geyik burada :)

kahvaltı yaptın mı kız ben daha yapmadım yapmadıysan misafir olucam :KK70:
gel gel yaptık ama yeriz yine bugünler oburuz biraz:KK45:
images-9.webp

KIZLAAARRR Günaydınnn :) @kkrizantem @-Mahperi- @Denas14__ @-TubiSh- @Ravzatugba @Vatanseverr @avucdolusudua @yasakhayal @firdevscansu @-Piraye @Sedef-armina @_HaRika_ @asliii1 @cimcimegfb @E-brulim @efecikim @Enyalios @Feraceli @HAbibte @iklimim123 @Papatya gelini @pofu @silemm @Tugcenazz veee etiketleyemediğimmm canlarııııımmmaa :KK200: ❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥

KIZLAAARRR Günaydınnn :) @kkrizantem @-Mahperi- @Denas14__ @-TubiSh- @Ravzatugba @Vatanseverr @avucdolusudua @yasakhayal @firdevscansu @-Piraye @Sedef-armina @_HaRika_ @asliii1 @cimcimegfb @E-brulim @efecikim @Enyalios @Feraceli @HAbibte @iklimim123 @Papatya gelini @pofu @silemm @Tugcenazz veee etiketleyemediğimmm canlarııııımmmaa :KK200: ❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥
Kız ne tatlı şeysin sen öyle :-) şekercimi baban senin diye iğrenç bir espri yapmıcam merak etmeeeee :KK53: sanada günaydın balım

günaydın cokomel özlettin kendini canım nasılsın
Ne oldu canım işler mi yoğun..yoksa haftadonu eminönüne mi gittin:p
sözlümle tartıştığım için hiçbiryere gitmedim hiçbir işimi yapmadım evde oturdum sinirimden Hoppa

Back
X