- 3 Nisan 2014
- 36.582
- 149.763
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.301
Yoq gardaş yemezler. Emin ol içeride olması daha kolay.
Kız benim çocuğum da güzel benimkine bakNeyse o kadar da merak etmiyordum zaten
Gider ünlülerin çocuklarına bakarım ben de
Tansiyonun mu düşer tuzlu ayran hemen yan masada. Sandalye de soldaBayılırım o zaman beklerken
Hemşire terliği değil mi oorjinal mi sende ki?öyleyse aramızda ki gizli zengünnn sensinnn
Paylastigin fotoğrafta köprü gibi bir yerdeydin tutma yerlerine yaslanmistin. Sarisinsin ama çakma zayıfsın uzuna benziyordun zayıf oldugun için. Buğday tenlisin altındada mavi kot vardi resimdeEtsene
Bakalım ne kadar tutacak
Benimki de zapt arıyor bence
Zıpır zıpır içerde
Boşuna mı doğuruyorum çocuğu
Her anından faydalanacağım
Kanmam.görmeden gösterme margaret.kandıracaklar seni bak
eger gürse bide bende kıskanırımSaçlarımı kestirdim. İki aya yine belime iner nasılsa.
Benimkide yakışıklıdır öyle derler. Sarışın siyah gözlü saçları uzunKız benim çocuğum da güzel benimkine bak
Foton olmadan asla.Margırıt foto at bana. Seni de listeme ekleyeyim
Ne listesi acepMargırıt foto at bana. Seni de listeme ekleyeyim
E bakamıyorumKız benim çocuğum da güzel benimkine bak
Fazla hazırlıklısınTansiyonun mu düşer tuzlu ayran hemen yan masada. Sandalye de solda
Hayatım o elektra olmasınPaylastigin fotoğrafta köprü gibi bir yerdeydin tutma yerlerine yaslanmistin. Sarisinsin ama çakma zayıfsın uzuna benziyordun zayıf oldugun için. Buğday tenlisin altındada mavi kot vardi resimde
Gördüklerimin listesi . Bu gözler kimleri kimleri gördüNe listesi acep
007 pina .çakma sarışın zayıf uzun buğday tenli deniz gören bir şehirde yaşayan öğretmen bulacağızzz.hımmmmmm.yeni bakana bir sordurayımm o bulurPaylastigin fotoğrafta köprü gibi bir yerdeydin tutma yerlerine yaslanmistin. Sarisinsin ama çakma zayıfsın uzuna benziyordun zayıf oldugun için. Buğday tenlisin altındada mavi kot vardi resimde
Hepsini yaşadım zamanındaE bakamıyorum
Fazla hazırlıklısın
Tamam pes
Hayatım o elektra olmasın
Evet seninkinde de sezdim o yakışıklılığı.Benimkide yakışıklıdır öyle derler. Sarışın siyah gözlü saçları uzun
benim kiloları gördü mü mesela?Gördüklerimin listesi . Bu gözler kimleri kimleri gördü
KorkuyorumHepsini yaşadım zamanında
Dogru elektraydi. Ben ona sarkmistim dimiE bakamıyorum
Fazla hazırlıklısın
Tamam pes
Hayatım o elektra olmasın
Neyse firdevs hanım gibi uyanmayacaksın aen azındanDogru elektraydi. Ben ona sarkmistim dimi
Korkma benimki en kötüsüydü. Bundan daha fenası olmaz emin ol jakaksksKorkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?