- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
N'evet..
Ağlıyo musun ağlıyo musun bi de ben bakim diycem
Oynamayı da sevmem ama yakın oldukları için birkaç bişeye katılırım artık
Ous'la dans edicez, bi de çiftetelliye kalksak yeter dimi
Ama gayet rahat olacağım artık :119:
"göster ona gününü rocky" diyesim geldi
kafamız rahat ya bu rahatlığı hiçbirşeye değişmem
Boks maçı gibi
ikinci round başlasın
o değilde bak şimdi yine takı töreni geldi aklıma ya, önce sinir oldum sonra dedim "ben napıyorum, bu benim düğünüm tekrar bugünler gelmeyecek, çıkar tadını"
kardeşim fotoğraflarımı çekiyordu komik komik pozlar vermeye başladım sonra kocişte bana katıldı, takı takanları umursamadık, millet takısını takıyor biz arkalarında fotoğraf çektiriyoruzşimdi o fotoğraflara bakıp kahkaha atıyoruz
kızlar bu haftadan başlayalım kızımızı hazırlamaya
Prova olur hem
Ooooo
Bizde ne mümkün teyzeler ellerini burnuma sokacaktı resmen öp diye tutmuş bekliyorlar oraya kadar uzatıp
Öpüyosun , öteki yüzüne yapışıyor
Bi bekle önceki gitsin bi dimi
Beklemediler epey bi işkence çektik takı merasiminde, üçlü beşli eller gördüm öptüm öptüm hemen gitsinler diye
Eee sizin eş dost akraba takıda sizinle foto çektirmediler mi, bizim takı takan öptüren bir de yanımıza geçip foto çekilmesini bekliyordu her yerde olduğu gibi..
evet kadercim..
bu kızın heycanı beni de sarıyor ne zamandır...
kızlar bu haftadan başlayalım kızımızı hazırlamaya
bizde de vardı o tipler bir iki öptüm baktım olmuyor becerebildiğim kadarının elini çevirip tokalaştım ama hepsinde başarılı olamadım
bizde kimse fotoğraf çektirmek istemedi demiştim ya herkeste bir "takıyım da gideyim" modu .. fotoğrafçı " amca bi poz verin çekeyim, teyze bi buraya bak" dedi ama çoğunda başarı sağlayamadı bi ara baktım elini kafasına vuruyor çıldırmış bu işte ilk günüymüş çıkışta "vazgeçtim bu işi yapamıcam ben" dedi
Ben pek uslu bi gelindim
El uzatan herkesinkini öptüm
Tokalaşmak daha iyi olurdu o kalabalıkta ama ayıp olmasın uzatıyorlar dedim
Poz verirken sarılıp duvağımı da çekiştirseler resim çekindim
Uzakta kalanlara selam vermişim ( video da farkettim)
Saftrik saftrik bekledim takının bitmesini ve şu ağır gelinlikle ayakta durmanın zorluklarından kurtulup oturabilmeyi..
anlayışlı insanlara ihtiyacımız var
çekilen çile resmen yaa ben bir düğüne gittiğimde öpmem bile takısını takar tokalaşır isterlerse de fotoğraf çektirir geçerim .. o telaş içinde bir el öpmemiz eksik zaten
biz daha videoyu izleyemedik eminim o daha komiktir
ayakkabın rahatmıydı bari ya :26:
Yeni mi evlisin ? Videoyu izlemediğine göre henüz..
Evet eşimle boylarımız fifti fifti olduğundan topuksuzdu ayakkabım
Ama gelinliğim çok ağırdı, ayakta dur dur iyice belim koptu
Şimdi yakınlarda kuzenimin kına ve düğünü
Görümcemin de sözü olacak
Cin gibi olacağım
Ben atlattım ya rahatım , elbiselerimiz de hazır..
Ous'la Cumartesi tamamladık alışverişleri..
Oynayacam bol bol ( normalde oynamayı hiç sevmem ) , bende onlara diycem hadi 3 kere hoplat 4 kere zıplatın gelini bakim
resimlerine baktım çok güzel görünüyor canım bol bol eğlenin
ikinci round başlasın
o değilde bak şimdi yine takı töreni geldi aklıma ya, önce sinir oldum sonra dedim "ben napıyorum, bu benim düğünüm tekrar bugünler gelmeyecek, çıkar tadını"
kardeşim fotoğraflarımı çekiyordu komik komik pozlar vermeye başladım sonra kocişte bana katıldı, takı takanları umursamadık, millet takısını takıyor biz arkalarında fotoğraf çektiriyoruzşimdi o fotoğraflara bakıp kahkaha atıyoruz
Yemeğimi yedim geldim kızlar... Cips almadım ama baharatlı kraker aldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?