özelden yaz tamam hadi senn istedğin olsunSöylersem anlaşılır zaten
Evet canım :) Yaklaşık 4 yıldır insanlarla uğrşıyoruz işte :) İstanbuldayım ben :))oh ne güzel
gişe memurumusun ??
allah sabır versin .. çok stresli sorumluluk isteyen bir işEvet canım :) Yaklaşık 4 yıldır insanlarla uğrşıyoruz işte :) İstanbuldayım ben :))
Evet canım :) Yaklaşık 4 yıldır insanlarla uğrşıyoruz işte :) İstanbuldayım ben :))
Sağol canım, kariyerden pek çocuk düşünmedik işte bizde.allah sabır versin .. çok stresli sorumluluk isteyen bir iş
gişe memurları ne kadar alıyor şu an =)Sağol canım, kariyerden pek çocuk düşünmedik işte bizde.
Allah yardmcn olsn insanların derdi bitmzEvet canım :) Yaklaşık 4 yıldır insanlarla uğrşıyoruz işte :) İstanbuldayım ben :))
Ne kadar güzelbende resmi bir kurumda çalışıyorum 1800 tl alıyorum
700 t lbakıcıya gidiyor işte hanımlar
kalan paraylada evime destek oluyorum çok şükür bu günüme..
Bankadan bankaya değişir canım. Devlet bankalarında maaşlar biraz daha yüksek. Ben Ziraat Bankasında çalışıyorum. 4000 TL'ye yakın alıyorum.işe memurları ne kadar alıyor şu an =)
çok güzelmiş maaşınız biz iki kişi çalışıyoruzBankadan bankaya değişir canım. Devlet bankalarında maaşlar biraz daha yüksek. Ben Ziraat Bankasında çalışıyorum. 4000 TL'ye yakın alıyorum.
Çocuk olsa bütün hayatımı ona adarım ben. İşi falan bile bırakırım yani gerekirse. Eşimin maaşı fazla fazla yetiyor zaten.
çok küçümseyenler oldu be bacım öyle demeNe kadar güzel
Bizde 7 24 ev mesaisindeyiz
Biz de bir tek kira veriyoruz canım. Bunun dışında 2 kişinin masrafından pek bir şey olmuyor zaten. Geçen sene doğum günümde araba aldı bana şapşal, onun yerine ev için biriktirdiğimiz paraya yatırım yapardık diye kızdım ama dinlemedi :) Bankacı olduğum için kredi işi kolay. Güzel bir ev bakıyoruz, kiraya para vermektense kredi ile ev alıp kredi ödemek daha mantıklı.çok güzelmiş maaşınız biz iki kişi çalışıyoruz
kira ve bakıcı parasını cıkınca elimize aylık
3200 tl kalıyor..
Herkes konuşur zaten VIR vir başka yaptıkları birşey yok valla isleri güçleri eleştirmekçok küçümseyenler oldu be bacım öyle deme
ben o para için cocugumu bırakıyormuşumda vırt zırt..
ama yokken kimse bakmaz yüzüne.. varken kıskanırlar..
ben o küçümsenen parayla
doyasıya geziyorum ailemle yiyorum içiyorum yazın tatilimi yapıyorum allah nasip ederse ocakda arabamızı da değiştireceiz.. sabretmek lazım
ilk girdiğim sene elime 700 tl felan kalıyordu hep sabrettim.. aza kanat ettim.. şükrettim.. hayat çok zor geçim zor
belki çok lüks yaşayamıyoruz ama olsun bu halimize de şükür
Çok itici böyle denmesi...ben o para için cocugumu bırakıyormuşumda vırt zırt..
ama yokken kimse bakmaz yüzüne.. varken kıskanırlar..
ben o küçümsenen parayla
aynen öyle elinizde imkan varken biran evvel evinizi alın hiç düşünmeyinBiz de bir tek kira veriyoruz canım. Bunun dışında 2 kişinin masrafından pek bir şey olmuyor zaten. Geçen sene doğum günümde araba aldı bana şapşal, onun yerine ev için biriktirdiğimiz paraya yatırım yapardık diye kızdım ama dinlemedi :) Bankacı olduğum için kredi işi kolay. Güzel bir ev bakıyoruz, kiraya para vermektense kredi ile ev alıp kredi ödemek daha mantıklı.
anneliğime laf ettiler düşün.. çok üzülsemde aldırış etmedim..Çok itici böyle denmesi...
İstanbulda 1300 TL veriyoruz ya, pahalıo kiraya giden paraya yazık her ay boşu boşuna
bizim kiramiz ucuz allahtan 500 tl yılbaşında ne olacak bakalım.
aynen öyle canm düşüne tokat atan çok oluyor tecrübe ile sabit başta eşimin ailesiBoşver canım sen takma. Aldığın para önemli değil, çocuğun için çabalaman bile yeterli. böylelerine karşı güçlü duracaksın ki dediklerinden utansınlar. Sen düşersen daha da vururlar.
İstanbulda 1300 TL veriyoruz ya, pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?