- Emoji Skoru
- 6.956
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.061
hemde nasıl nasılSicak sicak sicaaaaaak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemde nasıl nasılSicak sicak sicaaaaaak![]()
herkes karıştırıyorYaklasmisim![]()
Gecmis olsun tatlimGeçmış olsun canım:)
ağzını şapıdatarak yemek yiyen insanlar, cimri insanlar, gereksiz özgüvenKızlar hayatta en uyuz olduğumuz şeyleri yazalim mi![]()
:) benimki karsta yapti askerligi dötümüzr kadar donuyorduk diyoherkes karıştırıyor![]()
ay fenadır oralar ama kırklarelide soğukmuş şuan bile kısa kollu falan hayatta giyilmez diyor:) benimki karsta yapti askerligi dötümüzr kadar donuyorduk diyo![]()
Sicak sicak sicaaaaaak![]()
Keske buralar da sicak sicak sicaaak olsaSicak sicak sicaaaaaak![]()
Aynen ya. Bazilarinin dünyanın kendi etraflarinda döndüğünü sanmasi gibiağzını şapıdatarak yemek yiyen insanlar, cimri insanlar, gereksiz özgüven![]()
Ne oldu hayirdir?küçük dagları ben yarattım edasıyla ortalıkta gezınenlere uyuz oluyorum
aynen aynen hiç sorma herke onlara hastaAynen ya. Bazilarinin dünyanın kendi etraflarinda döndüğünü sanmasi gibi![]()
Senin ki yine iyi millet donunu birakiyor orta yerdekocişimin çorapları yatak odasında (Ben burdayım bana bakıın:) ) dercesine oraya özenle atması hayır madem atıyosun az kenara koy halının ortasında işi ne ya onların![]()
bi kocişimiz bile yokkocişimin çorapları yatak odasında (Ben burdayım bana bakıın:) ) dercesine oraya özenle atması hayır madem atıyosun az kenara koy halının ortasında işi ne ya onların![]()