Geyik Muhabbeti / Off-Topic

Erkencisiniz baya yahu... Bende gözümü açamıyorum bugün vallahi, hava da bir serin, yataktan çıkasım gelmedi... [/I][/B]

sende devlet memuru olda canım bak devlet baba nasıl kaldırıyor erkenden adamı((((

Aslında bu hafta oldukça yoğunum

Ama sabah sabah iş sarmıyo

Kahvaltı eşliğinde çayımı yudumlarken ilk burayı açıp bir kafa dağıtıyorum, sonra işe başlıyorum..

Ayılmam lazım önce

hayırlı işler ,kolay gelsin kızlar..
evet ben 05.50 de kalktım bugün evde 06.50 gibi çıktım işe de tam 07.34 de geldim...

Anammm benden erkencilerde varmışşş...
Her gün mü böylesin...

Bende dünkü yazıları yeni okuyabildim İlkay ve Kader
İş esnasında alelacele okumuştum... Yine kaynatmaya devam ederiz elbet...

Turkuaz rengini ben çok severim İlkaycım...
Muhakkak abiye bir ayakkabın vardır, hangi renkler var mesela?
Bi de müsait zamanında evde elbisenin fotosunu çek, paylaş bizimle, bak gör o zaman daha çok yardımcı olabiliriz.

hayırlı işler ,kolay gelsin kızlar..
evet ben 05.50 de kalktım bugün evde 06.50 gibi çıktım işe de tam 07.34 de geldim...

teşekkür ederim kızlar bilmiyorum ki nerden kaptım .. pazar akşamından beri midem bulanıyordu afedersiniz ishale yakın bişeylerde vardı dün gittik acile yediğin bişey dokunmuş olabilir dedi ama eşimle aynı şeyleri yedik hatta arkadaşlarla piknikteydik onlarda aynı şeyleri yediler kimsenin bişeyi yok .. bu sabah burnum akmaya başlayınca ben teşhiş koydum

eylül çok erkencisin gerçekten ben 08.20 de uyandım 09.00 işteydim

Erkencisiniz baya yahu... Bende gözümü açamıyorum bugün vallahi, hava da bir serin, yataktan çıkasım gelmedi... [/I][/B]

sende devlet memuru olda canım bak devlet baba nasıl kaldırıyor erkenden adamı((((

Canım benimde iş saatlerim sabah 9 akşam 6 ve yol sebebiyetiyle saban 6:40'ta ayaktayım...
Fakat akşam çok geç yattım, arkadaşlarıma uğramıştım gözümü açamıyorum o yüzden...
Kendim kaşındım aslında...

En güzelini yapıyorsun canım, al benden de okadar.
Aldım kahvemi bende, ucundan bucağından yolda yediğim bir açmam vardı bir yudum onu yiyeceğim şimdi.
Genelde kahvaltı yapar çıkarım evden, fakat bu sabah üşendim, bir de serin ya hava, uyku yaptı iyice...

sende devlet memuru ol canım bak erkenden sıcak yatağından nasıl koparıyorlar

kızlar ben özeldeyim ama gördüğünüz gibi devler mevlet demeden hepinizden önce kalkıyorum
malum istanbul trafiği,okulların açılması ve evimin işe hayli uzak olması sebebiyle..her gün o gördüğünüz
vakitlerde ayaktayım bennn

ilkaycım, fırsatın varsa ıhlamur içiver..:26:

Ay canım çok geçmiş olsun, inşallah atlatırsın hemen, bünyeni sağlamlaştırıcı takviyeler almakta fayda var...

Oh valla en şanslımız sensin desene, ay bende o günleri görsem şöyleee 8 de uyansam 9 da işte olsam yeter bana valla...

valla ben artık işe göre uydurdum hayatımı:)saat 10 diyince yatağa konuyorum sabah 6 olunca yataktan uçuyorum uyku benim için çok vazgeçilmez:)))

aslında benimde öyle..ay sonu izne ayrıcalacağım kısmetse..işleri toparlamam lazım.
kdv zamanı şakk diye geliyor anacımm..

akşam bi çekeyim tatlım elimde bulunan topuklu ayakkabıların renkleri şöyle (çok abiye bi ayakkabıya gerek yok elbise abiye değil)

-fuşya
-pudra
-siyah
-gri
-altın dore
-tabanın biraz daha açığı camel mı deniyor bilmiyorum
-lacivert (bu olmaz tabi de)

pudra olur mu acaba :44:

Haklısın canım... Ama insanın bedeni gerçekten şu yollarda yoruluyor.
Şahsen ben işte pek yorulmuyorum (şekil A da görüldüğü gibi )
ama yollar beni mahvediyor, bakalım hele bir düzenim otursun, belki Fatih'ten bu tarafa gelmek daha iyi olur.
Ama tatiiillll... Bir an önce tatil istiyorum kızlar...

