pek iyi değilim hakikaten kızlar.. şaka bir yana hatta baya baya bir iyi değilim ruhsal anlamda çökmüş durumdayım
bende bilmiyorum buna ne sebep oldu sanırım yaşanmışlıklar..
bogulacak gibi oluyorum aniden içimde bir sıkıntı.. titreme geliyor atak gibi sonra geçiyor sonra yine..
hiç birşeyden keyif almıyorum herşeyden sıkılıyorum hiç birşey yapmak istemiyorum
eşimden bile sogudum ona yaklaşmak onunla konuşmak gelmiyor içimden..
evladmla ilgilenirken bile boguluyorum bu durumdan kurtulmaya çalıştıkca dibe çöküyorum
İzin alabilirsen kafa iznine cik benceiş yerim çok sıkıcı muhasebeciyim.. ama yalnızım kimse yok burada.. sabahtan akşama kadar oturmaktan başka birşey yaptığım yok
bende boş kaldıkca kafayla konuştum.. birşeyleri çok taktım sorunları çok büyüttüm sanırım beynim iflas etti artık uzaktan bakıldığnda cok rahat bir işim var oysa ama hiç de öyle değil meğer boş oturmak sıkılmak insani çürütüyormuş günden güne
çıktım canm tatilede gittik çok güzel bir tatil geçirdik ama gelince yine aynı..İzin alabilirsen kafa iznine cik bence
Kis sen neredeydin gece kayboldunuz bı anda
devlet hastanesinde göründüm canm psikologa ama cok fazla ilglenmediAyni şeylerin daha fazlasını bende yaşadım çözümü psikolog da buldum inan çocukla guluo egleniyorlar ona bile snir olup bagiriyordum ama kendibi mutlu edecek birşeyler yapman lazm
Geçmiş olsun canım nasıl iyi miBabannemi hastaneye kaldırdım canm ondan
geçmiş olsun yaşlı olmakta çok zor hele ki hastalık vurdu ise..Babannemi hastaneye kaldırdım canm ondan
Bebisi emanet edicegin bı yer varsa eşinle 1 hafta felan baş başa takilindevlet hastanesinde göründüm canm psikologa ama cok fazla ilglenmedi
özele gideyim dedim seans başı 200 tl ona da gücümüz yok napacağımı bilmiyorum dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden
malesef canm o şekilde uzun süre bırakacağım kimse yokBebisi emanet edicegin bı yer varsa eşinle 1 hafta felan baş başa takilin
Geçmiş olsun canım nasıl iyi mi
geçmiş olsun yaşlı olmakta çok zor hele ki hastalık vurdu ise..
malesef canm o şekilde uzun süre bırakacağım kimse yokbunlar da çözüm olmaz inan ki bayağı çöktüm
bu iş yeri beni çok etkilyor çünkü çok sıkılıyorumİnan canm sadece kendin için birşeyler yapınca mutlu olursun önce kendini mutlu etmeye çalış çünkü çözüm de kendinde inan bana
bu iş yeri beni çok etkilyor çünkü çok sıkılıyorum
inşallah canm cok sagol hayırlısı bakalım buralarda oyanalıyorum bende işte biraz kafam dağılsın diyeValla ne desen haklisin isi de değiştiremezsin hayirksii olsun inş yaa
inşallah canm cok sagol hayırlısı bakalım buralarda oyanalıyorum bende işte biraz kafam dağılsın diye
sende mi sıkılıyorsun evde ama 2 cocuk varmış sıkılmaya vakti olmaz ki insanın =)Bende oyle kafam dagilsn diye buralardayim valla
sende mi sıkılıyorsun evde ama 2 cocuk varmış sıkılmaya vakti olmaz ki insanın =)
o hepimizde var : 27:Ay olmaz mi hic bunaliyirm cogu zaman yaramazlıkları beni belirtiyor toparliyirm bir bakıyorum her yer gene ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?