- Emoji Skoru
- 12.400
- Puanlar
- 498
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.101
dimi her evlenen böyle diyobekarlık sultanlık boşver onu bunu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dimi her evlenen böyle diyobekarlık sultanlık boşver onu bunu![]()
nerde başladınİş yerindeyim bugün başladim daha yoruldum bayaa eve gidicem birazdan :)
Oyle valla geziniyorum disarida :)hemde nasıl nasıl![]()
Bi sürücü kursunda canimnerde başladınilk gün çok zor oluyor
![]()
Naber canim :)
büyük sorumluluk arkanı toplayan varken arka topluyan sen oluyosun daha neleeer nelerdimi her evlenen böyle diyo![]()
Orasi neresi :)Keske buralar da sicak sicak sicaaak olsa![]()
hayırlı olsun canımBi sürücü kursunda canim
iyilik margam senden naber nasılsınNaber canim :)
evlenmiyim ya benbüyük sorumluluk arkanı toplayan varken arka topluyan sen oluyosun daha neleeer neler![]()
Ya şu stajyer olayi varya ondan dolayi yogunluk var bende daha evrak islerini tam bilmedigimden bakiniyorum sadecehayırlı olsun canımilk günden kaytarıyon
![]()
ben evde yandım yandımmOyle valla geziniyorum disarida :)
var mı cidden öyle bişi? her sene yeni yasa çıkacak diyollaYa şu stajyer olayi varya ondan dolayi yogunluk var bende daha evrak islerini tam bilmedigimden bakiniyorum sadece![]()
Kız bakma sen onlara iyidir iyi kışın soğuk günlerinde sarılıp uyuyacagin birisi olur iste fena mievlenmiyim ya ben![]()
Istanbul canim ama eyup tarafi serin olur.balkonum ucuyor resmenOrasi neresi :)
ay öyle demeyeydin iyiydi kış da geldi gelecekKız bakma sen onlara iyidir iyi kışın soğuk günlerinde sarılıp uyuyacagin birisi olur iste fena mi![]()
dogru katılıyorum sanaKız bakma sen onlara iyidir iyi kışın soğuk günlerinde sarılıp uyuyacagin birisi olur iste fena mi![]()
yok kızz evlen bana bakma güzel yanlarıda çokk bi kere sevdiğin adam kocan oluyoevlenmiyim ya ben![]()
tabiiiiiiii başka güzel yönleri de vardıryok kızz evlen bana bakma güzel yanlarıda çokk bi kere sevdiğin adam kocan oluyo![]()