- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.801
Nagpayim canim, baktim kimse yok, dizi actim izliyorum.Ben burdayım pinacan nabıon anlat bakiim
uykunun esiri olduk
Nagpayim canim, baktim kimse yok, dizi actim izliyorum.sen Nagpiyorsun
Aynen ya uzun zamandan sonra gun gece ve bugun rahattiDün gece havalar bi parça serinledi ya topluca uyuduk heralde, ben de erken uyudum
Anlat canım anlat, lincleriz biz kayganayiKaynanamla bi ekşın yaşadım vay onu da diyeydim böyle de söyleseydim diye aynı kavgayı beynimde tekrar tekrar yaşıyorum
Aynen ya uzun zamandan sonra gun gece ve bugun rahatti
Ben mümkünse erken yatayım ama sabaha kadar burda olurum kesinAz önce bi de sade kahve içtim tee zabaha kadar burdayım
Anlat canım anlat, lincleriz biz kayganayi
Olay ne peki, neden istemiyorsun bakayim. Tabi anlatmak istersen istemezsen bosver.Haha ya görümcemle konuşmuyoruz, ben de çocuklarımla onların görüşmesini istemiyorum o da o yüzden kurulmuştu bana ,kızı yeğenlerini özlüyormuş bugün söylendi ben de altta kalmadım , öyle işte
aynen bugün de uyudum havadan dolayıDün gece havalar bi parça serinledi ya topluca uyuduk heralde, ben de erken uyudum
Olay ne peki, neden istemiyorsun bakayim. Tabi anlatmak istersen istemezsen bosver.
Çocukların yanında bizi çekiştirmişler , kızım da gelip anlattı bana ,ben de ondan sonra engelledim görüşmelerini, eşimle ablası kavgalı aslında mevzu dolaylı olarak bana sıçradı direk benimle ilgili değil ,biraz kaynadım aradaÖyle yani kindarmışım falan fistan şuan yine bi gaza geldim pina gidip iki laf daha söyleyip gelsem mi
deme kız demişindir diyeceğini, haketmisler iyi yapmışsın, cocugun yaninda çekiştiren nedir ya
sıkma canını, moralin yerine gelsinOff sorma ya, valla bezdim yeminle
Tel geldi , bizdede herkes kanser kime üzülucez sasirdikOff sorma ya, valla bezdim yeminle
geçmiş olsunTel geldi , bizdede herkes kanser kime üzülucez sasirdik
Tel geldi , bizdede herkes kanser kime üzülucez sasirdik
sıkma canını, moralin yerine gelsin
Teyzem, amcam, kuzenimin esi.Aa çok geçmiş olsun çok yakınların mı?? Allah şifa versin
hadi inşallahı izledin miBen bu filmi her izlediğimde tekrar tekrar gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?