- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.737
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.161
yırtık donlarını paylaşmışşş amacı çözemedim.ben çöpe bastım dün demek ki basmamam lazımmış.yırtık don önemliymiş.bunları anladım sadeceGeldim, vayy bensiz geyikler haakimmiş doncu üye şimdi ya burda mı o da? El kaldırsın burdaysa 'na böyle
İşin gücün yoksa gel dedikoduyaİşte o atıldığını paylalmış millette çok dertliymiş niloya konusunda
İctim kız hemde kaç tane ama dünden de uykusuzum zaten bakalım ses yok şimdilik bizim şeftenisveç gibi ülkede sorun mu olurmuşş.kahve iç
Herkes içini dökmüşYok o paylaşmış sadece
Bende pek tanımamben şikayetçi değildim valla ondann
beni kim davet etse depresyondayım dedim.güldüler ama inanmadılar.halbukimmm gerçektiiİctim kız hemde kaç tane ama dünden de uykusuzum zaten bakalım ses yok şimdilik bizim şeften
üye avukat ama.kendini metriste bulmaaaaaa .ponçik ponçik olmanızı ivedilikle tavsiye ederimmAcima kiiiiz
Aaa hayırdır cey , neyin var ?beni kim davet etse depresyondayım dedim.güldüler ama inanmadılar.halbukimmm gerçektii
Sor sorBen henüz banlanmadım ama biraz daha takılırsam banlanabilirimBen bu kadar hanımı bulmuşken acaba bir soru mu sorsam bdvde sormaya korkuyorum linçlenirim diye
bu ülkede neyi olmaz insanın hadibea.neyse eğlenmemize bakalımmm.Aaa hayırdır cey , neyin var ?
beklıyoruzBen henüz banlanmadım ama biraz daha takılırsam banlanabilirimBen bu kadar hanımı bulmuşken acaba bir soru mu sorsam bdvde sormaya korkuyorum linçlenirim diye
Herkes içini dökmüş
O kısımda sıkıldım biraz
Don resmi paylaşmak suç mu ya niye atılmış ben anlamadım hala
ooo şişileri devırdın he bacım9 saatlik araba yolculuğundan sonra bide gece çalışacaksın diye şef ararsa benim şarterller atar. İçki içtim sarhosum kolaysa gel götür dedim . Sanırım ikna oldu
Siz nasılsınız bu arada ? Ben her an uyuyabilirim haberiniz olsun
Yok ya o çok oluyor zaten. Niye atılmış bende anlamadım ama aşağılarda kazenle kavga ettiği de yazıyordu ondan olabilir
ben ondan bir çekiniyorumm bunca yıl gıkk bile demedimmm
Kazenle kavga etmek mi
Cesur hareket
Ben ikisinin de adını ağzıma kolay kolay almıyorumben ondan bir çekiniyorumm bunca yıl gıkk bile demedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?