağum anacum bir elun yağda bir elun balda yaşatacağumUyy gelunum![]()
Boşver da diyetu. .kız o diyetteymiş verme ona![]()
Ozlerdn kz uzmesn kafasni koparrm ha onun senin gbi birini nasl üzer fazla ustune dusme kız anlasn kiymetni uzmez daha:)hiçte özlemem uyuzu üzüyor beni![]()
hee yaşa kız iyi dedin onuBoşver da diyetu. .![]()
Kadın dediğin butlu olur ..![]()
![]()
kopar kız çenesi çok çıkıyor bari biraz susarOzlerdn kz uzmesn kafasni koparrm ha onun senin gbi birini nasl üzer fazla ustune dusme kız anlasn kiymetni uzmez daha:)
Hahaa yedirmicek bana kz 1taneden ne cikar dmiBoşver da diyetu. .![]()
Kadın dediğin butlu olur ..![]()
![]()
Uyy gelunum da gelunumsenu pamuklara saracağum anacum bir elun yağda bir elun balda yaşatacağum![]()
sen anacuğuma dua et o izun verdu diye vereyum haaHahaa yedirmicek bana kz 1taneden ne cikar dmi![]()
Cenesni koparrm kz yaninda dut kesilir konusamaz:)) saka bi yana balım biraz tavr yap bak dayanamyp kuzu gbi olurlar .dkopar kız çenesi çok çıkıyor bari biraz susar![]()
Uyy gelunum da gelunum
Bişiycik olmaz daHahaa yedirmicek bana kz 1taneden ne cikar dmi![]()
Anacugunu dinle sen hep yedir banada boyle daasen anacuğuma dua et o izun verdu diye vereyum haa![]()
alttan alma olayını aştım ben zaten bu kez hak etti trip atmamıCenesni koparrm kz yaninda dut kesilir konusamaz:)) saka bi yana balım biraz tavr yap bak dayanamyp kuzu gbi olurlar .d
Aynen gelunine bsey de bu kaa pinti olmasn daBişiycik olmaz da![]()
![]()
oyy anamm bana şarku heduye etmuş daa çok duygulandum ya ben![]()
başka neler istersun ha de bakayum bağaaAnacugunu dinle sen hep yedir banada boyle daa![]()