hayırlı işler ,kolay gelsin kızlar..
evet ben 05.50 de kalktım bugün evde 06.50 gibi çıktım işe de tam 07.34 de geldim...
işe en erken başlayan benim sanırım...
hayırlı işler ,kolay gelsin kızlar..
evet ben 05.50 de kalktım bugün evde 06.50 gibi çıktım işe de tam 07.34 de geldim...
Erkencisiniz baya yahu... Bende gözümü açamıyorum bugün vallahi, hava da bir serin, yataktan çıkasım gelmedi...[/I][/B]
sende devlet memuru olda canım bak devlet baba nasıl kaldırıyor erkenden adamı((((
Aslında bu hafta oldukça yoğunum
Ama sabah sabah iş sarmıyo
Kahvaltı eşliğinde çayımı yudumlarken ilk burayı açıp bir kafa dağıtıyorum, sonra işe başlıyorum..
Ayılmam lazım önce
Anammm benden erkencilerde varmışşş...
Her gün mü böylesin...
Bende dünkü yazıları yeni okuyabildim İlkay ve Kader
İş esnasında alelacele okumuştum... Yine kaynatmaya devam ederiz elbet...
Turkuaz rengini ben çok severim İlkaycım...
Muhakkak abiye bir ayakkabın vardır, hangi renkler var mesela?
Bi de müsait zamanında evde elbisenin fotosunu çek, paylaş bizimle, bak gör o zaman daha çok yardımcı olabiliriz.
sende devlet memuru ol canım bak erkenden sıcak yatağından nasıl koparıyorlar
teşekkür ederim kızlar bilmiyorum ki nerden kaptım .. pazar akşamından beri midem bulanıyordu afedersiniz ishale yakın bişeylerde vardıdün gittik acile yediğin bişey dokunmuş olabilir dedi ama eşimle aynı şeyleri yedik hatta arkadaşlarla piknikteydik onlarda aynı şeyleri yediler kimsenin bişeyi yok .. bu sabah burnum akmaya başlayınca ben teşhiş koydum
eylül çok erkencisin gerçektenben 08.20 de uyandım 09.00 işteydim
teşekkür ederim kızlar bilmiyorum ki nerden kaptım .. pazar akşamından beri midem bulanıyordu afedersiniz ishale yakın bişeylerde vardıdün gittik acile yediğin bişey dokunmuş olabilir dedi ama eşimle aynı şeyleri yedik hatta arkadaşlarla piknikteydik onlarda aynı şeyleri yediler kimsenin bişeyi yok .. bu sabah burnum akmaya başlayınca ben teşhiş koydum
eylül çok erkencisin gerçektenben 08.20 de uyandım 09.00 işteydim
Canım benimde iş saatlerim sabah 9 akşam 6 ve yol sebebiyetiyle saban 6:40'ta ayaktayım...
Fakat akşam çok geç yattım, arkadaşlarıma uğramıştım gözümü açamıyorum o yüzden...
Kendim kaşındım aslında...
Aslında bu hafta oldukça yoğunum
Ama sabah sabah iş sarmıyo
Kahvaltı eşliğinde çayımı yudumlarken ilk burayı açıp bir kafa dağıtıyorum, sonra işe başlıyorum..
Ayılmam lazım önce
Anammm benden erkencilerde varmışşş...
Her gün mü böylesin...
Bende dünkü yazıları yeni okuyabildim İlkay ve Kader
İş esnasında alelacele okumuştum... Yine kaynatmaya devam ederiz elbet...
Turkuaz rengini ben çok severim İlkaycım...
Muhakkak abiye bir ayakkabın vardır, hangi renkler var mesela?
Bi de müsait zamanında evde elbisenin fotosunu çek, paylaş bizimle, bak gör o zaman daha çok yardımcı olabiliriz.
kızlar ben özeldeyim ama gördüğünüz gibi devler mevlet demeden hepinizden önce kalkıyorum
malum istanbul trafiği,okulların açılması ve evimin işe hayli uzak olması sebebiyle..her gün o gördüğünüz
vakitlerde ayaktayım bennn
ilkaycım, fırsatın varsa ıhlamur içiver..:26:
En güzelini yapıyorsun canım, al benden de okadar.
Aldım kahvemi bende, ucundan bucağından yolda yediğim bir açmam vardı bir yudum onu yiyeceğim şimdi.
Genelde kahvaltı yapar çıkarım evden, fakat bu sabah üşendim, bir de serin ya hava, uyku yaptı iyice...
valla ben artık işe göre uydurdum hayatımı:)saat 10 diyince yatağa konuyorum sabah 6 olunca yataktan uçuyorumuyku benim için çok vazgeçilmez:)))
aslında benimde öyle..ay sonu izne ayrıcalacağım kısmetse..işleri toparlamam lazım.
kdv zamanı şakk diye geliyor anacımm..
Ay canım çok geçmiş olsun, inşallah atlatırsın hemen, bünyeni sağlamlaştırıcı takviyeler almakta fayda var...
Oh valla en şanslımız sensin desene, ay bende o günleri görsem şöyleee 8 de uyansam 9 da işte olsam yeter bana valla...
aslında benimde öyle..ay sonu izne ayrıcalacağım kısmetse..işleri toparlamam lazım.
kdv zamanı şakk diye geliyor anacımm..
akşam bi çekeyim tatlımelimde bulunan topuklu ayakkabıların renkleri şöyle (çok abiye bi ayakkabıya gerek yok elbise abiye değil)
-fuşya
-pudra
-siyah
-gri
-altın dore
-tabanın biraz daha açığı camel mı deniyor bilmiyorum
-lacivert (bu olmaz tabi de)
pudra olur mu acaba :44:
Valla benim içinde öyleydi bir zamanlar, uyku vazgeçilmezdi.
Fakat hayatımın birden akıp gitmesi de benim canımı sıkıyor.
Zaten günün ciddi bir bölümünü iş yerinde harcıyoruz, kış aylarında akşamları yapacak fazla birşey olmuyor.
Yaz aylarında da acımıyorum uykuma, kışın dinlenmeden yana oluyorum genelde, zaten soğuktan birşey yapılmıyor.
Ama bu sene tatil yapamadığım için yorgunluğum ciddi derecede arttı...
Kdv'ciler sizi...
Vallahi Allah işlerinizde kolaylık versin..
Ne kadarlık izin aldın canım? Seyahat nereye bakalım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?