- Emoji Skoru
- 5.911
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #5.641
kısmet sağlık olsun .. sağlıklı olsunda kız erkek fark etmezanneler hissederderler belki de kız olacak. Gariptir ben bişey hissetmiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısmet sağlık olsun .. sağlıklı olsunda kız erkek fark etmezanneler hissederderler belki de kız olacak. Gariptir ben bişey hissetmiyorum![]()
Şiii bakın heleöleceğim
tüm mahallede elektrik kesildi trafo patladı aman allahım eşimde yok kızla kaldık bir başımıza çok korkuyorum ben karanlıktan çok korkarım bana sarılın
@Vatanseverr @kkrizantem @E-brulim @-Mahperi-
Bende geliyorum kuzum :) sen iste...Şiii bakın heleöleceğim
tüm mahallede elektrik kesildi trafo patladı aman allahım eşimde yok kızla kaldık bir başımıza çok korkuyorum ben karanlıktan çok korkarım bana sarılın
HayırBende geliyorum kuzum :) sen iste...
Ne zaman gelecekmiş belli mi?
Canını yerim sağol bitanem![]()
bak geliyorum koşarak korkma denasım![]()
evde mum falan yok mu?Hayıryapmaya çalışıyorlar . Ya benim en büyük fobim
gerildim çocukta huzursuz.öliciğiiim
![]()
Var yaktım ama mum da gölgeler çıkıyor ya eşyaların çok fena oluyorumevde mum falan yok mu?![]()
kim bilir ne kuruyorsun kafanda anlıyorum seniVar yaktım ama mum da gölgeler çıkıyor ya eşyaların çok fena oluyorum![]()
Ayyy ahsenim geldikim bilir ne kuruyorsun kafanda anlıyorum seniışıldak falan yok mu bizdede yok valla bir kesilse kalırım ortada
![]()
balım deminden beri konuşuyoruz şimdi gelmişim gibi ne bu tepkiAyyy ahsenim geldi![]()
Yok kız elektrik geldibalım deminden beri konuşuyoruz şimdi gelmişim gibi ne bu tepki![]()
ahahahah ay ben ne anladım hadi gözün aydınYok kız elektrik geldi![]()
Çok güldüm ya:) sağol bitanem..ahahahah ay ben ne anladım hadi gözün aydın![]()
kız kadına niye trip attınÇok güldüm ya:) sağol bitanem..burdan zor anımda yanımda olmayan @kkrizantem e selam olsun
![]()
ayy geçmiş olsun canım gel sarılalımŞiii bakın heleöleceğim
Sağol dostum teşekkürler:)@Denas14__ gülüm gözün aydın :)