- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
Hoşbuldum, naber? :)As hoşgeldin canm
Çılgın olmayı asla bırakma.Kesinlikle bitanem
Bu yaştan sonra yks te giricem bakalım çılgın ben ve fikirlerm
İyi sendenHoşbuldum, naber? :)
Bencede geç değil ya ne var ki sadece 29 yaşındayımÇılgın olmayı asla bırakma.Yapmak istiyorsan yap ve asla hiçbir şey için geç olduğunu düşünme.
İşleri bitirdim öyle tek başıma takılıyorum buraya bir uğrayayım dedim :)İyi senden
Ne güzel işte renkli eğlenceli bir karısı var. Normaller de çok sıkıcı.Bencede geç değil ya ne var ki sadece 29 yaşındayım
Esim bazen sennmanyaksinn diyor fena mi dedim deli deliyi tekkede bulurmuş sende beni evimde buldun dedm
Bende tek takiliyorm şimdi çocukları uyutcam ondan snra tamamen tekİşleri bitirdim öyle tek başıma takılıyorum buraya bir uğrayayım dedim :)
Bende aynısını diyirm istersen somirtabilirmNe güzel işte renkli eğlenceli bir karısı var. Normaller de çok sıkıcı.istersen 40 ol ne fark eder? Canın istiyorsa yapmalısın canım. :))
Öyle bir derdim yok biliyorsunBende tek takiliyorm şimdi çocukları uyutcam ondan snra tamamen tek
Bu erkeklere de yaranılmıyor.Bende aynısını diyirm istersen somirtabilirmyok yok boyle iyi diyor
BiliyorumÖyle bir derdim yok biliyorsun
Hic yaranamazsn gecen bi konu okumstm kadın doğum yapmış sarkık hic bibyeri yok incecik kilo vermiş adam kiskancligndan kıyafetlerini atmışBu erkeklere de yaranılmıyor.
Onu bende okudum, cidden facia bir durum yaHic yaranamazsn gecen bi konu okumstm kadın doğum yapmış sarkık hic bibyeri yok incecik kilo vermiş adam kiskancligndan kıyafetlerini atmış
Zayıf olmak suç şişman olmak suç? Daha ne yapalım?Hic yaranamazsn gecen bi konu okumstm kadın doğum yapmış sarkık hic bibyeri yok incecik kilo vermiş adam kiskancligndan kıyafetlerini atmış
Valla hepsi anormalOnu bende okudum, cidden facia bir durum yaGüzelleşsen kıskanırlar, kilo alsan şikayet ederler :)
Ben gider inadına attığı kıyafetlerin daha fazlasını alirdimZayıf olmak suç şişman olmak suç? Daha ne yapalım?gördüm o konuyu. Başıma gelse çıldırırdım herhalde.
Yine kendi zararlı çıkacak zatenBen gider inadına attığı kıyafetlerin daha fazlasını alirdim
Ahahhahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?