Zamanla gorucez canm bakalıminşallah kıymetini bilirler canım
böyle görümcelerinde gelinler bilmiyor kıymetini
benim şu an onlarla bir skııntım yok hepsini alt ettimTersi de çıkıyor bazen işte :))
inşallah kıymetini bilirler canım
böyle görümcelerinde gelinler bilmiyor kıymetini
kimsyee iyilik yaramıyor B'kunu çıkarıyorlarZamanla gorucez canm bakalım
Eşinle iyi ol da gerisi çok da tınbenim şu an onlarla bir skııntım yok hepsini alt ettim
yaşayın kötü gelin ben
aman işim gücüm yok ta elti görümce kaynanayı mı düşüneceğimAynen katılıyorum canım
biz eşimle kavga etmeden anlaşamıyoruzEşinle iyi ol da gerisi çok da tın
Bazen mesafeli olmak ama yeri geldi mi de bir olmak en iyisi gergin gergin vicik vicik kimse çekilmez kararında olması en güzeli zaten ailem de öyle hayatlara müdahale eden tipler degilkimsyee iyilik yaramıyor B'kunu çıkarıyorlar
aman işim gücüm yok ta elti görümce kaynanayı mı düşüneceğim
herkes geçim derdinde bacılar kriz var valla
nörecez bilmem .. allah yardımcımız olsun. çalışan var mıAynen...
Herşey ateş pahası ...
El yakıyor...
Eşinle iyi ol da gerisi çok da tın
aynen canm çok mesafeli olduğun zaman da bence hoş olmuyorBazen mesafeli olmak ama yeri geldi mi de bir olmak en iyisi gergin gergin vicik vicik kimse çekilmez kararında olması en güzeli zaten ailem de öyle hayatlara müdahale eden tipler degil
Ya onla iyi kötü hallediyorsun da şu kaynana ve görümce vb. ile aran açılınca işin zor. Hiçbir şeyi beğenmiyorlaraynen bazen o da seni zivanadan çıkarabiliyor
biz hergün kavga ederiz normaldir demiaynen bazen o da seni zivanadan çıkarabiliyor
aman beğenmezlerse beğenmesinler çokta tın boşverYa onla iyi kötü hallediyorsun da şu kaynana ve görümce vb. ile aran açılınca işin zor. Hiçbir şeyi beğenmiyorlar
Aynen öyle bir düşüncedeyim. Kaynanam annem gibidir, iyidir. Görümce düşman gibi. Radarıma takılıyoraman beğenmezlerse beğenmesinler çokta tın boşveronlar nasıl davranıyorsa sende öyle davran takma kafana sen taktıkca gıcık olursun
Ben artik yildim he he diyorumbiz hergün kavga ederiz normaldir demi
nörecez bilmem .. allah yardımcımız olsun. çalışan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?