- Katılım
- 7 Eylül 2015
- Mesajlar
- 12.205
- Emoji Skoru
- 31.112
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.361
İyi ablası oynuyor napsın öpüyor senimeyroşum napiyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi ablası oynuyor napsın öpüyor senimeyroşum napiyo
ben onu varya onu sımsıkı sararım öperim öperim bıcırıkkİyi ablası oynuyor napsın öpüyor seni![]()
canıııııımsorma canım hala bitmedi kusura bakmıyon deme
@zumruduankakusu kızzz
![]()
eh işte canım iştahlı da, öğün olarak kabul etmiyo henüz sebze meyveleri accık ucundan tadıyo sonra mıııhh ediyoOh maaşallah :) iştahlı mı :)
kuzum naber bebeğin nasılcanıııııım![]()
Merak ediyor eliyle bakacak iştecanıııııım
eh işte canım iştahlı da, öğün olarak kabul etmiyo henüz sebze meyveleri accık ucundan tadıyo sonra mıııhh ediyoeliyle oynayacakmış hasbam
elini uzatıyo kasenin içine. çok fena çok. gözlüğümü kırdı. 6.ayını doldurduğu gün ilk yaramazlığı
![]()
iyiyim canııım, oğlucum da iyi kuzum çarşamba günü aşıları ve kontrolü vardı hamd olsun herşeyimiz iyi çıktı.kuzum naber bebeğin nasıl![]()
aynen aynen herşeye dokunmak elleriyle bakmak istiyo, bakıyo önce, sonra hoop ağzaMerak ediyor eliyle bakacak işteay omunla geçmiş olsun :))
denasss alalallalalaMerak ediyor eliyle bakacak işteay omunla geçmiş olsun :))
sorma ben çok kafayı yedimiyiyim canııım, oğlucum da iyi kuzum çarşamba günü aşıları ve kontrolü vardı hamd olsun herşeyimiz iyi çıktı.
ek gıdaya geçtik. bi de B12 biraz az çıkmış tahlillerde, anası kılıklı![]()
sen nasılsın? nasıl gidiyo hazırlıklar?![]()
Zor zamanlar başladı :-/aynen aynen herşeye dokunmak elleriyle bakmak istiyo, bakıyo önce, sonra hoop ağza![]()
Bak o b12 den başım yandı banada az dediler. Özel doktorum memlelette çocukta b12 eksikliğinden bahsedilmesi pek mümkün değil depoyla doğuyor dedi bebeklik çağında çok zormuş düşük çıkması. Sonra tahlil vs , meğer varmış kızımın ordaki labaıtuar hatalıymış. 2 tane de ypk yere iğne oldu..hala çok sinirliyim..iyiyim canııım, oğlucum da iyi kuzum çarşamba günü aşıları ve kontrolü vardı hamd olsun herşeyimiz iyi çıktı.
ek gıdaya geçtik. bi de B12 biraz az çıkmış tahlillerde, anası kılıklı![]()
sen nasılsın? nasıl gidiyo hazırlıklar?![]()
Efendim balımdenasss alalallalala
sorma ben çok kafayı yedimallahım yetişmicek diye kendime gelemiyorum
Bak ya hem yoğunum diyor hemde trip atıyorben seni özledim burda dimi![]()
işimi bitirdim yarında izinliyim oh ohBak ya hem yoğunum diyor hemde trip atıyor![]()
![]()
Aaaa kocişinle mi buluşçanişimi bitirdim yarında izinliyim oh oh![]()
çarşıya gitcem anamla o evde dinlensin bugün 24 saat çünkü yarın uyusunAaaa kocişinle mi buluşçan![]()
Her gün 24 saat değil miçarşıya gitcem anamla o evde dinlensin bugün 24 saat çünkü yarın uyusun![]()
üşeniyorumHer gün 24 saat değil mi
Kız virgül koy anlamadım![]()