doğrudur canım.dönem dönem değişiyor insanın isteği belkide.ben kitabı okuduğum için istiyorum çok.
jal valjan geliyor aklıma hep.orada da bir aşk var.bakalım, gidemesem de netten izlemek istiyorum.
Biz de aynısını diyorduk canım... Evlenelim ayda bir çıkacağız diye. Gerçekten şimdi evden çıkmak istemiyoruz, bazen eşimde bende farkına varıyoruz ki "dışarıya fazla doymuşuz" o cafe senin, bu cafe benim gezmekten.. Gına gelmiş içimize...bizde romantik komediye gitmek istiyoruz, zaten eşim sadece türk filmlerine giderdediğiniz gibi evlenmeden önce dışarda çok para harcanıyor yemeğinden sinemasına kadar .. eşim evlenmeden önce diyordu "bi evlenelim ayda bi çıkacağız dışarıya" diye sıkıyor insanı bir süre sonra gerçekten de haftanın çoğu akşamı dışarda olmak .. neyse artık evli mutluyuz
souvvenırcım, ben de dikkat ederim doğum günlerine ama kendi ailemde de çok yakın olmadıkça
hediye almıyorum.birine alsam diğerine almak zorundayım.sonra nasıl çıkarım işin içinden.:26:
sonra eşimin ailesine de aynı şekilde derken zor olur kendimce.o yüzden hiç o muhabbetlere girmek istemiyorum ben.
ihtiyaç listem var şimdi.lüzumsuz şeyleri kesip onları halletmem gerekiyor.sağolasın canım, inşallah dediğiniz gibi atlatırım.
ilkaycım, eşinin dedikleri nedense çok tanıdık geldi bana
yazın güzel belki dışarıda olmak ama kışınn brrrrrrr:18: donuyor insan...
Sen böyle söyleyince de ben de merak ediyorum ama...
Filmde bir de bildiğim kadarı ile müzikal bir hava var değil mi?
Fragmanlarını izlemiştim çünkü, öyle birşey sezinledim...
Müzikalleri de çok sevemedim gitti ya... :26:
müzikal bir yanı var mı bilmiyorum canım.ilk çıkacağı zaman şöyle bir bakmıştım ama
anımsayamadım.ben gitmeyi çok istiyorum müzikale
evlendikten sonra sadece arada h.sonları çıksak yeter..zaten yoruluruz hem zaten benim de işlerim olur ki..
Kaderrrr özledikkk seniiiiii
ben de seneye bu zamanlar inşallah diyebilirim aynı şeyleri.
ben biraz çıkayım ve işleri toparlıyım.2,5 gün yoktum, herkes yolumu beklemiş.
arada gelirim kolay gelsinn
günaydın kızlar
huzurlu bir hafta diliyorum hepimize
kıskanç bircantertemiz camların hayırlı olsun, huzur veriyor insana eşime böyle deyince gülüyor "insan camlar temiz diye mutlu olur mu" diyor
bizde romantik komediye gitmek istiyoruz, zaten eşim sadece türk filmlerine giderdediğiniz gibi evlenmeden önce dışarda çok para harcanıyor yemeğinden sinemasına kadar .. eşim evlenmeden önce diyordu "bi evlenelim ayda bi çıkacağız dışarıya" diye sıkıyor insanı bir süre sonra gerçekten de haftanın çoğu akşamı dışarda olmak .. neyse artık evli mutluyuz
Biz de aynısını diyorduk canım... Evlenelim ayda bir çıkacağız diye. Gerçekten şimdi evden çıkmak istemiyoruz, bazen eşimde bende farkına varıyoruz ki "dışarıya fazla doymuşuz" o cafe senin, bu cafe benim gezmekten.. Gına gelmiş içimize...
Bir sefer unutmuyorum hiç, evlendiğimizin 2. ayında falan, bir taksime çıkalım dedik... İnanmazsın, gittik bir restorana yemek yedik, "eee napsak şimdi" diye baktık bir birimize, "hadi eve gidelim, daha rahat" dedik ve eve döndük...
Dışarda yapılan şeyler çok fazla zevk vermiyor artık... Ancak alışveriş yapmak gerekiyorsa falan mecburen çıkılıyor, onun haricinde "evim evim güzel evim" hallerindeyiz hala...
müzikal bir yanı var mı bilmiyorum canım.ilk çıkacağı zaman şöyle bir bakmıştım ama
anımsayamadım.ben gitmeyi çok istiyorum müzikale
evlendikten sonra sadece arada h.sonları çıksak yeter..zaten yoruluruz hem zaten benim de işlerim olur ki..
günaydın kızlar
huzurlu bir hafta diliyorum hepimize
souvvenir yaptığım kare çalışmamdan bir resim getirdimbüyük olduğuna takılma tatlım bırakamadım örmesi çok zevkliydi
Eki Görüntüle 647124
KIZLAR İŞLERİM YOĞPUNDU ANCA GELEBİLDİM
kızlar size birşey dicem nişanlım dün birşey söyledi
bana tuhaf geldi size sorayım dedim
evlenince çalışınca maaş kartını ben alırım dedi
ben çekerim bir yerde biriktiririz yada bankaya koyarız
dedi ben sana istediğin kadar veririm dedi
ben şok oldum 30 sene kimseye böyle birşey yapmadım
bende dedimki sende bana ver kartını veririm ne olacak
sen bneim eşim olacaksın dedi
ayrı gayrı mı var dedi
bende dedim vermem arabadan iniordum tam
akşamda konuşamadım kaldı öylre
sizce ne diyeyim arayınca
souvvenir yaptığım kare çalışmamdan bir resim getirdimbüyük olduğuna takılma tatlım bırakamadım örmesi çok zevkliydi
Eki Görüntüle 647124
Eki Görüntüle 647124
KIZLAR İŞLERİM YOĞPUNDU ANCA GELEBİLDİM
kızlar size birşey dicem nişanlım dün birşey söyledi
bana tuhaf geldi size sorayım dedim
evlenince çalışınca maaş kartını ben alırım dedi
ben çekerim bir yerde biriktiririz yada bankaya koyarız
dedi ben sana istediğin kadar veririm dedi
ben şok oldum 30 sene kimseye böyle birşey yapmadım
bende dedimki sende bana ver kartını veririm ne olacak
sen bneim eşim olacaksın dedi
ayrı gayrı mı var dedi
bende dedim vermem arabadan iniordum tam
akşamda konuşamadım kaldı öylre
sizce ne diyeyim arayınca
ilkaycım bunu naısl yapıyosun ben daha önce hiç el işi yapmadım ve 1 sene sonra düğünüm var ama çeyiizm maalesef çok azbu tür şeyler yok bunu ne için kullanıyosun ve nasıl yaptın anlatır mısın canım bende yapmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?