- Emoji Skoru
- 5.911
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #5.761
gel gel yaptık ama yeriz yine bugünler oburuz birazkahvaltı yaptın mı kız ben daha yapmadım yapmadıysan misafir olucam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gel gel yaptık ama yeriz yine bugünler oburuz birazkahvaltı yaptın mı kız ben daha yapmadım yapmadıysan misafir olucam![]()
sen hadi hamilesinde obursun bana noluyorgel gel yaptık ama yeriz yine bugünler oburuz birazEki Görüntüle 1660123
bilmem kız :)sen hadi hamilesinde obursun bana noluyorbir yeme isteği nasıl bastırıyorum hayal bile edemezsin yazık kız bana
![]()
benim sonum belli tombiş olmakbilmem kız :)
günaydın canım iyiyim sen nasılsın@Vatanseverr günaydın balım ne haber![]()
İyiyim canım aynen devamgünaydın canım iyiyim sen nasılsın![]()
valla ben hiç devam değil ben pert ben iptalİyiyim canım aynen devam![]()
Ne oldu canım işler mi yoğun..yoksa haftadonu eminönüne mi gittinvalla ben hiç devam değil ben pert ben iptal![]()
Günaydın bitanem :) ne güzel o kalpler öyle :)KIZLAAARRR Günaydınnn :) @kkrizantem @-Mahperi- @Denas14__ @-TubiSh- @Ravzatugba @Vatanseverr @avucdolusudua @yasakhayal @firdevscansu @-Piraye @Sedef-armina @_HaRika_ @asliii1 @cimcimegfb @E-brulim @efecikim @Enyalios @Feraceli @HAbibte @iklimim123 @Papatya gelini @pofu @silemm @Tugcenazz veee etiketleyemediğimmm canlarııııımmmaa❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥
Kız ne tatlı şeysin sen öyleKIZLAAARRR Günaydınnn :) @kkrizantem @-Mahperi- @Denas14__ @-TubiSh- @Ravzatugba @Vatanseverr @avucdolusudua @yasakhayal @firdevscansu @-Piraye @Sedef-armina @_HaRika_ @asliii1 @cimcimegfb @E-brulim @efecikim @Enyalios @Feraceli @HAbibte @iklimim123 @Papatya gelini @pofu @silemm @Tugcenazz veee etiketleyemediğimmm canlarııııımmmaa❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥
günaydın cokomel özlettin kendini canım nasılsınKIZLAAARRR Günaydınnn :) @kkrizantem @-Mahperi- @Denas14__ @-TubiSh- @Ravzatugba @Vatanseverr @avucdolusudua @yasakhayal @firdevscansu @-Piraye @Sedef-armina @_HaRika_ @asliii1 @cimcimegfb @E-brulim @efecikim @Enyalios @Feraceli @HAbibte @iklimim123 @Papatya gelini @pofu @silemm @Tugcenazz veee etiketleyemediğimmm canlarııııımmmaa❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥
sözlümle tartıştığım için hiçbiryere gitmedim hiçbir işimi yapmadım evde oturdum sinirimdenNe oldu canım işler mi yoğun..yoksa haftadonu eminönüne mi gittin![]()
Günaydın canımKIZLAAARRR Günaydınnn :) @kkrizantem @-Mahperi- @Denas14__ @-TubiSh- @Ravzatugba @Vatanseverr @avucdolusudua @yasakhayal @firdevscansu @-Piraye @Sedef-armina @_HaRika_ @asliii1 @cimcimegfb @E-brulim @efecikim @Enyalios @Feraceli @HAbibte @iklimim123 @Papatya gelini @pofu @silemm @Tugcenazz veee etiketleyemediğimmm canlarııııımmmaa❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥
Niye tartışıyorsun kız sana abla tavsiyesigünaydın cokomel özlettin kendini canım nasılsın
sözlümle tartıştığım için hiçbiryere gitmedim hiçbir işimi yapmadım evde oturdum sinirimden![]()
Günaydın hayatım en tatlı sabahlar denasimla başlar@kkrizantem 'immm günaydın balım![]()
Ay sağol gülümGünaydın hayatım en tatlı sabahlar denasimla başlar![]()
hayatımın aşkı neden böyle birşey yapma gereği duydunGünaydın canım
@Vatanseverr bu da sana![]()
gerçekten çok sinir etti beni pazar günü evdeydi haftaya çalışcak ona rağmen gitmedim yanına. iyi olduNiye tartışıyorsun kız sana abla tavsiyesiazcuk huyuna git zıtlsşma
![]()