- 3 Nisan 2014
- 36.580
- 149.741
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.141
yok artıkkk ciddi mii?nasıl paylaştı yahuu?ben niye görmedimm
benim de vardı yırtık don çöpe bastım.bileydim sergilerdim burada tühhhNasil ya ne yirtik donu paylasti
Aa ben o üyeyi biliyorum, neden paylaşmış ki donunu? Hem de yırtık donunuNiloyatospik
Yırtık donlarının fotosunu paylaşmıştı ya
Nereye atılmışDoncu üye atılmış duydunuz mu
Ben henüz banlanmadım ama biraz daha takılırsam banlanabilirimbdv de ya banlanıyorum ya sinirlerim zıplıyor ama bağımlılık olmuş hoppp orada buluveriyorum kendimi
Aa ben o üyeyi biliyorum, neden paylaşmış ki donunu? Hem de yırtık donunu
bilinçaltı bir mesaj mı verdi acaba?siz ne anlarsınız vardır bir bildiğiAa ben o üyeyi biliyorum, neden paylaşmış ki donunu? Hem de yırtık donunu
sen 1000 tl ile kaş ta yemek olayından meşhursun bugünlerde.Ben henüz banlanmadım ama biraz daha takılırsam banlanabilirimBen bu kadar hanımı bulmuşken acaba bir soru mu sorsam bdvde sormaya korkuyorum linçlenirim diye
Ben henüz banlanmadım ama biraz daha takılırsam banlanabilirimBen bu kadar hanımı bulmuşken acaba bir soru mu sorsam bdvde sormaya korkuyorum linçlenirim diye
9 saatlik araba yolculuğundan sonra bide gece çalışacaksın diye şef ararsa benim şarterller atar. İçki içtim sarhosum kolaysa gel götür dedim . Sanırım ikna oldu
Yine mi merve çıktı işin altındanMerve nin profiline bakın.
Herkes eteğindeki taşları dökmüş
Nasıl yani ?Merve nin profiline bakın.
Herkes eteğindeki taşları dökmüş
Yine mi merve çıktı işin altından
O üye bizim hamilelik topiğine gelip ortalığı karıştırmıştı
Dur şimdi bakıcam ama çoknyazmauın ha buraya
Takip edemiyoeum sonra
linç team de eksikler var ama.toplanın öyle gelinnnBen burda da linçlerim acımam ona göre
Geldim, vayy bensiz geyikler haa
Nasıl yani ?
isveç gibi ülkede sorun mu olurmuşş.9 saatlik araba yolculuğundan sonra bide gece çalışacaksın diye şef ararsa benim şarterller atar. İçki içtim sarhosum kolaysa gel götür dedim . Sanırım ikna oldu
Siz nasılsınız bu arada ? Ben her an uyuyabilirim haberiniz olsun
ben şikayetçi değildim valla ondannİşte o atıldığını paylalmış millette çok dertliymiş niloya konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?