hemde ne tehlikeli sorma valla cebelleşip duruyorumOys çok tehlikeli bende sazanlik mevcut olduğum durumdan ötürü
Sorun ne anlat çözelimhemde ne tehlikeli sorma valla cebelleşip duruyorum
hangi birini anlatayım kızlar ah ahSorun ne anlat çözelim
ben yine beyin yanması geçirmişim o zaman hayal görmüşüm
evli değilsen anlatamamAnlatın Güzin ablaniza
bende arada bir bunalıma girip geri çıkıyordum bu sefer çıkamadm yaArada bana da oluyor öyle
evli değilsen anlatamam
cocuk var mı cocuk hanımefendiEvliyim :d anlatabikirsin :d
bende arada bir bunalıma girip geri çıkıyordum bu sefer çıkamadm ya
cocuk var mı cocuk hanımefendi
bir anda sanırım yaşadıklarımın birikmesi oldu şu an pek iyi değilim canm bir de iş yerim çok sıkıcı onun da etkisi var atlamaya çalışıyorum ama çok daralıyorum ben kolay kolay böyle yıkılmazdım ama bu sefer ne olduysa oldu eşimden başka anlatacağım kimsemde yok.. inşallah atlatabilrim bu süreci kafamı dağıtmaya çalışıyorumHayırdır canm
kaç yıllık evlisinn nerelisin allah bağışlasın benim de bir oglum varİki tane :d
kaç yıllık evlisinn nerelisin allah bağışlasın benim de bir oglum var
4 yıl olacak bizimde ağustosta canm denizlide üniversite okumştum güzel memleket gurbette değilsin demi çalışıyormusun6 yıllık evliyim denizliliyim orada yasiyirm amin canm cumlemizinki inş
Sen kaç yıllık evlisin
bir anda sanırım yaşadıklarımın birikmesi oldu şu an pek iyi değilim canm bir de iş yerim çok sıkıcı onun da etkisi var atlamaya çalışıyorum ama çok daralıyorum ben kolay kolay böyle yıkılmazdım ama bu sefer ne olduysa oldu eşimden başka anlatacağım kimsemde yok.. inşallah atlatabilrim bu süreci kafamı dağıtmaya çalışıyorum
zaten çevrenden kimse ile paylaşamıyorsun.Bazen insan oluyor öyle yaa insan doluyor anlatacak insan anlayacak insan arıyor anlayabiliyorm seni
4 yıl olacak bizimde ağustosta canm denizlide üniversite okumştum güzel memleket gurbette değilsin demi çalışıyormusun
zaten çevrenden kimse ile paylaşamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?