Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neredesin sen allah aşkına guzum
Ben yine tura çıkmıştım
Bi konu gördüm oha filan oldum![]()
Ay maşallah...![]()
Herkes toplandık yine demek...
Çok sevindim valla...
Hoşgeldiniz kızlar, tabii gelin gelin... Hep beraber sohbet edelim dimi ya...![]()
günaydın everybody nasılmış keyifler![]()
Heyyy napıyonuz bakiim burda bensiz bensizzzzzz![]()
Günaydın, bizde gelek miii?![]()
Ay maşallah...![]()
Herkes toplandık yine demek...
Çok sevindim valla...
Hoşgeldiniz kızlar, tabii gelin gelin... Hep beraber sohbet edelim dimi ya...![]()
Hmm hangi konuymuş o bakim...
Bende bi oha falan olayım...Nasıl kaçmış benim gözümden...
Ay bizim şirketin şöförü oyalıyor beni bugün, masraf listeleri falan...
Merak ettim yaw...![]()
wooowww aksiyona bakın yaaaaaa
Konuları buraya taşımayı sevmem ama gerçekten şok oldum
Eşimin otel faturasını yakaladım, 5 yıldızlı otelde 2 kişilik oda da kalmış ve ikizlerimiz henüz 4 aylık diyen bi kadın vardı..
Dün akşam yorum yazılmış, eşimin açtığı konuyu tesadüfen gördüm ben onu aldatmadım da iş için gidildi ve 2 değil 3 kişilik bi odaydı 5 yıldızlı değil oranın en uygun otellerindeydi.. Aslında eşim erkek kardeşimle, lise arkadaşımla hatta çevredeki tüm erkeklerle çıkan biridir ve daha ağır ithamlarda vardı.. Şimdi birşey bilmiyor gibi gidip yanına yatacam ama sabah itibariyle bizim için başka bi hayat başlayacak boşanma dilekçesi ile o otelin faturasını kendisine verecem yazmıştı..
Konu kapandı az evvel
sanırım şu iktisatlı para harcama olayında sınıfta kalırım bir türlü para biriktirme nedir nasıl olur bilmedim beceremiyorum ben bu işi:44::44::44:
Ben kendimi bildim bileli tutumluyumdur, annem de öyle
Ama bir ablam eyvah eyvahbize çekmemiş
Yapı ile alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum
Savurganlığı sevmiyorum
Ben yine tura çıkmıştım
Bi konu gördüm oha filan oldum![]()
Kader bende gece gördüm eşi uzun bir demeç vermişti. Konu sahibi geldi mi konu kapanmış son durumu göremedim
çok haklısın bend e liseden beri hep kendi paramı yedim içtim dolaştım evlenince bekarken çok rahatmışım derim paranın değerini anlayınca..Şimdiden sevdicekle pazarlığa oturuyorum bana 1.500 tl lik kredi kartı çıkartırız diyeEvlendim evleneli düşünmeye başladığım şey şu..
Temel amacımız "para" kazanmak ve tüm çabamız onun üzerine..onun için sabahın köründe kalkıyoruz..Tüm koşuşturma tüm düşünceler onun üzerine kurulu..
Bekarken şahsen benim hiç böyle bi düşüncem yoktu..Ne rahatmışım diyorum bazen..
Eşimle mutlu muyum; mutluyum o tartışılmaz tabii..Geçim derdi de olmasa..
bende canım bende cimrilerden nefret ederim...Çok cömert hediye almayı insanları mutlu etmeyi alışveriş yapmaya bayılan bir hatunum...Ama allaha şükür bugüne kadarda hiç parasız kalmadımkuzum olay sadece para biriktirmek değil ki..ev içinde de idareli olmak lazım.abartmadan ama..
cimrilikten nefret ediyorum çünkü.öyle insanlar var ki dışarıdan cömert görünürler yedikleri içtikleriyle ama
içine girdiğinde iğneden ipliğe hesabını kitabını yapar.sinsi insanlardır zaten çoğu..
ama banyoda,muhtfakta,ürünleri idareli kullanmakta önemli..misal bir ölçü atacağın çamaşır makinası deterjanını sen iki kişi için tutar iki
ölçü atarsan kısa zamanda 15-20 kg lık deterjanları bitirirsin..hem çevreye hem cebe zarar
özellikle iki kişi yaşarken ölçüye dikkat edilmeli bu açıdan.
maşallah benmde annem çok tutumludur ihtiyaç olunca bir para çıkarır nereden nasıl olmuş anlamazsın 1 lira artsa bişeyden hemen üstüne bir daha koyar..En ucuzunu herşeyin bulur ben hiççç çekmemişim ona ya hemen online iki dakika tık tık alıyorum bişeyler![]()