O kadar erken kalkıp kahvaltı edebiliyor musun , bravo

Ben hazırlasam bile yiyemiyorum , iştahım olmuyo

07:40 ta kalkıp 08:00 de durakta oluyoruz 09:00 da işyerinde oluyoruz eşimle

Birer simit veya açma alıp , işyerlerimizde çayla beraber yiyoruz

5 dakika 5 dakikadır uyku önemli

valla ben artık işe göre uydurdum hayatımı:)saat 10 diyince yatağa konuyorum sabah 6 olunca yataktan uçuyorum uyku benim için çok vazgeçilmez:)))

Valla benim içinde öyleydi bir zamanlar, uyku vazgeçilmezdi.
Fakat hayatımın birden akıp gitmesi de benim canımı sıkıyor.
Zaten günün ciddi bir bölümünü iş yerinde harcıyoruz, kış aylarında akşamları yapacak fazla birşey olmuyor.
Yaz aylarında da acımıyorum uykuma, kışın dinlenmeden yana oluyorum genelde, zaten soğuktan birşey yapılmıyor.
Ama bu sene tatil yapamadığım için yorgunluğum ciddi derecede arttı...

aslında benimde öyle..ay sonu izne ayrıcalacağım kısmetse..işleri toparlamam lazım.

Kdv'ciler sizi...
Vallahi Allah işlerinizde kolaylık versin..

Ne kadarlık izin aldın canım? Seyahat nereye bakalım??

denizlide yaşamamın iyi yönlerinden biri sanırım bu kızlar şuan evim işime uzak aslında tabi denizli şartlarına göre uzak diyorum istanbulda arabayla 15 dakika süren yola uzak denmediğini biliyorum orada 5 yıl yaşadım

ekimin ilk haftası taşınıyoruz :44: o zaman 5 dakikalık bir yol olacak

Evet öyle

Büroda mısın ?

Bende muhasebeciyim , şirkete geçtim çok rahat ettim

İnanır mısın sadece satış faturalarını kesiyorum irsaliye bile başkasına ait..

Hmm... Turkuazın tonuna göre değişir canım, bende turkuaz bir elbise vardı, dore ayakkabı enfes olmuştu altına.
Fakat elbisenin üzerinde de bir yerinde (tam hatırlayamadım modelini şimdi) dore renk mevcuttu.
Herkes bayılmıştı...

Sade Turkuaza dore gider mi bilemedim. Fazla abiye de değil diyorsun ama kumaşına göre belli olur ne kadar abiye olduğu, şu an ne desem yalan... Tabanın açığı olabilir belki, aslında elbisenin altına tutup ayakkabıları veya hepsini elbiseni giyip deneyerekte en doğru rengi bulabilirsin, ama kombinleyeceğin çanta da önemli canım...

Beyaz ayakkabıyla da turkuaz renk uyumlu oluyor, çantanı da beyaz ayarlarsan güzel olabilir. Ama pudra, bilemedim kararsız kaldım o konuda, bağdaştıramadım sanki... :44:

Souvvenir son iş günlerin daha stresli olur

Zaman geçmek bilmez

Ben nişanımda da sözümde de çalışıyordum , herşeyi ablamlar hazırladı ben geldim üstümü değiştim şak diye milletin içine çıktım akşam

Düğünümü de 1 hafta kala izne ayrılabildim

Öylesine zordu ve yoğundu ki eski işim..

sen ne taraftasın canım? avrupa da biliyorum ben seni..

canım tatile falan gitmeyeceğim..ama kısa bir izmit gezim olabilir..
annemle gezmek istiyorum biraz,çarşı pazar alış veriş misali..
bunun dışında sevgilim gelecek kısmetse.. ama tarihi belli değil..
tamamiyle kafa dinleyip rahatlayacağım bir tatil olacak..deniz,kum bu senede yok bana
iznimin bir haftalık kısmı kalmıştı onu kullanacağım canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…