- Emoji Skoru
- 11.820
- Puanlar
- 128
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #5.841
Şahsen @kkrizantem ayrı yatsa ölürdü![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şahsen @kkrizantem ayrı yatsa ölürdü![]()
![]()
GünaydınKIZLAAARRR Günaydınnn :) @kkrizantem @-Mahperi- @Denas14__ @-TubiSh- @Ravzatugba @Vatanseverr @avucdolusudua @yasakhayal @firdevscansu @-Piraye @Sedef-armina @_HaRika_ @asliii1 @cimcimegfb @E-brulim @efecikim @Enyalios @Feraceli @HAbibte @iklimim123 @Papatya gelini @pofu @silemm @Tugcenazz veee etiketleyemediğimmm canlarııııımmmaa❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥
ay ne güzellllllllllll
Sonra canım ben var müsait olmamakeveeeeetttttttttt![]()
Aksam gel anlatayimher zaman ki gibi![]()
günaydııınnn :) enerjin hep böyle yüksek olsun ne mutlu sana :)KIZLAAARRR Günaydınnn :) @kkrizantem @-Mahperi- @Denas14__ @-TubiSh- @Ravzatugba @Vatanseverr @avucdolusudua @yasakhayal @firdevscansu @-Piraye @Sedef-armina @_HaRika_ @asliii1 @cimcimegfb @E-brulim @efecikim @Enyalios @Feraceli @HAbibte @iklimim123 @Papatya gelini @pofu @silemm @Tugcenazz veee etiketleyemediğimmm canlarııııımmmaa❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥
Bana diyene bak
evet defalarca konuştum amaHatırladım canım ayrı yatmanız normal değil ama![]()
KızdınmıBana diyene bak
ÜşüdümKızdınmı![]()
Üşüdün mü ha anlamamışamÜşüdüm![]()
Anlamışmısan anlamamışmısanÜşüdün mü ha anlamamışam![]()
KIZLAAARRR Günaydınnn :) @kkrizantem @-Mahperi- @Denas14__ @-TubiSh- @Ravzatugba @Vatanseverr @avucdolusudua @yasakhayal @firdevscansu @-Piraye @Sedef-armina @_HaRika_ @asliii1 @cimcimegfb @E-brulim @efecikim @Enyalios @Feraceli @HAbibte @iklimim123 @Papatya gelini @pofu @silemm @Tugcenazz veee etiketleyemediğimmm canlarııııımmmaa❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥
İyi akşamlar fıstık yeni görüyorum dahaKIZLAAARRR Günaydınnn :) @kkrizantem @-Mahperi- @Denas14__ @-TubiSh- @Ravzatugba @Vatanseverr @avucdolusudua @yasakhayal @firdevscansu @-Piraye @Sedef-armina @_HaRika_ @asliii1 @cimcimegfb @E-brulim @efecikim @Enyalios @Feraceli @HAbibte @iklimim123 @Papatya gelini @pofu @silemm @Tugcenazz veee etiketleyemediğimmm canlarııııımmmaa❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥❤ ❥