- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
-
- #3.341
yakında doktor nowzaradan mı neydi şu ağır yaşamlardaki doktor bizi de davet edecekCeycey 78.3 olmusum biraz daha diyete baslamazsak vinç cagiricaz evden çıkartmak için beni
pandemi öncesi 55 timsenin yaşında tehlikeli sınırlardasınn.kilo ver evet.55 iyidir sana.
senin ayakkabıya bakacağım daha.ama fırsat vermiyorlar bakk.ayakkabı demek ben demek.hastasıyımmmAyy ben de aylardır deneyeceğim sözde ama maks iki gün sürüyor
zor mu pekiAyy ben de aylardır deneyeceğim sözde ama maks iki gün sürüyor
Bence zayıflatır çünkü okumaktan yemeye fırsat kalmaz jajajajkitap okumak zayıflatır mı?tekrar 67 kilo oldum da .filden halliceyimmm
Geldim sonunda buldum yuvami
gizem dolu kadınım işte.hem maskesiz görünce depresyona girersiniz aşırı güzelliğimdenYemezler sen böyle diyorsun sonra sen maskeli atınca ilk bizden isteniyor.
çok mantıklı hele şöyle saatlerce uzun süren bi kitapsaBence zayıflatır çünkü okumaktan yemeye fırsat kalmaz jajajaj
ama bugün okudum kaymaklı bisküvi eşliğindeBence zayıflatır çünkü okumaktan yemeye fırsat kalmaz jajajaj
Arkadaşıma diyetisyeni leslie 3 mile yap demişti. YouTube’a leslie 3 mile yazınca çıkıyor. Chloe thing zor ya hele de spor geçmişi olmayan biri içinzor mu peki
Ay burada demee millet bıktı benim ayakkabı muhabbetimdensenin ayakkabıya bakacağım daha.ama fırsat vermiyorlar bakk.ayakkabı demek ben demek.hastasıyımmm
az daha gelmesen şu reality programlarına çıkıp nilme evine dönnn yavrummm diyecektimmGeldim sonunda buldum yuvami
Ben hantalım zor geliyozor mu peki
ayyy bıkarlarsa bıksınlarrrr.bana görgüsüz bile diyen oldu çok ta tınnn.ayakkabı candırrrrAy burada demee millet bıktı benim ayakkabı muhabbetimdenYine birileri kızacak diye korkuyorum
Ne zaman müsait olursan o zaman bakarsın ceycey ablacımm, düşünmen bile yeterli.
daha önce spor yaptımArkadaşıma diyetisyeni leslie 3 mile yap demişti. YouTube’a leslie 3 mile yazınca çıkıyor. Chloe thing zor ya hele de spor geçmişi olmayan biri için
Ceyceyim etiket olmayınca ve bdvye takilinca buranin bildirimi gelmiyor.az daha gelmesen şu reality programlarına çıkıp nilme evine dönnn yavrummm diyecektimm
onda da zorlayıcı hareket çok ama görünene göreBen hantalım zor geliyo
ben yürüyüş bandını aktif kullanıyorum.nevresim kurutuyorum üstünde çünküdaha önce spor yaptım
ama ona da bakayım
çok thank you
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?