• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geyik burada :)

İnşallah canım benim. Az kalmış buarada.:) kız sen orada doğduysan türkçen nasıl bu kadar güzel oldu:110::21:
Evet gülüm az kaldi, vakit daraldikca umutlarda daraliyor ya hayirlisi :)
Türkce konusunda gercekten gayret gösteriyor, gicik oluyorum cat pat konusanlara. Bence insan ana dilini düzgün konusmali, gerisi fasa fiso :)

Napalım gülüm ya deldirdik çocuğu ağla ağla içi çıktı:KK42: b12 miz düşük onada her hafta iğne olacak 5 hafta. Onun düşüklüğü huzursuzluk uykusuzluk yaparmış iğnelerden sonra toparlar inşallah..:KK15: sen nasılsın gülkitom
Ay ona kıyamam bennn canımın içisi :KK200::KK15: iş güç denasım nolsun

Sen gül ama bunlar gülmesin:KK12:
canım harbim :KK15:

Evet gülüm az kaldi, vakit daraldikca umutlarda daraliyor ya hayirlisi :)
Türkce konusunda gercekten gayret gösteriyor, gicik oluyorum cat pat konusanlara. Bence insan ana dilini düzgün konusmali, gerisi fasa fiso :)
Süpersin canım ya nasıl takdir ettim seni canımsınü:KK200:

Günaydınnn kızlaarr :) @Denas14__ @kkrizantem @-Mahperi- @EnHarbiKiz @E-brulim @Ravzatugba @Papatya gelini @asliii1 @-TubiSh- @Dionee @Eses07 @Feraceli @gizemliafra @Helcin10 @iklimim123 @Margarikotin @minozz @pofu @Saksi_Degilim_Ben @Sedef-armina @silemm @Tugcemustafa @Vatanseverr @yasakhayal ve etiketleyemedikleriiimmmee kocamannnn günaydınnnnnnnnn mutlu olun hatularr :):KK200::KK200::KK200::nazar:En Büyük KK

Back
X