Geyik Muhabbeti / Off-Topic

"göster ona gününü rocky " diyesim geldi

kafamız rahat ya bu rahatlığı hiçbirşeye değişmem

Boks maçı gibi

ikinci round başlasın

o değilde bak şimdi yine takı töreni geldi aklıma ya, önce sinir oldum sonra dedim "ben napıyorum, bu benim düğünüm tekrar bugünler gelmeyecek, çıkar tadını"

kardeşim fotoğraflarımı çekiyordu komik komik pozlar vermeye başladım sonra kocişte bana katıldı, takı takanları umursamadık, millet takısını takıyor biz arkalarında fotoğraf çektiriyoruz şimdi o fotoğraflara bakıp kahkaha atıyoruz

Ooooo

Bizde ne mümkün teyzeler ellerini burnuma sokacaktı resmen öp diye tutmuş bekliyorlar oraya kadar uzatıp

Öpüyosun , öteki yüzüne yapışıyor

Bi bekle önceki gitsin bi dimi

Beklemediler epey bi işkence çektik takı merasiminde, üçlü beşli eller gördüm öptüm öptüm hemen gitsinler diye

Eee sizin eş dost akraba takıda sizinle foto çektirmediler mi, bizim takı takan öptüren bir de yanımıza geçip foto çekilmesini bekliyordu her yerde olduğu gibi..

[video=youtube;U4Lc0d35mnQ]http://www.youtube.com/watch?v=U4Lc0d35mnQ[/video]

kızlar bu haftadan başlayalım kızımızı hazırlamaya

bizde de vardı o tipler bir iki öptüm baktım olmuyor becerebildiğim kadarının elini çevirip tokalaştım ama hepsinde başarılı olamadım

bizde kimse fotoğraf çektirmek istemedi demiştim ya herkeste bir "takıyım da gideyim" modu .. fotoğrafçı " amca bi poz verin çekeyim, teyze bi buraya bak" dedi ama çoğunda başarı sağlayamadı bi ara baktım elini kafasına vuruyor çıldırmış bu işte ilk günüymüş çıkışta "vazgeçtim bu işi yapamıcam ben" dedi

Ben pek uslu bi gelindim

El uzatan herkesinkini öptüm

Tokalaşmak daha iyi olurdu o kalabalıkta ama ayıp olmasın uzatıyorlar dedim

Poz verirken sarılıp duvağımı da çekiştirseler resim çekindim

Uzakta kalanlara selam vermişim ( video da farkettim )

Saftrik saftrik bekledim takının bitmesini ve şu ağır gelinlikle ayakta durmanın zorluklarından kurtulup oturabilmeyi..

anlayışlı insanlara ihtiyacımız var

çekilen çile resmen yaa ben bir düğüne gittiğimde öpmem bile takısını takar tokalaşır isterlerse de fotoğraf çektirir geçerim .. o telaş içinde bir el öpmemiz eksik zaten

biz daha videoyu izleyemedik eminim o daha komiktir

ayakkabın rahatmıydı bari ya :26:

Yeni mi evlisin ? Videoyu izlemediğine göre henüz..

Evet eşimle boylarımız fifti fifti olduğundan topuksuzdu ayakkabım

Ama gelinliğim çok ağırdı, ayakta dur dur iyice belim koptu

Yeni mi evlisin ? Videoyu izlemediğine göre henüz..

Evet eşimle boylarımız fifti fifti olduğundan topuksuzdu ayakkabım

Ama gelinliğim çok ağırdı, ayakta dur dur iyice belim koptu

evet 2 hafta yeni bitti .. balayından döneli bir hafta oldu ne fotoğraflarla ne de videoyla ilgilenebildik

en azından ayakların rahatmış ben ilk danstan sonra değiştirip dolgu topuklu bi ayakkabı giydim çok rahat ettim yoksa günüm mahvolabilirdi gelin ayakkabılarımla

Bende oynamayı severim, yani eğer kendimi samimi hissettiğim bir ortamsa...

Mesela dün akşamki düğünde hiç oynamadım, kurtlarım kıpraştı resmen...
Kendi kınama saklıyorum kurtlarımı sonra bir bir dökücem...

resimlerine baktım çok güzel görünüyor canım bol bol eğlenin

İnşallah canım, nişanlımın akrabası otel tanıtım yapıyor TV de.
Onlar ayarlayacak, var olan odalardan en iyisi olacakmış bakalım... İnşallah şansımıza güzel bir oda olur...

Ne güzel ya... En güzelini yapmışsınız vallahi...

Sizler böyle anılarınızı anlatınca bana da tecrübe oluyor... Sağolunnnn....

Bende öyle yapıcam, takmıcam kimseyi bakıcam keyfime inşalllaaahhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…