Geyik geyik geyik :)

Ayni şeylerin daha fazlasını bende yaşadım çözümü psikolog da buldum inan çocukla guluo egleniyorlar ona bile snir olup bagiriyordum ama kendibi mutlu edecek birşeyler yapman lazm

İzin alabilirsen kafa iznine cik bence

iş yerinde cok bunalıyorum kendimi buraya gelince bir hücreye kapatılmış gibi hissediyorum.. kafayla cok konuştum burda..
hayatımda olan sıkıntılar.. eşim ailesi benim kendi ailem vs.. çok yıprandım şimdi beynim bulanık su gibi oldu hiç birşey düşünmüyorum konuşmuyorum ruh gibiyim.. eşim sagolsun cok destek oluyor dün sabaha kadar konuştu benimle.. ama içimde bir yıkım var atamıyorum ani ataklar geçiriyorum inşallah kurtulurum
iş değiştirmek istiyorum ama bulamıyorm bulsamda şartları uymuyor.. hani belki kafam dağılır diye
işten zaten cıkamam borç bir yandan maddiyat bir yandan anlayacağınız bu şekildeyim herşeyin birikiminin patlaması oldu sanırım 1 aydır böyleyim.. gecen hafta tatile gittik geldik iyiydim yine aynı oldum işe başlayınca
öyle ki artık eşime bile yaklaşmak istemiyorum.. ondan sogumakta üzüyor beni ama elimde değil bilmiyorum

Ayni şeylerin daha fazlasını bende yaşadım çözümü psikolog da buldum inan çocukla guluo egleniyorlar ona bile snir olup bagiriyordum ama kendibi mutlu edecek birşeyler yapman lazm
devlet hastanesinde göründüm canm psikologa ama cok fazla ilglenmedi
özele gideyim dedim seans başı 200 tl ona da gücümüz yok napacağımı bilmiyorum dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden

devlet hastanesinde göründüm canm psikologa ama cok fazla ilglenmedi
özele gideyim dedim seans başı 200 tl ona da gücümüz yok napacağımı bilmiyorum dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Bebisi emanet edicegin bı yer varsa eşinle 1 hafta felan baş başa takilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…