- Emoji Skoru
- 62.655
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.401
Canım çok sıkıldı kendımı bu topiğe attım . BDV de iş yok bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok sıkıldı kendımı bu topiğe attım . BDV de iş yok bugün
@Denas14__ helcinin avatarı nasıl amaCanım çok sıkıldı kendımı bu topiğe attım . BDV de iş yok bugün![]()
Meaşallah deyın oğluma nazar değerse sizden bilirim@Denas14__ helcinin avatarı nasıl ama![]()
kediye nazar değer mi kızMeaşallah deyın oğluma nazar değerse sizden bilirim![]()
Ay maaşallah ne kadan da tatlı bayıldımMeaşallah deyın oğluma nazar değerse sizden bilirim![]()
Evet ben seni hep ekşınlı konukarda görüyordumCanım çok sıkıldı kendımı bu topiğe attım . BDV de iş yok bugün![]()
Bize gel sevdireyim ..Ay maaşallah ne kadan da tatlı bayıldım![]()
Ekşınlı konu olmuyo kı artık ..Evet ben seni hep ekşınlı konukarda görüyordum![]()
Almiyim sağol ben küçük tombik kedileri seviyorumBize gel sevdireyim ..
Ama inan resımdekı kadar tatlı değil biraz huysuz![]()
Oda varAlmiyim sağol ben küçük tombik kedileri seviyorum![]()
Cezalar işe yaradı demek ki yada o sinir üye karşıma çıkmıyo :))@Helcin10
Yok üslubun katı değil ondan![]()
Boşver relaxCezalar işe yaradı demek ki yada o sinir üye karşıma çıkmıyo :))
Siyam kedisi bakmayı düşünüyorum bende zorlanır mıyım acaba hiç bakmadım küçük kızım da var kedi kızıma değilde kızım kediye zarar verebilir ondan korkuyorumCezalar işe yaradı demek ki yada o sinir üye karşıma çıkmıyo :))
bende seni mıncırcamSiyam kedisi bakmayı düşünüyorum bende zorlanır mıyım acaba hiç bakmadım küçük kızım da var kedi kızıma değilde kızım kediye zarar verebilir ondan korkuyorummıncırıyor
![]()
Benımkılerın ikiside sokak kedısı :))Siyam kedisi bakmayı düşünüyorum bende zorlanır mıyım acaba hiç bakmadım küçük kızım da var kedi kızıma değilde kızım kediye zarar verebilir ondan korkuyorummıncırıyor
![]()
Bencede gelişimi açısından süper olur :) sokak kedisimi ay ne tatlı :)Benımkılerın ikiside sokak kedısı :))
Bence alışır ve kızın için iyi olacağını düşünüyorum..
İlerde benımde bı çocuğum olursa 2 tane kedi kardeşi olcak onun adına çok sevınıyorum :))