- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #2.841
İn cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık;Uyudu herkes galiba. Aybush ta banlanmış
Ben 2 saat uyudum akşam . Yoruldum dışardan gelinceİn cin uykuda, yalnız iki yoldaş uyanık;
Biri benim, biri de ceycey
bi de bu gün hava kapalıydıBen 2 saat uyudum akşam . Yoruldum dışardan gelince
Ben bilkente gittim. Canlı müzik grubu vardı açık havada.bi de bu gün hava kapalıydı
yaaaa ne güzelBen bilkente gittim. Canlı müzik grubu vardı açık havada.
Ben aksam rahatsızlandım erken uyudumUyudu herkes galiba. Aybush ta banlanmış
Geçmiş olsun pinam daha iyi misinBen aksam rahatsızlandım erken uyudum
Gunaydin Iyiyim canım suan birseyim yokGeçmiş olsun pinam daha iyi misin
Oh şükür pinamGunaydin Iyiyim canım suan birseyim yok
Gez bacim gez sen biz pazar temizligi yapiyoruzSelamm herkeseee. Gene kimsecikler yok. Ben de iğnemi olmaya gldeceğim ordan nereye giderim bilememmm
İyi eğlenceler. Burada hava gene kapalıGez bacim gez sen biz pazar temizligi yapiyoruz
Nihayet yagmur duasi tuttu deseneİyi eğlenceler. Burada hava gene kapalı
ankaranın gerçek havasıİyi eğlenceler. Burada hava gene kapalı
Ben de markete pazara gittim zaten. Bu saate kadar da doğra ayıkla temizle uğraştım kış için buzluğa fasulye attım. Nektarin reçeli şekerledim sabaha kaynatırım. Dereotu nane ayıkladım yıkadım kurutacağım. Bir patlıcan kaldı doğranacak kurutulacak ta şakır şakır yağmur var güneş lazım sabaha bana. Gezmek buysa epey gezmişim evetGez bacim gez sen biz pazar temizligi yapiyoruz
Orda malum kişiler var. Mecbur olmadıkça gitmiyorummm. Tunalı hilmiyi tercih ediyorum. Benden uzak olsunlarrankaranın gerçek havası
aşırı iyi çıkıp yürüyesim var kızılayda saatlerce
karpuz kabuklarından reçel yapma videosu varda instada o hoşuma gitmişti onu da öneririmBen de markete pazara gittim zaten. Bu saate kadar da doğra ayıkla temizle uğraştım kış için buzluğa fasulye attım. Nektarin reçeli şekerledim sabaha kaynatırım. Dereotu nane ayıkladım yıkadım kurutacağım. Bir patlıcan kaldı doğranacak kurutulacak ta şakır şakır yağmur var güneş lazım sabaha bana. Gezmek buysa epey gezmişim evet
Sevmem kalsın.karpuz kabuklarından reçel yapma videosu varda instada o hoşuma gitmişti onu da öneririm
gittiğimde hep karanfile giderim dosta,olgunlara ugrarım ora olmazsa da necatibeyOrda malum kişiler var. Mecbur olmadıkça gitmiyorummm. Tunalı hilmiyi tercih ediyorum. Benden uzak olsunlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?