oturuyorum kızAyyy çıkma otur orda
ah ah aynen canım sabit fikirli birde..Yas farkı ceremesni bende yasiyorm acayip kuşak çatışması var aramızda ve hep o da ailesini savunur
elimize kalan 3200 tl ile bırikim bile yapıyom ben hihooyYa kıskandırmaaaa, sırf semtin adına 1300 TL kira veriyoruz. Ev sahibi de ev sahibi olsa.
Dik kafalı yi unutmayalımah ah aynen canım sabit fikirli birde..
Canım İst çok pahalı zaten bizde oturduk orada en kotu ev bile 1000 den basliyoYa kıskandırmaaaa, sırf semtin adına 1300 TL kira veriyoruz. Ev sahibi de ev sahibi olsa.
bizim evde dik kafalı olan benimDik kafalı yi unutmayalım
Aynen öyle canım. Oturduğumuz ev fena sayılmaz ortalama bir ev. Çocuk olmadığı için fazla fazla yetiyor zaten bize de gençken ev sahibi olmak lazım. Yaş geçtikçe zorlanıyor insanlar.Canım İst çok pahalı zaten bizde oturduk orada en kotu ev bile 1000 den basliyo
cocuk yokken ne yaptınız kar zaten bizim sıpanın su an aylık 500 tl masrafı var.. arada ki kıyafetleri hariç canı sagolsunAynen öyle canım. Oturduğumuz ev fena sayılmaz ortalama bir ev. Çocuk olmadığı için fazla fazla yetiyor zaten bize de gençken ev sahibi olmak lazım. Yaş geçtikçe zorlanıyor insanlar.
Benzin olmuş neredeyse 7 TL. Arabaya binmeye korkuyorum.
Aahaha, mesela ne yapıyorsunbizim evde dik kafalı olan benim
Seninki benimkini yanında masum kaldi
Senin fikrini tuttum ben...
alt tarafı korkutacağım canım ne var ki bunda de mi? Soygun fikri de fena değil.
Hayali bile güzel. Bütün dünya kontrolün altında. Kaç milyar insanla nasıl baş edeceğiz peki?Evet...
Ben direk dünyayı ele geçirme planlarına koyuldum
Hayali bile güzel. Bütün dünya kontrolün altında. Kaç milyar insanla nasıl baş edeceğiz peki?
O kadar mı? Çok değilmiş bir avuç insancık işte.2016 yılı verilerine göre
7.442 milyar insancıkla baş edecegiz
O kadar mı? Çok değilmiş bir avuç insancık işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?